A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

-


Vendégbejegyzés


A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát.

Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap a kripto rajongók körében.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az eddigi összegyűjtött pénzösszeg megközelíti a 7 milliót, és a BlastUP máris büszkélkedhet egy nagy és szenvedélyes támogatói közösséggel.

A BlastUP előértékesítése a korai győzelmek hatására 7 millió dollár felé emelkedik

A jelenleg előértékesítési fázisban lévő BlastUP már bebizonyította gyakorlati értékét két IDO sikeres elindításával.

Az első, a CYBRO, 140.000 dollárt gyűjtött össze a zártkörű értékesítési forduló során.

Ezt követően a Petobots alig néhány nap alatt lezárta a BlastUP-on keresztül történő zártkörű eladását, és 75.000 dollárt gyűjtött.

A BlastUP a mottójához híven – „Gyorsabban nőj, többet kereshetsz” – ígéretét kézzelfogható eredményekre váltotta.

Ez a szilárd megközelítés és a kötelezettségvállalások iránti elkötelezettség a BlastUP-ot több mint 15.000 kripto rajongó központi pontjává tette. Éppen ezért befektettek ebbe a megkülönböztető launchpad platformba.

A BlastUP előértékesítési sikere továbbra is magával ragadja a figyelmet, és az eddig összegyűjtött közel 7 millió dollárral kulcsfontosságú mérföldkőhöz közeledik.

Az előértékesítés lezárásáig már csak néhány nap van hátra, de még van lehetőség a $BLP megvásárlására, mielőtt az árfolyam az egekbe szökne.

blastup

Siess, hogy csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez, mielőtt véget érne

Többféle előny a $BLP tokenek korai vásárlói számára

A BLP, a BlastUP natív tokenje létfontosságú szerepet játszik az ökoszisztémában, fokozva a felhasználók részvételét.

A token lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek az IDO-kban, kamatot szerezzenek a seed staking révén, és exkluzív hűségjutalmakat kapjanak.

A tulajdonosok a BlastUP-on indított projektekből származó tokeneladásokból származó allokációkból is részesülnek.

Miért érdemes BLP tokeneket vásárolni?

  • Hozzáférés az Airdropshoz
  • Akár 12%-os APR-t elérő staking jutalmak
  • Elsőbbségi hozzáférés a BlastUP-on elindított, többszintű IDO-khoz exkluzív
  • hűségjutalmakkal

A BLP tokenek korlátozott kínálata biztosítja a szűkösséget, ami a BlastUP terjeszkedésével potenciálisan növeli az értéküket. A BLP tokenek folyamatos előértékesítése kiemeli a bennük rejlő potenciált, mint intelligens befektetés.

A piaci elemzők szerint a $BLP méltányos ára akár 10 dollár is lehet. Jelenleg 10 cent alatti áron kapható – ami ígéretes kilátás akár 1000%-os megtérülésre.

Vásárolj $BLP tokeneket most a maximális hozamért

Széleskörű elismertség és sziklaszilárd biztonság a BlastUP-nál

A BlastUP gyorsan növekszik a Blast blokkláncon működő kripto startupok dinamikus launchpadjaként. Az összérték alapján a top 10-ben szerepel a zárolt értékek alapján.

A Blast virágzó ökoszisztémáján belül a BlastUP létfontosságú szerepet játszik a feltörekvő projektek növekedésének és láthatóságának előmozdításában.

Rövid idő alatt a BlastUP erős hírnevet szerzett, és nagyszámú követővel rendelkezik az X-en, a Telegramon és a Discordon.

blastup

A BlastUP-nál a biztonság és az átláthatóság alapvető fontosságú. Ez a platform rendíthetetlen elkötelezettségét tükrözi a felhasználók bizalma és nyugalma iránt.

A BlastUP elérte biztonsági protokolljainak robusztus validálását. A CertiK és az Assure Defi magas szintű auditáló cégek által végzett szigorú megfelelőségi ellenőrzéseken hatékonyan teljesített, ami fokozza általános hitelességét.

A BlastUP elkötelezettséget tanúsított a biztonságos környezet fenntartása iránt. Ezt a CertiK lenyűgöző, 100-ból 87-es biztonsági minősítése is megerősíti.

Ez a figyelemre méltó pontszám a BlastUP-ot a 12. helyre rangsorolja a bevezetés előtti biztonsági ranglistán, ami aláhúzza hatékony és robusztus biztonsági intézkedéseit.

Innovatív startup indít mesterséges intelligenciával és Web3-al

A BlastUP a legmodernebb AI és Web3 technológiák integrálásával átalakítja a hálózatán belül induló startupok indítási módját.

A 2026-os stratégiai ütemterv olyan ambiciózus kezdeményezéseket mutat be, mint az AI-alapú IDO-szűrő és a kifejezetten a startup-csapatok számára tervezett AI-eszközök.

E fejlesztések aláhúzzák a BlastUP elkötelezettségét ökoszisztémájának fejlesztése és a blokklánc-innováció vezető pozíciójának megerősítése iránt.

A BlastUP célja, hogy ezekkel az eszközökkel a startupokat a legkorszerűbb erőforrásokkal lássa el, ésszerűsítve indítási folyamataikat és növelve hatékonyságukat.

Következtetés

A BlastUP gyorsan átalakító szereplővé válik a kriptopénz-launchpad arénájában.

Az AI és a Web3 technológiák erejének kihasználásával, valamint a biztonság és a közösségi elkötelezettség iránti szilárd elkötelezettséggel kombinálva a BlastUP páratlan platformot biztosít a kripto startupok számára.

A $BLP tokenek folyamatban lévő előértékesítése egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy csatlakozzanak ehhez az ígéretes projekthez.

Az előértékesítés végéhez közeledve a hozzáértő befektetőknek érdemes sietniük, hogy megragadják ezt a lehetőséget, és a legjobb áron vásároljanak $BLP tokeneket, ezzel biztosítva részüket a BlastUP jövőbeli eredményeiből.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!