Hogyan építi ki a CYBRO a legrövidebb utat a kihasználatlan nyereséghez?

-

A Blast L2 blokklánc nemrég debütált, és gyorsan a közösség kedvencévé vált, a total value locked (TVL) alapján a top 10-be került.

A Blast egyedülálló kínálata különbözteti meg a többiektől: a legtöbb Layer 2 megoldással ellentétben, amelyeknek nulla a natív hozama, a Blast lenyűgöző 4%-os hozamot biztosít ETH-ra és 5%-os hozamot stablecoinokra.

Ez a stabil kezdés az ökoszisztémáján belüli más projektek növekedését is elősegítette.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A CYBRO az egyik projekt, amely meglovagolja ezt a hullámot. Ez egy olyan all-in-one aggregátor platform, amely fejlett eszközökkel látja el a felhasználókat, hogy megtalálják és kihasználják a legjobb befektetési lehetőségeket a Blast blokkláncon.

cybro

A CYBRO platform a 2024 második negyedévében történő induláshoz készül, és a bevezető szakaszban elindítják a natív tokenjeik előértékesítését.

Ez a korai befektetők számára csábító lehetőséget kínál arra, hogy kedvezményes áron szálljanak be, és élvezzenek néhány exkluzív előnyt.

A CYBRO tokenek jelenleg mindössze 0,02 dollárért kaphatók, ami a tervezett 0,06 dolláros piaci bevezetési árhoz képest 75%-os kedvezményt jelent.

A teljes token-kínálat mintegy 21%-át kínálják majd fel ezen előértékesítés során, amelyet egy 2024 harmadik negyedévére tervezett tokengenerálási esemény követ.

Az előértékesítést tíz szakaszra szervezik, az ár minden szakaszban fokozatosan emelkedik, ami még vonzóbbá teszi a korai befektetést.

Vásároljon $CYBRO-t

Azzal, hogy most befektetsz a CYBRO tokenekbe, nem csak egy nagy növekedési potenciállal rendelkező eszközbe vásárolsz, hanem egy olyan projekthez is csatlakozol, amely sikerre van berendezkedve.

A CYBRO átgondolt koncepciójával és egyedülálló kínálatával tökéletesen felkészült arra, hogy a legtöbbet hozza ki az előttünk álló izgalmas lehetőségekből.

Páratlan natív hozam a Blast-on

A Blast blokklánc által kínált jövedelmezőségi szint páratlan. Miután az Ethereum egyesülése után a Layer 2 projektek számára igazán nehézzé vált a magas hozam fenntartása, ami olyan új megoldások iránti igényt váltott ki, amelyek megfelelnek a felhasználói elvárásoknak.

A Blast ilyen megoldásként lépett fel. Ebben a hálózatban az ETH staking szilárd 4%-os hozamot kínál, a stablecoinok pedig 5%-os hozamot, ami szöges ellentétben áll a többi Layer 2 opció közel nulla hozamával.

Ahhoz, hogy a felhasználók teljes mértékben kihasználhassák ezeket a vonzó arányokat, a CYBRO platform számos befektetési eszközt kínál, beleértve a farmingot, a kölcsönzést és a stakinget, amelyek célja a befektetési utazás javítása.

Fedezzen fel még több információt a CYBRO.io oldalon

A CYBRO platformján a felhasználók a Blast ökoszisztémán belül és más blokkláncokon belül is különböző trezorokba történő befektetéssel növelhetik kriptóállományukat.

Megválaszthatják a befektetési megközelítésüket, a stabilabb hozamot biztosító konzervatív stratégiáktól a nagyobb nyereség lehetőségével kecsegtető kalandosabbakig.

A CYBRO legfőbb célja, hogy segítsen a befektetőknek a legtöbbet kihozni az egyes stratégiákból, miközben a folyamat egyszerű és hatékony marad.

Miért érdemes CYBRO tokeneket vásárolni?

A CYBRO token központi szerepet játszik a platform növekedése szempontjából, és olyan kulcsfontosságú funkciókat lát el, mint például a kedvezményes szolgáltatásokhoz való hozzáférés biztosítása.

Akik CYBRO tokeneket birtokolnak, számos extra kedvezményt élvezhetnek, amelyek célja a pénzügyi hozamuk növelése.

Ezek közé tartozik többek között:

  • magasabb hozam a $CYBRO stakingel
  • CYBRO készpénzvisszatérítés a szolgáltatás használatáért
  • a kereskedés és a hitelezés csökkentett díjai
  • exkluzív biztosítási program, amely megvédi befektetéseiket.

Ezenkívül a CYBRO token tulajdonosok jogosultak lesznek egy közelgő airdropra, ami lehetőséget ad nekik, hogy ingyenes tokenekkel növeljék vagyonukat.

cybro

Elkötelezettség a biztonság és az aktív közösségi szerepvállalás iránt

A CYBRO elkötelezte magát az átláthatóság és a biztonság mellett, így biztosítva, hogy a felhasználók teljes nyugalommal vehessenek részt. A projekt elnyerte a CERTIC és az Assure Defi neves kriptobiztonsági cégek hitelesítését, ami aláhúzza a projekt megbízhatóságát.

A CYBRO csapat élénk kapcsolatot tart fenn a közösségével, olyan népszerű közösségi hálózatokon keresztül, mint a Twitter, a Discord és a Telegram.

A közösség több mint 12 000 fős, és egyre növekszik, a tagok aktívan részt vesznek a vitákban, és valóban gazdagítják a közösségi élményt.

A CYBRO a kriptomédia figyelmét is felkeltette, és olyan globális kiadványokban szerepelt, mint az AMBCrypto, a Coinpedia és a Crypto Daily.

A helyi piacokon is egyre nagyobb teret hódít, olyan régiókban, mint Hollandia, Magyarország és Lengyelország, és mind globálisan, mind helyben is feltűnik.

Csatlakozz a CYBRO közösséghez

Következtetés

A CYBRO projekt úton van afelé, hogy nagy hatással legyen, és a folyamatban lévő előértékesítés remek lehetőséget kínál a korai bekapcsolódásra.

A CYBRO előértékesítéshez való csatlakozással egy olyan projektbe léphetsz be, amely nagy ambíciókkal rendelkezik a DeFi-világ átalakítására.

A platform hozzáférhetőségre, jövedelmezőségre, biztonságra és felhasználó-központú funkciókra való összpontosítása mutatja, hogy a CYBRO valóban a decentralizált pénzügyi területen a legrövidebb és leghatékonyabb utat kövezeti ki a tétlen jövedelemhez.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.com/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!