A Cardano indikátorok mind „bikás” adatokat mutatnak

-

A Cardano (ADA) egy sor bikás on-chain mutatót jelez a közelmúltbeli piaci korrekció ellenére.

Mivel a kriptopénz továbbra is emelkedő trendben mozog, a befektetők és az elemzők nagy figyelmet fordítanak a különböző adatokra, amelyek arra utalnak, hogy az eszköz további növekedésre van berendezkedve.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A legjelentősebb mutatók közé tartozik a jövedelmezőség növekedése, a határidős piac bikás lendülete és a nagy befektetők általi felhalmozás növekedése, amelyek mind pozitív képet festenek az ADA kilátásairól.

Először is, az ADA jövedelmezősége 4%-kal nőtt, ami azt jelzi, hogy az eszköz egyre jövedelmezőbb a befektetők számára.

A jövedelmezőség ilyen mértékű növekedése alapvető tényező az új piaci szereplők vonzása szempontjából, mivel azt mutatja, hogy a befektetés szilárd hozamot hozhat.

Mivel egyre több befektetőt vonz az ADA, valószínű, hogy az eszköz iránti kereslet tovább fog nőni, ami tovább táplálja az emelkedő tendenciát.

cardano

Másodszor, az ADA határidős piaci lendülete is bikás jeleket mutat.

A határidős piac alapvető barométer egy adott eszköz körüli általános hangulat felméréséhez, mivel tükrözi a kereskedők jövőbeli ármozgásokkal kapcsolatos várakozásait.

Mivel a jelenlegi momentum a bika felé hajlik, nyilvánvaló, hogy a kereskedők pozitívan tekintenek az ADA jövőbeli teljesítményére, ami viszont hozzájárulhat az eszköz további növekedéséhez.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Emellett a nagyobb tulajdonosok, vagy „bálnák” felhalmozzák az ADA-t, a bálna címeken lévő érmék száma pedig egyre magasabbra emelkedik.

Ezt a felhalmozási tendenciát általában bikás jelnek tekintik, mivel azt mutatja, hogy a piac nagy szereplői bíznak az eszköz növekedési potenciáljában.

Ahogy ezek a bálnák egyre több ADA-t halmoznak fel, valószínű, hogy az eszköz árára felfelé irányuló nyomás fog nehezedni, ami tovább erősíti az emelkedő tendenciát.

zeta

Olvastad már? Az orosz bankok kínai jüannal helyettesítik az amerikai dollárt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!