A Cardanót hozzáadták a Bloomberg Terminalhoz

-

A Cardano hozzáadása a professzionális kereskedési platformhoz új lehetőséget nyit a befektetők számára a kriptovaluta-vásárláshoz.

A Cardanót hozzáadták a profi kereskedők által használt Bloomberg Terminalhoz, amely eredményeképp potenciális befektetők új hulláma elé kerülhet a kriptovaluta.

A Cardano egy felhasználók által felügyelt blokklánc, amely az ada tokent használja saját pénznemeként. A jó hír ellenére az ada jelenleg a kriptopiac csökkenő trendjét követi, az elmúlt 24 órában közel 5%-ot, az elmúlt hét napban pedig 9,5%-ot zuhant.
2021 eleje óta azonban magas szintű növekedést mutat – az évet 0,18 dolláron nyitotta, jelenleg pedig 1,02 dolláron csücsül.
Továbbá – a CoinGecko adatai szerint – piaci kapitalizáció szerint az ADA ötödik helyen áll az összes kriptovaluta között, összesen 32 milliárd dollárral.


Napokkal azelőtt, hogy a Cardanót listázták volna a Bloomberg Terminalon, a Galaxy Digital vezérigazgatója, Mike Novogratz arra volt kíváncsi, hogy Twitter-követői milyen véleménnyel viseltetnek a valuta iránt.

„Építenek rá? Használja bárki? Miért olyan magas a piaci tőkéje?” – írta Twitterén, hozzátéve: „Finanszírozási eszköznek kell-e lennie? Az ada egyike azon kevés kriptovalutának, amelyekkel még soha nem kereskedtem.”

Mi következik a Cardano számára?

A Cardano egy szakaszos frissítés közepén jár. A Cardano ütemterve öt korszakra tagolódik, amelyek sorban: Byron, Shelley, Goguen, Basho és Voltaire.
A következő hónapokban várható a Goguen szakasz, amelynek célja, hogy lehetőséget biztosítson felhasználóinak, intelligens szerződések létrehozására és végrehajtására a Cardano hálózatán.

Továbbá a Cardano nemrégiben olyan befektetéseket indított, mint az FD7 Ventures, amely nemrég 250 millió dollárt különített el a Cardano és a Polkadot számára megoldásokat építő vállalatok finanszírozására.
Az FD7 állítólag bullish volt az NFT-iparban, emiatt döntött olyan vállalatok támogatása mellett, amelyek a decentralizált finanszírozási megoldásokat is lehetővé tesznek.

Olvastad már? Hackertámadás érte ma a PancakeSwap defi-platformot

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!