Az RCO Finance (RCOF) vs. Ethereum (ETH), melyik kínál jobb hosszú távú értéket?

-


Vendégbejegyzés


Az RCO Finance (RCOF) egy ígéretes projekt, amely megóvná a befektetőket a piaci volatilitástól.

Nem hír, hogy az Ethereum (ETH) drasztikusan csökkent, így a befektetők veszteséget szenvedtek.

Mikor a Bitcoin 65.000 dollárra esett, az Ethereum (ETH) követte a példáját, 4.000 dollárról 3548 dollárra esett.

Bár egyes elemzők szerint piaci korrekción megy keresztül, vannak olyan spekulációk, hogy az érme nagyobb csapást fog szenvedni és többet veszít.

A befektetők ezért egy olyan fejlett kriptokereskedési platformot keresnek, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes tranzakciókat.

Az RCO Finance (RCOF) olyan kereskedési platformként, amely autonómiával ruházza fel a kereskedőket, felkeltette a befektetők figyelmét.

Optimista, hogy a kriptopénzek hagyományos környezetbe való zökkenőmentes integrálásával felpörgeti a Defi teret.

Az Ethereum (ETH) valószínűleg tovább eshet

Az Ethereum (ETH) a cikkünk írásakor 2.939 dolláron kereskedik, az elmúlt hét napban 4,09%-ot veszített.

A kereskedési volumene is több mint 20%-kal esett az elmúlt hónapban, és jelenleg 12,5 milliárd dollárra értékelik.

Az árfolyamot márciusban 3.500 dollár körül értékelték, és a tulajdonosai arra számítottak, hogy a 3.800 dollár felé fog emelkedni.

Sajnálatos módon az érme a piaci visszaeséssel együtt tovább csökkent, ami veszteséget jelez a befektetők számára.

Habár az Ethereum (ETH) korábban szilárd befektetési lehetőség volt, a legutóbbi árzuhanásai arra ösztönözték a tulajdonosokat, hogy tőkét kovácsoljanak az olyan decentralizált eszközkereskedelmi platformokból, mint az RCO Finance (RCOF).

Mikor az Ethereum (ETH) 3.500 dolláron lebegett, sok kripto rajongó rohant be, hogy nyereséget termeljen.

Sajnálatos módon a helyzet éppen fordítva volt. Így egy befektető, aki 500 dollárért vásárolt, jelenleg körülbelül 15,29%-os veszteséget tapasztalna a portfólióján.

Így nem meglepő, hogy sok Ethereum (ETH) tulajdonos aktívan keresi a lehetőségeket, hogy növelje a birtoklását.

Úgy gondolják, hogy egy AI-alapú befektetési platformba való befektetés több mint 50%-kal javítaná a bevételüket. Emellett lehetővé tenné számukra, hogy ellensúlyozzák az Ethereum (ETH) csökkenéséből származó veszteségeket.

RCO Finance

A kripto befektetők az RCO Finance (RCOF) felé fordulnak

A befektetők számára a hosszú távú értéket tekintve az RCO Finance jobb választás lenne, mint az Ethereum (ETH).

A platform olyan AI kereskedési eszközökkel rendelkezik, amelyek automatikusan elemzik a piaci trendeket, azonosítják a befektetési lehetőségeket, és végrehajtják a kereskedéseket a befektetők nevében.

Így ahelyett, hogy a kriptopiac volatilitásába keverednének és veszteséggel küzdenének, a felhasználók kihasználhatják, hogy amerikai részvényeket vásároljanak kriptóval.

Emellett az Ethereumhoz (ETH) képest, amelyet általában szélsőséges volatilitás érint, az RCO Finance (RCOF) hosszú távú értéket kínál a csapathoz kötött tokenjei révén.

Ezek az előértékesítésre szánt tokenek három évre lennének zárolva, hogy megakadályozzák a hirtelen eladásokat és stabilizálják az árakat. A másik kiemelkedő tulajdonság, amely az RCO Finance (RCOF) jobb vételt jelentene a befektetők számára, a hozamtermelés.

Ezzel a felhasználók az eszközöket több likviditási poolhoz rendelhetik, hogy maximalizálják a hozamokat és jutalmakat szerezzenek.

A szintalapú osztalékokat bevezető kriptopénz-kereskedelmi platformként az RCO Finance (RCOF) a felhasználók számára a passzív jövedelemszerzés egyszerű módját is biztosítaná.

A befektetőknek a szintjüktől függően lehetőséget kell kapniuk a profitszerzésre.

A Defi terület fejlődésével az RCO Finance (RCOF) potenciálisan egy olyan projektként fog megjelenni a befektetők számára, amely világszerte több befektetési lehetőségben is részt vehet.

További információ az RCO Finance előértékesítésről:
Látogasson el az RCO Finance Presale oldalára
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!