Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy a BTC mennyire fog még ralizni.

Azonban még mindig van egy akadály, mivel az eszköz visszatért e szint alá.

A napi grafikon

A napi grafikonon a BTC a 60.000 dolláros támaszszintről való visszapattanása óta rallyzik.

Nemrégiben tesztelték és visszautasították a nagy ereszkedő csatorna magasabb határán. Jelenleg az árfolyamot a 69.000 dolláros szint fogja támogatni.

Ha ez a vonal kitart, a bitcoin ismét a csatorna magasabb határa felé, és potenciálisan magasabbra, a 75.000 dolláros ellenállási zóna felé rallyzhat.

Az eszköz azonban jelenleg meglehetősen bizonytalan, néhány alatta lévő eséssel.

A 4 órás grafikon

A 4 órás időkeret világosabb képet mutat a bitcoin közelmúltbeli árfolyammozgásról.

Az árfolyam a nagy csatorna felső határáról való visszautasítása óta alacsonyabb csúcsokat és mélypontokat produkál. Azonban jelenleg a közelmúltban létrehozott medvés trendvonal fölé tör.

Mivel az RSI is az 50-es küszöb fölé emelkedett, úgy tűnik, hogy a lendület ismét a vevők javára változik.

Ha tehát a 69.000 dolláros támaszszint kitart, akkor csak idő kérdése, hogy az árfolyam a 75.000 dolláros területet is befusson, és új rekordmagasságot hozzon létre.

A Bitcoin rövidtávú birtokosa SOPR

Bár a bitcoin árfolyama két hónapos korrekció és konszolidáció után újra emelkedik, a bizonyítékok azt mutatják, hogy sok piaci szereplő kilépett a piacról, és eladta érméit új befektetőknek.

Ez a diagram a BTC rövid távú tulajdonosainak SOPR-mérőszámát mutatja, amely a realizált nyereség/veszteség arányát méri.

Az egy fölötti értékek összességében profitrealizálást jeleznek, míg az egy alatti számok veszteséges eladást mutatnak.

Ahogy a grafikon mutatja, a SOPR-mérőszám a legutóbbi korrekció során zuhanórepülésbe kezdett, és visszazuhant az egyes értékre.

Ez arra utal, hogy sok rövid távú tulajdonos kiszállt a piacról, és nyereséget realizált, eladva érméit az újonnan érkezőknek.

Közben a mérőszám újra emelkedik, és a rövid távú tulajdonosok ismét profitot termelnek, ahogy az árfolyam emelkedik. Amíg azonban van elég kereslet, az árfolyam tovább emelkedhet.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!