A Cardano 245%-kal megelőzi az Ethereum-ot a fejlesztési versenyben

-

A CryptoDiffer friss adataiból kiderül, hogy a Cardano (ADA) jelentős előnyre tett szert a GitHub-on a fejlesztői aktivitás átlagos napi mérete tekintetében az elmúlt hónapban, 245%-kal megelőzve az Ethereum-ot.

A napi 449-es átlagos GitHub commit méretével a Cardano diktálja a fejlesztési versenyben a tempót, maga mögött hagyva az Ethereum 183-as napi átlagát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a fejlemény nemcsak megszilárdítja a Cardano pozícióját, hanem a blokklánc-innováció éllovasaként is pozícionálja, megelőzve más projekteket, mint például a Hedera Hashgraph (HBAR), amely 282-es napi GitHub commit-mérettel lemarad.

cardano

Forrás: CryptoDiffer

A jelentősége az ADA piaci teljesítményére gyakorolt potenciális hatásában rejlik. Az aktívabb fejlesztési fázis jellemzően nagyobb funkcionalitással és hasznossággal jár együtt.

Mivel a Cardano több fejlesztőt vonz, várhatóan megnő a kereslet és a használat a natív blokklánc tokenje, az ADA iránt.

A fejlesztés az első

Az elemzők úgy vélik, hogy a Cardano jelenlegi fejlesztési hulláma a növekvő ökoszisztéma pozitív mutatója.

A projektnek az interoperabilitás javítására és az együttműködés globális workshopokon keresztül történő előmozdítására való összpontosítása hozzájárult ahhoz, hogy vezető pozíciót foglaljon el a blokklánc-orientált környezetben.

Noha az ADA árára gyakorolt pontos hatás továbbra is bizonytalan, a fejlesztési tevékenység és a tokenek iránti kereslet közötti korreláció a Cardano pozitív pályára utal.

Ahogy a projekt továbbra is megelőzi a versenytársakat a fejlesztésben, a kriptoközösség további előrelépéseket és innovációkat vár a Cardano-tól a decentralizált pénzügyi területen.


Olvastad már? Ahogy az új belépők száma emelkedik, a Bitcoin készen áll az árfolyam emelkedésére?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!