A BNB így tervezi kezelni a csökkenő mutatóit

-

A BNB Chain (BNB) már jó néhány hónapja a napi tranzakciók számának csökkenését tapasztalja.

A Dune adatai szerint a BNB napi tranzakcióinak száma a 2023. február vége felé történt kiugró emelkedés után csökkent.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A BNB hálózati értékének visszaesése

Nemcsak a BNB napi tranzakciói csökkentek, hanem a kereskedők körében való népszerűsége is visszaesést tapasztalt.

Az Artemis adatai szerint a BNB DEX volumene az elmúlt hónapban csökkent. A blokklánc általános értéke is zuhant, ami a TVL csökkenéséből is látszik.

Forrás: Artemis

A BNB legújabb programja megváltoztathatja a helyzetet

A BNB Chain június 1-jén új programot jelentett be, amely a blokklánc javára változtathatja meg a forgatókönyvet. Előrehozta a BNB Chain Gas Grant Programot.

A program keretében a beiratkozott projektek a havi Gas fee volumenük alapján gas grantet élvezhetnek.

A gas grants teljes poolja havi 200.000 dollár értékű BNB tokenben van meghatározva.

Ahhoz, hogy egy projekt részt vehessen a Gas Grant Programban, az elmúlt három hónapban kell debütálnia, új mérföldkövet kell elérnie, és legalább 100 átlagos napi aktív felhasználóval kell rendelkeznie az elmúlt hét napban vagy az előző harminc napban.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Hogyan teljesít a BNB

A BNB árfolyammozgása jó ideig szunnyadt, mivel oldalazó pályára állt. A CoinMarketCap szerint a BNB árfolyama az elmúlt hét napban bő 1%-kal emelkedett.

A cikk írásakor 305 dolláron kereskedtek vele, 47 milliárd dolláros piaci kapitalizációval. A befektetők sem kereskedtek aktívan a BNB-vel.

A Santiment szerint a BNB kínálata a tőzsdéken és a tőzsdéken kívüli kínálat eléggé stagnált. A sebessége is csökkent, miután 2023. május 31-én kiugró értéket regisztrált.

Forrás: Santiment

A befektetőknek volatilis árfolyamra kell számítaniuk?

Az elkövetkező napok jobbra fordulhatnak a BNB befektetők számára, mivel néhány piaci mutató bikás volt. A MACD például azt mutatta, hogy a bikák vezetik a piacot.

A BNB relatív erősség indexe (RSI) emelkedést regisztrált, és a semleges zóna felé tartott.

BNB
Forrás: TradingView

Emellett a pénzáramlási indexe is ugyanazt a növekedési tendenciát követte, ami tovább növelte az elkövetkező napokban bekövetkező árfolyam emelkedés esélyét.

Olvastad már? Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!