A Cardano az árcsökkenés ellenére továbbra is megelőzi az Ethereumot

-

A Cardano (ADA) a fejlesztési aktivitás tekintetében óriási különbséggel előzte meg az altcoinok királyát, az Ethereumot (ETH).

Az adatok szerint ugyanis az ADA fejlesztési aktivitása folyamatosan háromszor nagyobb szinten állt, mint az Ethereumé.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a mérőszám tükröződött a blokklánc azon törekvésében, hogy az elmúlt hónapokban új frissítéseket nyomjon ki, a legutóbbi a Mithril mainnet frissítése volt.

A Cardano fejlesztési aktivitása továbbra is jelentős

Érdekes volt megfigyelni, hogy a Cardano fejlesztési aktivitása jelentősen emelkedett az elmúlt hónapban.

A fejlesztési aktivitáshoz hozzájárulók száma is továbbra is magas szinten állt.

Ennek az emelkedő tendenciának egyik fő oka a közelmúltbeli Mithril mainnet indításnak tulajdonítható, amelynek célja a csomópontok és a blokklánc szinkronizálásának időigényének csökkentése lett volna.

Forrás: Santiment

Miután a mainnet frissítést kitolták, a Cardano több csapata folytatta a munkát más projekteken, amelyeket a blokklánc heti fejlesztési jelentésének legutóbbi kiadásában kiemeltek.

A jelentés szerint a Mithril mainnet folyamatosan új tanúsítványokat és snapshotokat gyártott.

A Mithril csapata dolgozott a Cardano node v.8.1.2-re való frissítésén is, javítva a release-preprod hálózatot, amely leállította a tanúsítványok előállítását.

A BASHO csapat mellett a Plutus core csapat a CIP-1694-ben meghatározott decentralizált kormányzási támogatás hozzáadásán dolgozott a Plutus v3-hoz.

A Lace csapat folytatta a Posthog analitika bevezetését, és erőfeszítéseket szentelt a Trezor támogatás hozzáadására és a multi-delegációs funkció megvalósítására.

A jelentés megemlítette a Cardano blokklánc frissített statisztikáit is. A blokklánc összes tranzakciója elérte a 72,7 milliót, míg a natív tokenek száma meghaladta a 8,6 milliót.

Továbbá az ADA-ra épülő projektek száma elérte az 1271-et, míg az indított projektek száma megérintette a 136-ot.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az ADA befektetők nincsenek megelégedve

Miközben a fejlesztési aktivitás továbbra is jelentős maradt, a natív token árfolyammozgása medvésbe fordult.

A CoinMarketCap szerint az ADA árfolyama több mint 6%-kal csökkent az elmúlt héten. A cikkírás idején 0,2915 dolláron kereskedtek vele, több mint 10 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

Az árcsökkenés hatására az MVRV-aránya meredeken zuhant.

Emellett a Cardano körüli negatív hangulat is viszonylag magas maradt. A bálnák azonban továbbra is érdeklődést mutattak az ADA iránt, ami a magas bálnatranzakciószámából is kitűnik.

Forrás: Santiment

A jó hír az volt, hogy a medvés árfolyam trend az elkövetkező napokban véget érhet. Erre a lehetőségre a Coinglass hívta fel a figyelmet. A grafikon szerint a Cardano nyílt érdeklődése csökkent.

A mérőszám csökkenése általában azt jelenti, hogy a folyamatban lévő piaci trend megváltozhat, ami reményt ad az árfolyam emelkedésére.

cardano
Forrás: Coinglass

Olvastad már? IOTA CEO: A Cardano együttműködési tervei folyamatban vannak

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Elstartoltak az ETH ETF-ek: még több intézményi tőke érkezhet a kriptopiacra

Két nappal ezelőtt, július 23-án indult el a kereskedés az Ethereum ETF-ekkel, amelyek bejegyzését a közelmúltban hagyta jóvá az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete. Richard...

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!