A legjobb kriptók amelyeket megvásárolhatunk az emelkedő piacon, mielőtt túl késő lenne

-

A kriptopénzpiac szeizmikus változásra készül, 300 milliárd dolláros felértékelődés van kilátásban.

Ilyen időkben az altcoinok rugalmassága a stabilitást és növekedést kereső befektetők fókuszába kerül.

Az Ethereum (ETH), a Solana (SOL), a Polygon (MATIC), a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) a piac innovatív szellemének bizonyítéka, míg a ScapesMania friss versenyzőként tűnik fel, amely potenciálisan új növekedési lehetőségeket kínál.

De talán még ennél is érdekesebb az a tény, hogy a novemberi átlagos hozam a Bitcoinban magasabb, több mint 35%-os, mint az októberi.

Amennyiben ez a november hasonló nyereséget kínálna, akkor a következő 30 napban nagyjából 47 000 dollárt érhetne el a Bitcoin – ez az árfolyam-emelkedés körülbelül 300 milliárd dollárral növelné a Bitcoin közel 700 milliárd dolláros piaci értékét.

Ez az egyik oka annak, hogy fontosnak tartottuk megosztani az igen ígéretes coinok listáját – a piac gyorsan fog növekedni, változni és átállni, ezért a legjobb, ha most cselekszünk.

A legjobb kriptók, amelyeket emelkedő piacon érdemes vásárolni:

1. A ScapesMania (MANIA) egy feltörekvő altcoin, amire figyelni kell, sikeres előértékesítéssel és egyedülálló játékipari integrációval.
2. Az Ethereum (ETH) tovább szilárdítja vezető pozícióját az okos szerződések terén, az intézményi érdeklődés pedig emelkedő jövőre utal.
3. A Solana (SOL) vonzereje a nagy sebességű blokklánc képességeiben rejlik, és hatékonysága valamint skálázhatósága miatt vonzza a figyelmet.
4. A Polygon (MATIC) Layer 2 megoldásként bővíti befolyását, célja az Ethereum skálázhatóságának és teljesítményének növelése.
5. A Dogecoin (DOGE) túllép a mém státuszán, komoly piaci jelenlétre tesz szert, amelyet egy erős közösség támogat.
6. A Shiba Inu (SHIB) a közösségi fellépéseket és a deflációs modellt kihasználva pozícionálja magát a kriptopiacon.

ScapesMania (MANIA): Az előértékesítés jelensége

Sok kripto szakértő a ScapesManiát választja 2023 és azon túl a legjobb új projektnek.

Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy az előértékesítés során számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál a tulajdonosoknak.

kripto

A gyors potenciális nyereséget kereső vállalatoknak és egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes tartani.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150.000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania tovább folytatja a győztes útját, ezért érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz elővételben kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<<

Ethereum (ETH): A jövő útja

A tágabb piac visszaesése ellenére az Ethereum (ETH) továbbra is erős pozícióban van, amit az intézményi érdeklődés is támogat, amit a Blackrock nemrég benyújtott ETF-bejelentése is bizonyít.

Ez a lépés az Ethereum (ETH) hosszú távú életképességébe és a pénzügyi ökoszisztémában betöltött szerepébe vetett bizalmat jelzi.

Egyértelmű, hogy az Ethereum (ETH) értékét befolyásolja mind a széles körű elterjedtsége, mind a platform folyamatos fejlesztése.

A hagyományos pénzügyekbe való további integráció várakozása katalizátorként hathat az értékelésének alakulására.

Az Ethereum (ETH) jövője a technológiai fejlődés és a szélesebb körű piaci elfogadás határán látszik egyensúlyozni.

A jelentős frissítésekkel a láthatáron az Ethereum (ETH) megerősítheti pozícióját a decentralizált alkalmazások vezető platformjaként.

Solana (SOL): A nagysebességű blokklánc piaci pályája

Az érdeklődés a Solana (SOL) iránt a közelmúltban megugrott, és a piac a pozitív szabályozói iránymutatásra reagálva ralizott. Nagy átviteli teljesítménye és alacsony tranzakciós költségei továbbra is vonzzák a fejlesztőket és a felhasználókat egyaránt.

A Solana (SOL) árfolyam-pályája tükrözi növekvő ökoszisztémáját és a piac általános étvágyát a gyors és hatékony blokklánc-megoldások iránt.

A jövőre nézve a Solana (SOL) potenciálja a nagy sebességű ígéretének fenntartásában rejlik, miközben biztosítja a hálózat stabilitását. E tényezők egyensúlya döntő fontosságú lesz a hosszú távú piaci pozícionálása szempontjából.

Polygon (MATIC): Layer 2 skálázási megoldás piaci pozíciója

A Polygon (MATIC) tovább bővíti hatósugarát, árfolyama pedig potenciálisan magasabb szinteket fog meghódítani, ahogy a platform megszilárdítja pozícióját a Layer 2 skálázási megoldásként.

A piaci trendek pozitív kilátásokat sugallnak a Polygon (MATIC) számára, árfolyammozgásai tükrözik a platform növekvő elfogadottságát és a skálázási megoldások sikerét.

A Polygon (MATIC) jövője az Ethereum ökoszisztéma nagyobb piaci részesedésének megszerzését hozhatja magával, mivel életképes megoldást kínál a magas tranzakciós költségekre és a hálózati túlterheltségre.

Dogecoin (DOGE): A mémérme komoly piaci szereplése

A Dogecoin (DOGE) továbbra is dacol a várakozással, és mémérméből jelentős közösséggel és piaci jelenléttel rendelkező kriptopénzzé vált.

A Dogecoin (DOGE) árfolyamát nagyban befolyásolja a közösségi támogatás és a piaci hangulat, amelyet gyakran a közösségi média és a befolyásolók jóváhagyása vezérel.

A Dogecoin (DOGE) jövője attól függhet, hogy képes-e fenntartani a közösség lelkesedését és a szélesebb piac elfogadja-e a mémérméket legitim eszközként.

Shiba Inu (SHIB): Az Underdog felemelkedése

A Shiba Inu (SHIB) a címlapokra került agresszív égetési ütemével, amelynek célja a kínálat csökkentése és a befektetői érdeklődés felkeltése.

A Shiba Inu (SHIB) árfolyamát befolyásolja a deflációs taktikája és a közösség elkötelezettsége a token iránt.

A Shiba Inu (SHIB) jövője a közösség által vezérelt kezdeményezései és a szélesebb piac értékének megítélése közötti egyensúlytól függhet.

Következtetés

Mivel a kriptopénzpiac jelentős felértékelődésnek néz elébe, az Ethereum (ETH), a Solana (SOL), a Polygon (MATIC), a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) mindegyike olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek egy bikás piacon sikerre vihetik őket.

Az Ethereum (ETH) intézményi támogatása, a Solana (SOL) hatékonysága, a Polygon (MATIC) Layer 2 skálázási megoldása, a Dogecoin (DOGE) közösségi támogatása és a Shiba Inu (SHIB) piaci elköteleződési stratégiája erős növekedési esélyesként pozicionálja őket.

Eközben a ScapesMania innovatív belépése a szerencsejátékok előnyével új rést vájhat az altcoin területén.

Az érme 500% feletti megtérülést biztosíthat a korai befektetőknek, ha minden jól megy. Úgy tűnik, jelenleg nincs más alternatíva.

Minden előértékesítési mutató lenyűgöző, és a ScapesMania ERŐSEN indul.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!