A Chainlink állapotának vizsgálata

-

A Chainlink (LINK) árfolyama az elmúlt hetekben hatalmasat emelkedett a piacon uralkodó általános pozitív hangulatnak köszönhetően.

A kereskedők nagy várakozásokat táplálnak

A Santiment adatai szerint a LINK árfolyama 10%-kal emelkedett az elmúlt héten. Ez a pozitív ármozgás a Chainlink iránti növekvő érdeklődést és keresletet tükrözi.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ennek az emelkedő tendenciának a következményei figyelemre méltóak. A LINK értékének növekedésével egyre vonzóbb befektetési lehetőséggé válik.

A befektetők magasabb hozamlehetőséget látnak, ami több tőkét csábíthat a Chainlink ökoszisztémába.

Ezen túlmenően a növekvő társadalmi volumen jelezte a Chainlink körüli megnövekedett vitákat és izgatottságot.

Ez jellemzően a növekvő érdeklődés jele, és a hálózat és szolgáltatásai szélesebb körű elfogadásához vezethet.

A megjelenésekor a LINK árfolyama 14,85 dolláron állt. A LINK árfolyama az elmúlt héten magasabb csúcsokat és magasabb mélypontokat mutatott, ami bikás tendenciát mutat.

A LINK hálózatának növekedése azonban az elmúlt napokban meredeken esett. Ez arra utalt, hogy a hirtelen árfolyam-emelkedés ellenére az új felhasználók kevésbé érdeklődtek a LINK token iránt.

A sebességet tekintve szintén csökkenés volt megfigyelhető. Ez azt mutatta, hogy a LINK átutalások száma csökkent.

A LINK hálózat növekedésének közelmúltbeli csökkenése arra utal, hogy kevesebb új felhasználó kerül be a LINK ökoszisztémába.

Ez potenciálisan lassíthatja a hosszú távú növekedést és elfogadottságot.

A sebesség csökkenése, ami a kevesebb átutalást jelzi, azt jelentheti, hogy kevesebb a LINK-et érintő aktivitás.

Az áremelkedés ellenére ezek a tendenciák kihívást jelenthetnek a LINK jövőbeli elfogadása és használata szempontjából.

chainlink
Forrás: Santiment

A Chainlink v2-es stakingje azonban új befektetőket vonzhat a LINK-hez.

A Chainlink azt tervezi, hogy a LINK staking v0.2-t egy nagy, 45 millió LINK tokenből álló, nagyjából 650 millió dollár értékű poolal indítja el.

Ebből 40,875 millió LINK a közösséghez kerül, a többi pedig a Chainlink csomópontok üzemeltetőihez.

Aki a közösséghez tartozik, az 1 és 15.000 LINK token közötti stekat tétet tehet fel, míg a node-üzemeltetők 1000 és 75.000 LINK token között.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ennek a lépésnek az a célja, hogy minél több embernek adjon lehetőséget a tokenjeik letétbe helyezésére, és segítse a Chainlink hálózat biztonságát.

Olvastad már? A legjobb kriptók amelyeket megvásárolhatunk az emelkedő piacon, mielőtt túl késő lenne

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!