Az eTukTuk piacra dobta Play to Earn kripto-játékát

-

Miután az eTukTuk (TUK) kitette az App Store-ba vadonatúj P2E játékát, előértékesítése meghaladta a 3,27 millió dollárt.

Az innovatív és zöld eTukTuk kriptoprojekt sokak örömére a múlt hónapban végre bemutatta a nagyérdeműnek a „Crazy Tuk Tuk Taxi” névre hallgató játékát az App Store-ban és a Google Play-en.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A nagy eseményre egészen pontosan április 21-én került sor, és azóta az érme ICO-ja úgy felpörgött, hogy túlszárnyalta a 3,27 millió dolláros határt.

Tény, hogy ez az előértékesítés talán nem halad olyan gyorsan előre, mint a többi kripto-ICO, de mégis szorgalmasan teljesíti az egyes ütemtervi pontjait, és komoly, befektetőket vonzó hatása van.

Górcső alatt az eTukTuk Play To Earn kripto játéka

A szóban forgó eTukTuk P2E játék letölthető az App Store felületéről, és a Google Play Store áruházból, tehát elérhető a mobilfelhasználók számára Android, és iOS eszközökön is.

A “Crazy Tuk Tuk Taxi” egy ingyenes játék, mely során a játékosok egy TukTuk sofőr bőrébe bújhatnak.

A P2E játék lehetőséget ad versenyeken való részvételre, és a jelképes jutalmak bezsebelésére, de egyúttal segít népszerűsíteni az eTukTuk projektjét is.

eTukTuk

Azoknak, akik előtt még ismeretlen az eTukTuk projektje, eláruljuk, hogy az MI-vezérelt, blokklánc-alapú vállalkozást, mely célja, hogy újrarajzolja a közlekedés jövőképét, a Coinsult auditálta.

Az eTukTuk abszolút egy környezetbarát kezdeményezés, és mivel törekszik a közlekedés világában való fenntartható hasznosságra, az előértékesítése is szépen halad előre.

Nézd meg az eTukTuk ICO-ját

Az eTukTuk Token előértékesítése és ütemterve

Az eTukTuk több, mint egy egyszerű kriptoprojekt. Ez egy olyan környezetbarát kezdeményezés, amely álma egy önfenntartó mobilitási megoldás valóra váltása, mellyel forradalmasíthatja a világ közlekedését.

A blokklánc és az MI alapú projekt tiszta, modern, és szórakoztató városi közlekedési rendszert szeretne megvalósítani, és ennek érdekében saját, napenergiával működő töltőinfrastruktúra kiépítését tervezi. 

eTukTuk

A fentieken túl az eTukTuk ökoszisztéma a P2E-játékok fejlesztésre koncentrál, közülük az első a sorban a már említett TukTuk Crazy Taxi.

A TukTuk Crazy Taxi azoknak a játékrajongóknak szól, akik szívesen megtanulnák, hogyan kell vezetni egy TukTuk járművet, illetve elsajátítanák a jármű parkolási ínyencségeit.

A játék felidéz egy valósághű, izgalmakkal teli taxivezetői környezetet, és a részvételért meg is jutalmazza őket.

Látogasd meg az eTukTuk honlapját

Már túl késő volna beszerezni az eTukTuk-ot (TUK)?

Jó hírünk van: mivel az eTukTuk ICO-ja még bőven tart, van időd még azelőtt csatlakozni a projekthez, hogy az megjelenne a tőzsdéken. A most a legjobb időpont erre.

Az előértékesítés már a kezdete óta népszerű, és olyan kiadványok is felkapták, mint például a Bitcoinist, nem is beszélve a neves YouTube kripto elemzők támogatásáról. Mindez nagy arányban növeli a projekt piaci hitelességét.

Az eTukTuk whitepaper-je szerint az ICO 26 szakaszos. A hard cap 10,7 millió dollárra rúg, tehát az előértékesítés már 30%-os arányban teljesített.

Persze az is megeshet majd, hogy a kereslet mértéke, és hossza miatt a vártnál hamarabb bejelentik az érmét.

eTukTuk

Az idei előértékesítések zöméhez hasonlóan az eTukTuk is nyitott egy választható lekötési mechanizmusra, mely passzív jövedelemmel ajándékozza meg a felhasználókat azért, mert hozzájárulnak az ökoszisztéma stabilitásához.

Cikkünk írásának időpontjában a stakelők 85%-os éves hozamban részesülhetnek. Mivel ez a mechanizmus még tovább növeli a projekt vonzerejét, kifejezetten erős versenyzőnek számít az idei év legjobb kriptói körében is.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Egyedi értékeit, lekötési kilátásait, és a jövő közlekedési rendszerét forradalmasító törekvéseit szemlélve úgy gondoljuk, hogy a TUK érme hosszú távú potenciállal dicsekedhet.

Az ICO zárultával az érme a tervek szerint rögtön debütál majd a vezető tőzsdéken. A kripto elemzők szerint ez lehet az a motiváció, amely a TUK értékét még magasabbra viszi.

Az, aki szeretné élvezni a magas hozamot, jó, ha minél korábban részt vesz az ICO-ban.

Jelen pillanatban, azaz péntek délelőtt a TUK 0,031 dollárért érhető el, de az ára körről körre emelkedni fog.

Következtetés

Az eTukTuk ICO-ja a maga eddigi több, mint 3,27 millió dolláros bevételével igazi siker, és a lassulás jelei nem látszanak. Sőt, minden jel arra mutat, hogy a projekt nagy vizet kavar majd a kriptotengerben.

Ahhoz, hogy részesülhess a token ICO-jának kedvezményeiből, keresd fel a projekt hivatalos honlapját, és vásárolj még ma TUK-ot. A vásárlásra alkalmas eszközök: ETH, BNB, USDT, és bankkártya.

Miután sikeresen befektettél a natív tokenbe, azt javasoljuk, hogy lekötéssel maximalizáld az elérhető hozamot.

Ne feledd, az eTukTuk bevezetése után meghódíthatja az árfolyamgrafikonokat.

eTukTuk

Nézd meg az eTukTuk ICO-ját

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!