A kripto befektetők imádják ezt az új Learn-to-Earn platformot

-

A kriptotérség legújabb híre, hogy már több, mint 1,2 millió dollárt gyűjtött a magas APY-t kínáló 99Bitcoins előértékesítése.  

A 99Bitcoins oktatási honlap natív érméje, a 99BTC már most igen népszerű a lakossági befektetők körében, hiszen fénysebességgel halad előre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A 99Bitcoins átszáguldott az 1 millió dolláros gyűjtési összegen, és cikkünk írásakor egészen pontosan 1,23 millió dolláron állva villámgyorsan közeledik a 1,892,544 millió dolláros mérföldkő felé.

A lakossági befektetők igyekeznek rájönni, hogy vajon miben rejlik a 99Bitcoins titka, miért keltette fel ilyen nagy mértékben a piac érdeklődését.

Fedezd fel a 99BTC-t: Magas +1396%-os APY, és 100 millió dollár feletti piaci tőkepotenciál

Lakossági befektetőként fontos, hogy megértsd azt, hogy a 2024-es kockázatos környezetben hogyan kezelheted okosan a kriptoportfóliódat.

Mutatjuk, miért futhatott a 99Bitcoin előértékesítése pár hét alatt a több mint 1,23 millió dolláros gyűjtési összeg felé. 

Kezdjük rögtön a bámulatos mértékű APY-val, mely cikkünk sorainak írásakor, hétfő délután mintegy 1396%-os. Ez jelenleg a kriptoipar egyik legmagasabb éves százalékos hozama, és emiatt kiemelten népszerű az ICO-kat kedvelők körében.

kripto

Az, aki beruház a 99BTC-be, vásárlás után rögtön lekötheti az érméket, így számíthat az extra magas piaci hozamokra, még mielőtt a 99BTC elérné a tőzsdéket.

De ez még csak a kezdet, hiszen a projekt 2024 harmadik negyedévére ígérte a nagyszabású DEX és CEX bevezetését, ráadásul sok elemző gondolja úgy, hogy a 99BTC érme elérheti a 100 millió dolláros piaci értéket.

Ez az elképzelés így első hallásra a valóságtól kissé elrugaszkodottnak tűnhet, de az oktatási érmék cikk írásakor összesen 367 millió dolláros piaci kapitalizációját nézve azt láttatja, hogy akár reális is lehet. 

kripto

Forrás: Top Education Coins

A legjobb oktatási érme, az OpenCampus (EDU) per pillanat 148 millió dolláros piaci tőkeértékkel bír, míg a sorban a második legnagyobb oktatási érme, a TokenFi (TOKEN) 94 millió dollárral követi.

Bár mindkét érme területe az oktatási szektor, csak a 17,8 milliárd dolláros digitális oktatási piac kis hányadát ölelik fel.

A 99Bitcoins a tanulóknak kedvez Learn-to-Earning platformjával, és nagyvonalúan jutalmazza azokat, akik hajlandók tanulni a kriptovaluták világáról.

kripto

Forrás: TradingView 

A 99Bitcoins 2024-re hatalmas növekedési ütemet célzott meg, és ha sikerülne megismételnie a az EDU és a TOKEN sikerét, akkor a mostani csekély 1,1 millió dolláros előértékesítési piaci kapitalizációval több mint 100-szoros nyereséget biztosítana a jelenlegi befektetők részére.

Látogass el a 99Bitcoins előértékesítésére

A 99BTC Token árnövekedését felturbózhatja a BRC-20-ra való áthidalás

2024 eddig nagyon jó év a BTC számára, mondhatni a dolgok prímán alakulnak. Az Egyesült Államokban a spot Bitcoin ETF-ek januári jóváhagyását hamar követte a Hongkongban nemrég jóváhagyott BTC ETF.

Ez akkoriban történt, amikor a Bitcoin soron következő, immáron negyedik felezési eseményére is sor került április 20-án, mely során a BTC-bányászok blokkjutalmai a felére apadtak.

A kínálat jelentős csökkenésével egyetemben megjelent a friss kereslet, és mint tudjuk, ez biztos recept egy kiadós bikafutamhoz.

A Bitcoin várható emelkedése miatt megnőtt a kereslet az egyes altcoinok iránt. Ezek az előzetes várakozások alapján népszerűek lesznek, viszont alacsonyabb piaci kapitalizációjuk miatt nagyobb nyereséget nyújthatnak a gazdáiknak.

A 99BTC érme Bitcoin-hoz hasonló neve miatt már így is keresett, de a 2024 harmadik negyedévben történő BRC-20-ra való áthidalás tovább fokozhatja a népszerűségét. 

Forrás: TradingView

A BRC-20 token szabvány ez év elején vált ismertté a Bitcoin ETF-ek jóváhagyását körülvevő időszakban.

A 99Bitcoins nagy nevének, magas APY-jának, és BRC-20 tokenként való bevezetésének hála már nem is kérdés, hogy megéri-e befektetni a jelenleg 1,2 millió dollárnál száguldó előértékesítésbe. 

Nézd meg a 99Bitcoins ICO-ját

A 99Bitcoins izgalmas Learn-to-Earn platformja igazi csemege a következő generációs kriptó felhasználók számára

Valószínűleg olvasóink közül már sokan hallottak a 99Bitcoins-ról, hiszen az oldal 2013 óta több millió felhasználónak adott otthont, és több százezer befektetőt segített a döntései során.

A 99Bitcoins az innováció barátja, gondoljunk csak a neves Bitcoin Obituaries gyászjelentésekre, vagy az egykor iparágat meghatározó Bitcoin csapra, és persze ez az új Learn-to-Earn platform is büszkén csatlakozik a sorhoz.

Az elemzőket a 99BTC kapcsán a Coinbase közelmúltban startolt Base Chain (BASE) érméje inspirálta, és azt jósolják, hogy ez az oktatási platform nagy mértékű növekedést produkálhat a 2024-es bikafutam alatt.

Az ok végtelenül  egyszerű: Miként a Coinbase a kereskedők, úgy a 99Bitcoins az új felhasználók sokaságának első számú célpontja.

Ahogyan a BASE lehetővé teszi a Coinbase számára, hogy a piacvezető CEX-en át begyűjtse a lakossági tőke nagy hányadát, úgy a 99BTC tokent arra pozícionálták, hogy bevonzza azokat a felhasználókat, akik tanulva kereskedhetnek.

Turbózd fel a napjaid, vegyél részt a 99Bitcoins nagyvonalú 99,999 BTC airdrop-ján! Ennek során 99 999 dollár értékű Bitcoint (BTC) airdropolnak mintegy 99 közösségi tagnak. A felhíváshoz már 7730-an csatlakoztak, és még 66 napunk van csatlakozni a lehetőséghez.

Kövesd szorosan a projektet az X-en (Twitter) vagy keresd fel a Telegram illetve a Discord oldalát!

Látogass el a 99Bitcoins előértékesítésére

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!