Cardano (ADA) technikai elemzés 01.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) január 3-án nagyot esett. Ez a Bitcoin (BTC) árfolyamának 45.800 dollárról 40,800 dollárra történő csökkenésével párhuzamosan történt.

A rövid távú veszteségek ellenére az ADA vásárlóit nem győzték le a medvék.

Ellenkezőleg, az árak egy keresleti zóna közelében mozogtak. A hálózat 2023-ban csodálatosan teljesített, és valószínűleg 2024-ben is folytatódik ez a fejlődés. Íme, mit mutatnak az árfolyamgrafikonok.

Az ADA december 14. óta egy sávban kereskedik, bár ez csak néhány nappal ezután vált nyilvánvalóvá. A tartomány 0,51 dollár és 0,68 dollár között húzódott.

A 0,595 dolláros középső szint erős támaszként szolgált az elmúlt két hétben.

Január 3-án áttörték, miután a Bitcoin komoly veszteségeket szenvedett el, és lefelé húzta a piacot.

Ez a lépés egyben megalapozta a 4 órás bullish order blokk (zöld doboz) fontosságát a Cardano vásárlók számára 0,535 dollárnál.

A sajtó idején a 12 órás RSI a semleges 50 alatt mozgott, ami a piac medvés lendületét tükrözi.

Az OBV karácsony óta lassan emelkedett felfelé, de a bikák nem voltak túlnyomóan erősek.

A december 27-én az age-consumed metrika nagy felfelé irányuló tüskét mutatott. Ez az ADA érmék átlagos életkorának gyors csúszásával párhuzamosan történt.

Ezek együttesen azt mutatták, hogy nagy mennyiségű szunnyadó token került mozgásba, és hogy a tulajdonosok eladták a tokeneket.

A fejlesztési aktivitás az elmúlt hónapokban magas volt, de a várakozásoknak megfelelően az ünnepi időszakban nagymértékű visszaesés következett be. Várhatóan hamarosan ismét a megszokott szintre emelkedik.

A társadalmi forgalom is viszonylag magas volt. Az érmék átlagos életkorának mérőszáma is emelkedni kezdett.

Összességében az ADA valószínűleg újabb mozgást láthat felfelé.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!