A Bitget felhasználói bázisa elérte a 25 millió felhasználót

-

A Bitget neves kriptopénz tőzsde megosztja a lenyűgöző felhasználószámának részleteit.

A felhasználók január közepe óta folyamatosan több mint 2 milliárd dollár értékű bitcoint helyeztek el naponta, ezzel új rekordot állítottak fel az összes befizetés tekintetében: a Glassnode elemző cég által 2024 februárjában gyűjtött adatok szerint 2,46 milliárd dollár.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitget megfelel a kripto bikafutásnak zárolva és feltöltve

Míg a Bitcoin eléri a 69.000 dollárt, ezzel elérve minden idők legmagasabb szintjét, addig a kriptotőzsdék a jelentések szerint ugyanezen forrás szerint a teljes gazdasági on-chain volumen mintegy 78%-át fogadták és kiáramoltatták.

A mai napon a Bitget top kriptotőzsde figyelemre méltó, 25 milliót meghaladó felhasználói forgalomról számolt be.

Forrás: Bitget

Ezen felül a tőzsde natív tokenje 64%-os növekedést mutatott, és februárban elérte az 1,15 dolláros történelmi csúcsot.

A BGB a Bitget ökoszisztémán belül utility tokenként funkcionál — a platform kereskedői számára az egyik fő hasznossága a tranzakciós díjak kedvezménye és az exkluzív kiváltságokhoz való hozzáférés.

Gracy Chen, a Bitget ügyvezető igazgatója kijelentette:

„El vagyunk ragadtatva a Bitget példátlan növekedését látva, amely meghaladta a 25 millió felhasználót, ami egyértelmű bizonyítéka a globális kriptoközösség belénk vetett bizalmának és hitének. E mérföldkő, valamint stratégiai bővítéseink és innovációink alátámasztják elkötelezettségünket, hogy a legdinamikusabb és legbiztonságosabb kereskedési környezetet nyújtsuk felhasználóink számára. Ahogyan ezt az eredményt ünnepeljük, továbbra is arra összpontosítunk, hogy új utakat törjünk a kripto- és Web3-területeken, a piacvezetés és a szolgáltatási kiválóság iránti rendíthetetlen elkötelezettségünk által vezérelve. A jövő hihetetlenül fényesnek tűnik, és mi még csak most kezdtük el.”

Emellett, ahogyan azt korábban lefedtük, a Bitget Wallet 2024 februárjában integrált néhány L2 megoldást.

Még több token, még több lehetőség a kereskedőknek

A Bitget februárban 39 új tokent vezetett be a platformjába a kereskedési lehetőségek bővítésére és javítására irányuló folyamatos törekvés részeként.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A bővítés eredményeként a top öt token, a PIXEL, a GDP, az ALT, a GTAI, a FIRE és a ZETA rendkívüli sikert aratott, több mint 1000%-os árfolyam-emelkedéssel.

A kriptotőzsde már korábban közzétette a korai listázott tokenek piaci teljesítményét, amelyek közül néhány három számjegyű növekedést tapasztalt.

Olvastad már? Az arany és a BTC is rekordot döntött, ugyanazon a napon

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!