Új platformot indít a CoinMarketCap, hogy a kriptopénzekről oktasson

-

A CoinMarketCap a világ egyik legnagyobb olyan weboldala, ahol követhetjük a kriptopénzek árfolyamát. Most elindították a CoinMarketCap Earn platformot.
A cég egy sajtóközleményben elmondta, hogy a platform tanulásért és kvízekért cserébe kriptopénzekkel jutalmazza a felhasználókat.

Elsőként a Band Protocol kap helyet a platformon: összesen több mint 160.000 dollárnyi BAND token kerül kiosztásra.

A CoinMarketCap új oktatási platformot indít

A CoinMarketCap a világ egyik első nagyobb weboldala volt, ahol követhettük a kriptopénzek árfolyamát és most egy új platformot indítottak, mellyel a kezdő kriptorajongókat vették célba.
A cég bejelentette a CoinMarketCap Earn indulását. A weboldalon a felhasználók videókat nézhetnek különböző kriptoprojektekről, és kvízekkel tehetik próbára tudásukat.
Nyolcnaponta új kampány indul majd a CoinMarketCap Earn oldalán, mindig egy új kriptopénzre összpontosítva. A kampány során a kiválasztott tokenből valamennyi szétosztásra kerül minden olyan felhasználó között, aki sikeresen kitölti a kvízeket.
A részvételhez szükséges egy CoinMarketCap felhasználói fiók. A cég elmondta, hogy a szolgáltatás nem érhető el bárhol, így lehet, hogy egyes felhasználók nem kapnak hozzáférést a kampányokhoz.
 

160.000 dollárnyi BAND várja az érdeklődőket

Az első oktatókampány a Band Protocolra összpontosít, amely egy több láncon is elérhető oracle, melyet a Sequoia Capital és a Binance is támogat. A felhasználók megtudhatják mi az az oracle, amely a cég szerint kritikus infrastruktúra lehet a blokkláncipar számára.
A fő szerepet a BAND kapja – a protokoll natív tokenje – és az, hogy hogyan oldjuk meg a decentralizált pénzügyek kihívásait.
Soravis Srinawakoon, a Band Protocol vezérigazgatója és társalapítója elmondta:

 „Az oktatás kulcsfontosságú ahhoz, hogy elterjedjenek a kriptoeszközök és nagyon örülünk a CoinMarketCap új programjának, amellyel a felhasználók többet megtudhatnak a technológiáról és ki is próbálhatják a különböző kriptoeszközöket, hogy okosszerződéseket kössenek.”

Az elkövetkezendő nyolc nap során 160.000 dollárnyi BAND kerül kiosztásra azon felhasználók között, akik sikeresen kitöltik a CoinMarketCap Earn oldalán található kvízeket.

Olvastad már? A Revolut 2019-ben megháromszorozta veszteségeit

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Raboo 100-szoros emelkedésre készül a bikapiaci őrület és az altcoin-rally miatt, az Ethereum és az Avalanche mellett

Vendégbejegyzés A tágabb értelemben vett kriptopiac az elmúlt hetekben az élet jelei mutatkoztak, ami a 2024-es bikapiac újbóli előretörésének suttogását váltotta ki. A bikapiac mögötti spekuláció ugyanis...

Mi az a Howey-teszt, és miért fontos a kriptopénzek esetén?

Ha követed az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete, a SEC intézkedéseit, valószínűleg hallottál már a Howey-tesztről, amelyekkel meg lehet határozni, hogy egy befektetési termék, egy...

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!