Ethereum (ETH) technikai elemzés 08.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH) 

Az Ethereum (ETH), július vége óta egy kulcsfontosságú akadály alatt tartózkodik.

Annak ellenére, hogy az elemzők vegyes véleményeket fogalmaztak meg az altcoin „gyenge” árfolyamáról, úgy tűnt, hogy az eladók rövid távon további területet keresnek.

Az ETH a hétvégén (augusztus 5-6.) a 1828 dolláros tartományi mélypont és támasz közelében konszolidálódott.

Eközben a Bitcoin (BTC) nehezen tudta megtartani a 29.000 dolláros szintet, ami tovább erősítette az eladók előnyére vonatkozó elképzelést a hétvégén.

Az elmúlt napokban az ETH árfolyammozgása visszafogott maradt a 1883 – 1929 dollár (piros) között és a medvés rendelési blokk alatt.

A gyenge BTC-vel az útakadályok továbbra is fennmaradhatnak, ami az eladóknak nagyobb előnyt biztosít.

A 1828 dolláros tartományi mélypont és közvetlen támasz alatt egy régi letörő (1746 dollár) és egy friss bikás megbízási blokk (szürke) található a heti grafikonon.

Ha az ETH áttöri a tartományi mélypontot és alatta konszolidálódik, akkor a 1700 dolláros zóna újbóli tesztelése valószínű.

Eddig az ETH pozitív árfolyamreakciókat rögzített, valahányszor újratesztelte a 1743 dolláros heti törést.

Ezért a heti rendelési blokk újratesztelése és áttörése, különösen az 1720- 1760 dollár körül, felfelé mozdulhat a 1880- 1927 dollár felé.

Ezzel szemben a bikák megvédhetik a 1828 dolláros támaszt. De el kell törölniük a rendelési blokkot, hogy a piaci struktúrát elmozdítsák és megerősítsék a bikás szándékot.

A Relatív Erősség Index a semleges szint alatt volt, ami gyenge vételi nyomást jelez.

A tőkebeáramlás azonban kissé javult, amit a Chaikin Money Flow nullás érték visszaszerzése is mutat.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!