A Cardano felkerült a Coinbase Pro-ra

-

A piacok elkezdtek rendeződni a hét eleji esések után, néhány projekt pedig kifejezetten jól teljesít. A pár napos felfordulás után a piacok az 1,64 billió dolláros összértékről ismét felfelé indultak.
A BTC egészen 53 ezerig ereszkedett, majd újból hegymenetbe kezdett. A Nomics adatai alapján pedig további emelkedés várható.

Nem lehetetlen, hogy a jó teljesítményben a Visa ügyvezetőjének a pozitív szavai is szerepet játszanak.
Al Kelly a Fortune magazin egyik riportjában mondta el, hogy a Visa aktívan együtt dolgozik néhány kriptotárca-szolgáltatóval, hogy megoldják a zökkenőmentes fiat-kriptó váltást.
Így a bitcoin gyakorlatilag mindenhol elérhetővé válna, ahol a Visa működik.


Kelly szavai pedig úgy tűnik, jó hatást gyakoroltak a piaci szereplők hangulatára, az árak és a volumen is emelkedőbe fordult.
Az Ethereum is nagyot menetelt, köszönhetően az újabb elemzésnek, amely szerint gyorsuló ütemben vonják ki a tulajok az ethert a tőzsdékről.


A valóban említésre méltó dolog viszont most a Cardano esete. A Coinbase Pro listázása után az ADA tokenek árfolyama több, mint 20%-ot emelkedett.
A projekt az utóbbi időben folyamatosan emelkedik, és a mostani ralival megszerezte a kapitalizációs lista harmadik helyét.
A története során először került a 40 milliárdos kapitalizáció fölé, beelőzve a mérsékelten növekedő Binance Coint.

A közepes kapitalizációjú, 10-40 milliárd dollár között helyet foglaló projektek vegyes képet mutatnak. A DOT és az UNI emelkedtek, az XRP viszont esett.
Ez a kettősség a lista többi részére is igaz, a top100ban emelkedéseket és eséseket egyaránt láthatunk, ahogy a piac belekezdett a klasszikus oldalazásba.
A Wall Street és a piacok a FED bejelentéseire figyelnek, főleg az érdekel mindenkit, hogy hogyan és mint folytatják a stimulus intézkedéseket, hiszen az USA gazdasága a vártnál jobb képet mutat.
Jack Manley, a JPMorgan stratégája szerint a legjobb, ha most kivárunk.

„Nem úgy látszik, hogy komoly változások közelednének a gazdasági intézkedésekben. A piacok viszont most árgus szemmel figyelik, hogy a FED mit mond, és hogyan mondja, hiszen látható, hogy a dolgok közel sem állnak olyan rosszul, mint sokan hitték az előző nagy FED gyűlés után.”

Olvastad már? Az eToro is tőzsdére megy

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 150.000 dollárig 2024-ben? Miért mondja ez a vezető ezt az árjóslatot?

A Bitcoin küzd a visszautasítás után, amely azt követően következett be, hogy az árfolyam 53.000 dollárt tesztelt az árfolyamgrafikonon. Az árfolyam február 20-án 51.774 dollárról néhány...

Digitális aranyláz: Hogyan alakítja át a kriptovaluta a sportfogadási piacot?

Vendégbejegyzés A kriptovaluta, amely egykor még csak egyszerű érdeklődést kapott a technológia rajongóitól, ma már rengeteg különböző iparágban, köztük a sportfogadásban is előszeretettel alkalmazzák. Ez a...

Az Ethereum Alapítvány fontos bejelentést tesz közzé

Az Ethereum Alapítvány kulcsfontosságú bejelentést tett, amely inspirálni fogja a kutatást és fejlesztést a Zero-Knowledge proof-ok és a ZK L2 szabványok területén. A ZK finanszírozás első...

Miért lesz beleszólása az intézményeknek a BTC jövőjébe?

A CryptoQuant adatai szerint február eleje óta megugrott az 1000 és 10.000 Bitcoint (BTC) tartalmazó Unspent Transaction Outputs (UTXOs) száma. A BTC UTXO egy olyan mérőszám,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!