Ethereum (ETH) technikai elemzés 05.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) a napi idősíkon medvés trendben volt, miután hat héttel ezelőtt a 3 ezer dolláros szint alá esett.

A jelentések arról, hogy a spot Ethereum tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) kérelmek az Egyesült Államokban valószínűleg elutasítással szembesülnek, megerősítenék a piac medvés hangulatát.

Elemzők jóval alacsonyabb árakat vetítettek előre az Ethereumra az elkövetkező hónapokban egy esetleges elutasítás esetén.

Ez összhangban volt a technikai elemzéssel, de nem volt világos, hogy a csökkenő tendencia meddig fog fennmaradni.

Egy sor Fibonacci-retracement szintet ábrázoltunk az ETH 4.093 dollárról 3.056 dollárra történő esése alapján.

Míg ez a lépés nem mozdította el a magasabb időkeret piaci struktúráját medvés irányba, április közepén az ETH a 3.000 dolláros szint alá esett.

Ez medvésen elmozdította a struktúrát, és az OBV is jelentős szint alá esett.

A cikk megjelenésének időpontjában a 3.000 dolláros ellenállási zóna erősnek tűnt, és a momentum 40,5-es RSI-értékkel a medvéknek kedvezett.

A Ethereum árfolyam-előrejelzés azt mutatja, hogy a Fibonacci kiterjesztési szinteket figyelembe véve valószínűsíthető a 2.800 dollár alá történő esés.

Az 50%-os és a 61,8%-os kiterjesztési szintek tesztelésre kerülhetnek, de nem világos, hogy az Ethereum V-fordulatot hajtana végre, vagy konszolidálódna ezeken a szinteken.

Valamivel több mint 24 órával az írás időpontja előtt a kumulatív liq szintek mélyen negatívak voltak. Ez jelezte, hogy a short likvidálások meghaladták a longokét.

Pár órával később az árfolyam 2.870 dollárról 2.990 dollárra pattant, hogy a késői shortosokat kivegye a forgalomból.

A cikk megjelenésének időpontjában a kumulatív liq-szintek negatívak voltak, de kevésbé szélsőségesek.

Ezért van még hely az árak további csökkenéséhez lefelé. A 2.840 dolláros régió az Ethereum rövid távú árfolyam-előrejelzési célpontja.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!