Chainlink (LINK) technikai elemzés 11.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Chainlink (LINK)

A Chainlink (LINK) bikák aktívak voltak a piacon, és a múlt héten is tovább emelték az árakat.

A LINK majdnem elérte a 16 dollárt az elmúlt órákban a kereskedésben, mielőtt 13,59 dollárra süllyedt, miután az alacsonyabb időkeretekben a kriptopiac egészén volatilitást váltott ki.

Ez nem biztos, hogy megzavarja a bikákat. A vásárlási nyomás egyre nőtt, és a LINK nettó befizetése a tőzsdéken alacsonyabb volt, mint a 7 napos átlag.

A LINK árfolyammozgásáról szóló, november 3-án kelt jelentés megjegyezte, hogy az újabb rally előtt lehetséges egy visszalépés 8,14 vagy 9,5 dollárig.

Ilyen visszalépés nem történt, ehelyett az árak november 5. óta a 11,5 dolláros ellenálláson túlra szöktek.

A Fibonacci kiterjesztési szintek, amelyeket a LINK 9,5 dolláros tartományon túli kitörése alapján rajzoltunk fel, azt mutatták, hogy a szintek még mindig érvényesek.

A 15,91 dollárnál lévő 61,8%-os kiterjesztési szint közel volt a 15,99 dolláros helyi csúcshoz, amelyet a LINK az elmúlt órákban regisztrált, mielőtt 13,59 dollárra zuhant.

A bikák azonban még mindig szilárdan uralták a helyzetet. A háromnapos grafikonon a piac szerkezete bikás volt, és a 83-as RSI-érték a vevők erőteljes erőfeszítéseit tükrözte az elmúlt hetekben.

Az On-Balance Volume egyre magasabbra emelkedett, és egy 2022 novemberi ellenállási szintet is legyőzött.

Ezért hosszú távon további emelkedés volt valószínű. A Chaikin Money Flow (CMF) szintén magas tőkebeáramlást mutatott a LINK piacára.

A 16 dolláron túl a 18,315 dolláros szint volt a következő célpont.

Ez egyúttal a heti grafikonon a 13,2 dolláros ellenállási szinthez is igazodik. Eközben a 11,5 és 12,6 dolláros szintek támaszként szolgálhatnak egy visszalépés esetén.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!