Solana (SOL) árfolyam elemzés 05.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) árfolyama továbbra is egy szűk sávban mozog, de továbbra is tisztességes emelkedő tendenciát mutat.

A token elnyomta a jelentős medvés beavatkozást, mivel a bikák sikeresen fenntartották a kritikus támasz feletti szinteket a medvés támadások során.

Miközben a piaci szereplők optimisták a közelgő trenddel kapcsolatban, a SOL árfolyam kissé eltérő előrejelzést készített magának.

A SOL árfolyama folyamatosan 150 dollár fölé emelkedett, és az előző napi kereskedés során a napi csúcsokat 155 dollár fölé emelte.

Sajnálatos módon a rally meghajolt a medvék előtt, ahogy közeledett a napi záráshoz, és 146 dollár körül zárt, miután 145 dollár alatti mélypontokat tesztelt.

Másrészről, a jelenlegi napi kereskedés az előző napi zárás alatt kezdődött, ami medvés zászlókat lobogtat a kriptó felett.

A SOL árfolyama tehát arra készül, hogy a 133 dolláros kritikus támaszszintre csökkenjen? Elfakult a token bikás hatása?

A fenti grafikon azt mutatja, hogy a SOL árfolyam kettős fenék mintát alakított ki, de ahelyett, hogy meghaladná a nyakvonalat, az árfolyam a szintek alatt konszolidálódik.

Ez medvés jeleket villant, amelyeket az RSI lomha viselkedése is alátámaszt, amely nem képes az átlagos szintek fölé emelkedni.

Másrészt a DMI szintek párhuzamosan haladnak egymással, ami mind a bikák, mind a medvék csökkent aktivitására utal.

A Solana árfolyama ezért vélhetően egy ideig fenntartja a konszolidált tendenciát, és végül az elkövetkező napokban teszteli a 133 dollárnál lévő ideiglenes alsó támaszt.

Mivel a bikáknak nem sikerült néhányszor 155 és 158 dollár fölé emelkedniük, a gyengeségük utat nyithat a medvéknek az ár levágásához.

A bikák azonban minden medvés esetben megvédték az alsó támaszt, ezért hasonló visszapattanásra lehet számítani, ami a Solana árfolyamát visszaemelheti 158 dollárra.

E korlát fölé való áttörés azonban teljes mértékben a piaci hangulattól és az addigra várhatóan megnövekvő vételi nyomástól függ.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!