A Solana (SOL) 9%-kal emelkedett, bikás célpontok a láthatáron

-

A Solana (SOL) egy nagyon ígéretes digitális valutaként emelkedett ki, amely tartósan emelkedik a szélesebb kripto-ökoszisztémában tapasztalható bizonytalan volatilitási fellendülés közepette.

A cikk írásakor a kriptopénz az elmúlt 24 órában 2,93%-kal emelkedett, és 21,11 dolláros árfolyamon kereskedik.

solana

A Solana növekedési aktivitása viszonylag stabil volt az elmúlt hetekben, ami hozzájárult ahhoz, hogy az árfolyam összesen 9%-ot erősödött az elmúlt hét napban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A digitális valuta kényelmesen a 20 dolláros támaszzóna felett kereskedik azóta, hogy május 27-én áttörte ezt a szintet.

Ettől az időponttól kezdve a mai napig volt egy sor viharos árfolyam-akció, de a Solana erős maradt az általánosan medvés kilátások közepette.

A Solana a jelenleg mutatott ellenállóképességével egy vad bikás utazásra készül egy új, 24 dollár feletti havi csúcsra.

A szélesebb értelemben vett ágazat lenyűgöző lendületet mutat az idei júniusi rallyra, és a Solana stabilitási trendjét követve csatlakozhat ehhez az utazáshoz, hogy kinyomtassa ezeket a célokat.

A digitális valuta továbbra is egyike azon kevés toplistás altcoinoknak, amelyek kevésbé kiszámíthatatlan árfolyamtörténettel rendelkeznek.

Ez a hangulat befolyásolhatja az általános teljesítményét ebben a hónapban.

A növekvő fundamentumok szerepe

A Solana szintén azon blokklánc protokollok közé tartozik, amelyek egyenlő figyelmet fordítanak mind a technikai, mind a fundamentális növekedésre, hangsúlyt fektetve a valós világbeli hasznosság biztosítására.

A digitális valuta saját dedikált mobiltelefonnal rendelkezik, és fenntartotta a decentralizált pénzügyi (DeFi) innovátorok robusztus ökoszisztémáját.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Solana fundamentumai megfelelően alkalmasak a folyamatban lévő bikás növekedési futamokhoz, és úgy tűnik, hogy jövőbeli tervei képesek támogatni ambícióit.

A társalapító Raj Gokal szerint a kriptók Apple-jeként emlegetett Solana hosszú távon mind az elfogadás, mind az árnövekedés tekintetében sikerre van előkészítve.

Olvastad már? A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!