A Solana (SOL) 9%-kal emelkedett, bikás célpontok a láthatáron

-

A Solana (SOL) egy nagyon ígéretes digitális valutaként emelkedett ki, amely tartósan emelkedik a szélesebb kripto-ökoszisztémában tapasztalható bizonytalan volatilitási fellendülés közepette.

A cikk írásakor a kriptopénz az elmúlt 24 órában 2,93%-kal emelkedett, és 21,11 dolláros árfolyamon kereskedik.

solana

A Solana növekedési aktivitása viszonylag stabil volt az elmúlt hetekben, ami hozzájárult ahhoz, hogy az árfolyam összesen 9%-ot erősödött az elmúlt hét napban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A digitális valuta kényelmesen a 20 dolláros támaszzóna felett kereskedik azóta, hogy május 27-én áttörte ezt a szintet.

Ettől az időponttól kezdve a mai napig volt egy sor viharos árfolyam-akció, de a Solana erős maradt az általánosan medvés kilátások közepette.

A Solana a jelenleg mutatott ellenállóképességével egy vad bikás utazásra készül egy új, 24 dollár feletti havi csúcsra.

A szélesebb értelemben vett ágazat lenyűgöző lendületet mutat az idei júniusi rallyra, és a Solana stabilitási trendjét követve csatlakozhat ehhez az utazáshoz, hogy kinyomtassa ezeket a célokat.

A digitális valuta továbbra is egyike azon kevés toplistás altcoinoknak, amelyek kevésbé kiszámíthatatlan árfolyamtörténettel rendelkeznek.

Ez a hangulat befolyásolhatja az általános teljesítményét ebben a hónapban.

A növekvő fundamentumok szerepe

A Solana szintén azon blokklánc protokollok közé tartozik, amelyek egyenlő figyelmet fordítanak mind a technikai, mind a fundamentális növekedésre, hangsúlyt fektetve a valós világbeli hasznosság biztosítására.

A digitális valuta saját dedikált mobiltelefonnal rendelkezik, és fenntartotta a decentralizált pénzügyi (DeFi) innovátorok robusztus ökoszisztémáját.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Solana fundamentumai megfelelően alkalmasak a folyamatban lévő bikás növekedési futamokhoz, és úgy tűnik, hogy jövőbeli tervei képesek támogatni ambícióit.

A társalapító Raj Gokal szerint a kriptók Apple-jeként emlegetett Solana hosszú távon mind az elfogadás, mind az árnövekedés tekintetében sikerre van előkészítve.

Olvastad már? A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!