A Cardano hozzáadása a professzionális kereskedési platformhoz új lehetőséget nyit a befektetők számára a kriptovaluta-vásárláshoz.

A Cardanót hozzáadták a profi kereskedők által használt Bloomberg Terminalhoz, amely eredményeképp potenciális befektetők új hulláma elé kerülhet a kriptovaluta.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

A Cardano egy felhasználók által felügyelt blokklánc, amely az ada tokent használja saját pénznemeként. A jó hír ellenére az ada jelenleg a kriptopiac csökkenő trendjét követi, az elmúlt 24 órában közel 5%-ot, az elmúlt hét napban pedig 9,5%-ot zuhant.

2021 eleje óta azonban magas szintű növekedést mutat – az évet 0,18 dolláron nyitotta, jelenleg pedig 1,02 dolláron csücsül.

Továbbá – a CoinGecko adatai szerint – piaci kapitalizáció szerint az ADA ötödik helyen áll az összes kriptovaluta között, összesen 32 milliárd dollárral.

Napokkal azelőtt, hogy a Cardanót listázták volna a Bloomberg Terminalon, a Galaxy Digital vezérigazgatója, Mike Novogratz arra volt kíváncsi, hogy Twitter-követői milyen véleménnyel viseltetnek a valuta iránt.

„Építenek rá? Használja bárki? Miért olyan magas a piaci tőkéje?” – írta Twitterén, hozzátéve: „Finanszírozási eszköznek kell-e lennie? Az ada egyike azon kevés kriptovalutának, amelyekkel még soha nem kereskedtem.”

Mi következik a Cardano számára?

A Cardano egy szakaszos frissítés közepén jár. A Cardano ütemterve öt korszakra tagolódik, amelyek sorban: Byron, Shelley, Goguen, Basho és Voltaire.

A következő hónapokban várható a Goguen szakasz, amelynek célja, hogy lehetőséget biztosítson felhasználóinak, intelligens szerződések létrehozására és végrehajtására a Cardano hálózatán.

A magyar INLOCK-nál több mint 8%-os kamatot is kaphatsz kriptomegtakarításaid után.

Továbbá a Cardano nemrégiben olyan befektetéseket indított, mint az FD7 Ventures, amely nemrég 250 millió dollárt különített el a Cardano és a Polkadot számára megoldásokat építő vállalatok finanszírozására.

Az FD7 állítólag bullish volt az NFT-iparban, emiatt döntött olyan vállalatok támogatása mellett, amelyek a decentralizált finanszírozási megoldásokat is lehetővé tesznek.

Olvastad már? Hackertámadás érte ma a PancakeSwap defi-platformot

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!