A Cardano (ADA) ára szárnyal: 500%-os potenciális növekedést jósolnak

-

A Cardano (ADA) figyelemre méltó nyereséget ért el, több mint 222%-ot emelkedett, mióta áttörte az ellenállást a 2,7709 dollárnál.

Az elemzők, köztük Javon Marks kripto szakértő, azt feltételezik, hogy a közelmúltbeli visszalépés további felfelé irányuló mozgást indíthat el.

Marks hamarosan akár 1500%-os emelkedést is prognosztizált.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Cardano 1500%-os emelkedést tervez

A neves kriptoelemző, Javon Marks kiemelte a Cardano (ADA) jelentős potenciálját, miután a 2,7709 dolláros ellenállás áttörése óta lenyűgöző, 222%-os emelkedést produkált.

cardano
Forrás: X

Marks véleménye szerint az ADA árfolyamában nemrégiben megfigyelt visszalépés hamarosan még jelentősebb nyereséghez teremtheti meg a lehetőséget.

Marks úgy gondolja, hogy az ADA jelenlegi állapota a 2021-es évet utánozhatja, amikor az eszköz értéke jelentősen visszaszorult, mielőtt majdnem 3 dolláros történelmi csúcsra szökött volna.

A kereskedők rövid távon a jelenlegi szintről 462%-os potenciális emelkedést prognosztizálnak, ami kiemeli az ADA bikás kilátásait.

A másik oldalról Marks a jelenlegi szintről közel 1500%-os alulról történő alulról történő emelkedést jósol, 7,80 dollárt megcélozva.

Időközben ezt a pozitív hangulatot az ADA árfolyamában megfigyelt kitörési mintázat hajtja, ami azt jelzi, hogy a kriptó jelentős növekedésre készülhet

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A Cardano erősen tartja magát

Egy friss tweet-bejegyzésben egy másik elemző, a Trend Rider is hasonló előrejelzést tett a Cardanóval kapcsolatban.

Cardano
Forrás: X

A Trend Rider azt prognosztizálja, hogy a Cardano tartja magát egy kulcsfontosságú támaszszinten, ami arra utal, hogy a medvés trend a következő egy-két hétben véget ér.

Amint a medvék megnyugszanak, a Cardano árfolyama várhatóan hosszabb ideig rallyzik majd.

Egy ilyen mértékű árfolyam-emelkedéshez az ADA piaci kapitalizációjának el kellene érnie az elképesztő 260 milliárd dollárt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A piaci tőke jelenleg 16 milliárd dollár körül van, ami rendkívül optimistává teszi az előrejelzést.

A Cardano jelenleg 0,44 dolláron kereskedik, ami a közelmúltbeli teljesítményének mélypontját jelenti.

A Cardano árfolyamának csökkenése az elmúlt napokban és hetekben folyamatosan megfigyelhető volt.

Olvastad már? A kripto befektetők imádják ezt az új Learn-to-Earn platformot

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!