IOTA CEO: A Cardano együttműködési tervei folyamatban vannak

-

Egy izgalmas bejelentés keretében a Cardano Alapítvány nyilvánosságra hozta az évente megrendezésre kerülő Cardano Summit 2023 elnevezésű kiemelt rendezvényének első előadói körét, amely november 2-4. között kerül megrendezésre az Egyesült Arab Emírségekben, Dubaiban.

Az eseményen főelőadások, pódiumbeszélgetések és interaktív workshopok lesznek három fő témában: működési ellenállóképesség, oktatás és elfogadás.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Cardano Summit eseményen, amelyen a blokklánc terület szakértőinek és vezetőinek széles skáláját látják vendégül, az IOTA társalapítója és az IOTA Foundation elnöke, Dominik Schiener az egyik fő előadó.

Az IOTA alapítója, aki a Twitteren hozta nyilvánosságra a hírt, így kommentálta:

„Izgatottan várom, hogy az idei Cardano Summit 2023 előadójaként csatlakozhatok. Alig várom, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a nagyszerű közösségeinket.”

Schiener tweetje mindkét közösség tagjainak reakcióit kiváltotta, akik örültek, hogy a lépés még jobban összehozhatja az IOTA-t és a Cardanót.

Az IOTA társalapítója a közösség elvárásainak megfelelően örömét fejezte ki a Shimmer/IOTA és a Cardano közötti együttműködés lehetősége miatt.

„Van néhány izgalmas tervünk arra, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a Cardano és a Shimmer/IOTA-t” – jelentette ki Schiener.

Az IOTA Shimmer nevű, ösztönzött staging hálózatát szeptemberben vezették be, hogy növeljék a hálózat általános használhatóságát a fejlesztők és a kereskedők számára.

Az EVM nyilvános teszthálózatot márciusban telepítették a Shimmerre, ami kulcsfontosságú lépés volt a Shimmer EVM mainnetre történő bevezetése előtt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Érdemes megjegyezni, hogy az IOTA társalapítója továbbra is barátságos maradt a Cardano közösséggel.

A mostani fejlemény nem meglepő, mivel Schiener és a Cardano társalapítója, Charles Hoskinson korábban barátságos Twitter-beszélgetéseket folytattak, Schiener akkoriban egy olyan „híd” fejlesztéséről érdeklődött, amely az IOTA-t a Cardano hálózatához kötné.


Olvastad már? A Litecoin (LTC) feleződése véget ért, de hol vannak a bikák?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

A Bitcoin volatilitás megdöbbentően alacsony szinteket ért el

A kriptopénz szektor szokatlan időszakot él át, amelyet a vezető digitális valuta, a Bitcoin figyelemre méltóan alacsony volatilitása jellemzett. A jellemzően erős árfolyam-ingadozásairól ismert Bitcoin jelenleg...

Kivezeti a készpénzes tranzakciókat az egyik ausztrál nagybank 2024-től

Az ausztrál Macquarie Bank bejelentette, hogy 2024 végére minden készpénzes szolgáltatását felfüggeszti, és a bankfiókjaiban sem lesz mód készpénzes tranzakciókra, teljes mértékben átállnak a digitális...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!