A Cardano indikátorok mind „bikás” adatokat mutatnak

-

A Cardano (ADA) egy sor bikás on-chain mutatót jelez a közelmúltbeli piaci korrekció ellenére.

Mivel a kriptopénz továbbra is emelkedő trendben mozog, a befektetők és az elemzők nagy figyelmet fordítanak a különböző adatokra, amelyek arra utalnak, hogy az eszköz további növekedésre van berendezkedve.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A legjelentősebb mutatók közé tartozik a jövedelmezőség növekedése, a határidős piac bikás lendülete és a nagy befektetők általi felhalmozás növekedése, amelyek mind pozitív képet festenek az ADA kilátásairól.

Először is, az ADA jövedelmezősége 4%-kal nőtt, ami azt jelzi, hogy az eszköz egyre jövedelmezőbb a befektetők számára.

A jövedelmezőség ilyen mértékű növekedése alapvető tényező az új piaci szereplők vonzása szempontjából, mivel azt mutatja, hogy a befektetés szilárd hozamot hozhat.

Mivel egyre több befektetőt vonz az ADA, valószínű, hogy az eszköz iránti kereslet tovább fog nőni, ami tovább táplálja az emelkedő tendenciát.

cardano

Másodszor, az ADA határidős piaci lendülete is bikás jeleket mutat.

A határidős piac alapvető barométer egy adott eszköz körüli általános hangulat felméréséhez, mivel tükrözi a kereskedők jövőbeli ármozgásokkal kapcsolatos várakozásait.

Mivel a jelenlegi momentum a bika felé hajlik, nyilvánvaló, hogy a kereskedők pozitívan tekintenek az ADA jövőbeli teljesítményére, ami viszont hozzájárulhat az eszköz további növekedéséhez.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Emellett a nagyobb tulajdonosok, vagy „bálnák” felhalmozzák az ADA-t, a bálna címeken lévő érmék száma pedig egyre magasabbra emelkedik.

Ezt a felhalmozási tendenciát általában bikás jelnek tekintik, mivel azt mutatja, hogy a piac nagy szereplői bíznak az eszköz növekedési potenciáljában.

Ahogy ezek a bálnák egyre több ADA-t halmoznak fel, valószínű, hogy az eszköz árára felfelé irányuló nyomás fog nehezedni, ami tovább erősíti az emelkedő tendenciát.

zeta

Olvastad már? Az orosz bankok kínai jüannal helyettesítik az amerikai dollárt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!