A Ripple célja, hogy a kriptovilág Amazonja legyen

-

A Ripple azon dolgozik, hogy új felhasználási célokat találjon blokklánc hálózata számára.
A sokak által vitatott Ripple célja, hogy a nemzetközi utalások gördülékenyebbé tétele és a nemzetközi bankokkal történt üzleti megállapodások után továbbterjessze az XRP felhasználhatóságát.

A Ripple az elmúlt öt év során egyedül a nemzetközi fizetésekre összpontosított, miután Brad Garlinghouse csatlakozott a céghez, mint vezérigazgató.
Hihetetlen sikerei ellenére a Ripple rájött, hogy a cég értéke továbbra is az XRP kriptovalután és a Ripple blokkláncon alapszik.
A cég eddig nagyrészt bankokkal dolgozott együtt és több millió dollárt adtak blokklánc- és kriptopénzstartupoknak, de most úgy döntöttek, hogy visszalépnek egyet és ismét növekedni szeretnének.
A Financial Times cikke szerint Ethan Bear, a Ripple fejlesztési igazgatója úgy véli, a cég „a csekkek írásáról átállt a kód írására”, amellyel arra utalt, hogy a cég hamarosan elkezdi egy új alkalmazás népszerűsítését a Ripple hálózatán.
 
Garlinghouse reményei szerint ezzel a blokkláncplatform értéke utolérheti az XRP értékét és ezzel az a céljuk, hogy a Ripple legyen a kriptovilág Amazonja.

 „Az Amazon a kezdetek során egy könyvesbolt volt, amely csak könyveket árult. Mi a fizetésekkel kezdtünk. Két év múlva láthatjuk, hogy a Ripple számára a fizetések azt jelentették, mint az Amazon számára a könyvek.”

A cikk említette, hogy a Ripple fejlesztői eszközök kialakításán dolgozik blokkláncalkalmazások megalkotására, hogy több célra is fel lehessen használni a Ripple hálózatát.
A cég 2019 októberében jelentette be nyílt forráskódú fejlesztői oldalát, de korábban csak pénzügyekhez köthető alkalmazásokkal foglalkoztak.

Olvastad már? Esnek az aktív címek, a Santiment szerint tovább eshet a bitcoin

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Közeledik a 30 ezerhez a Bitcoin árfolyama

Egyes elemzők úgy vélik, ha az USA makrogazdasági adatai kedvezően alakulnak, akkor a BTC akár át is törheti a 30 ezer dolláros ellenállást. A Federal...

A Zeta Broker kereskedési robot beállítása és használata

Ebben a cikkben a Zeta Broker éles számlára történő beállítását mutatjuk be hasznos tanácsokkal, tippekkel és trükkökkel kiegészítve. Weblapunk itt érhető el, ahol regisztráció után ingyen...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!