A Cardano visszaszerezte helyét a Solanától

-

A Cardano (ADA) 2023. július 17-én kiadta új mainnet frissítését, amely több új funkciót is hozzáad a blokklánchoz.

Az Input Output Global nevű kutatócég nemrég közzétett egy tweetet, amelyben kiemelte az összes változást, amit az új hálózati frissítés hozott magával.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezzel egy időben az ADA bikák is fokozták a teljesítményüket, mivel a coin gyorsan visszaszerezte a 7. helyet a legjobb kriptók listáján a Solana (SOL) megdöntése révén.

A Cardano új hálózati frissítéssel startol

A Cardano fejlesztői nemrég tették közzé a legújabb Daedalus 5.3.0 frissítést, amely több új funkciót és változást hoz a blokkláncba.

Az Input Output Global tweetje szerint a Daedalus 5.3.0 Mainnet kiadása támogatja az új ProjectCatalyst regisztrációs folyamatot, javítja az árfolyam-átváltási funkció stabilitását, és még sok mást.

A frissítés javítja az árfolyam-átváltási funkció stabilitását is. Emellett konzisztensebbé teszi a szinkronizálási előrehaladás százalékos formátumát.

A meglévő felhasználók a Daedalus hírfolyamán keresztül kapnak egy frissítésre vonatkozó felhívást.

Ez a frissítés számos frissítést hoz a függőségekről – cardano-wallet 2023-04-14, Electron 24.2, Node.js 18.14.0, trezor-connect 9.0.8 és Cardano Ledger JS app 6.0.0.

Az új frissítés segíthet új felhasználók megnyerésében és a napi címpiaci diagram fellendítésében, amely az Artemis adatai szerint tetőzött.

cardano
Forrás: Artemis

A Cardano megelőzi a Solana-t

Néhány nappal ezelőtt a Solana felfelé ívelő lendületet vett, ami lehetővé tette, hogy a coin az ADA-t megfordítva a 7. legnagyobb kripto legyen.

A Solana jó napjai azonban nem tartottak sokáig, mivel az ADA gyorsan visszaszerezte a helyét.

Azonban érdekes volt megfigyelni, hogy a legutóbbi átfordulás inkább a SOL csökkenő tendenciájának, mint az ADA teljesítményének volt köszönhető.

A CoinMarketCap szerint a SOL árfolyama az elmúlt 24 órában több mint 5%-kal csökkent, miközben az ADA árfolyama 2%-kal zuhant.

A cikkírás idején az ADA 0,3092 dolláron kereskedett, több mint 10,8 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Bár a Cardano árfolyammozgása jobbnak tűnt, mint a SOL-é, a láncon belüli mérőszámai továbbra is medvések.

Az ADA forgalma például meredeken zuhant, ami azt tükrözi, hogy a befektetők kevésbé hajlandóak kereskedni a coinnal.

A coin körüli pozitív hangulat szintén meredeken csökkent a múlt héten.

Emellett az ADA 1 hetes árfolyam-volatilitása egy emelkedés után csökkenést regisztrált, ami csökkentette az esélyét annak, hogy a következő napokban hirtelen árfolyam-emelkedés következzen be.

Forrás: Santiment

Olvastad már? Ennyi bitcoin veszett el eddig örökre

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!