A legjobb kriptopénz, amit az altcoin rally előtt érdemes megvennünk

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac jelenlegi hangulata jelentős változásra készül, különösen az altcoin szektorban, egy figyelemre méltó Bitcoin rallyt követően.

Elemzők azt jósolják, hogy miközben a Bitcoin továbbra is erőt mutat, az altcoinok átmenetileg kieshetnek a befektetők és a kereskedők kegyeiből.

Ez azonban várhatóan drámaian megváltozik a Bitcoin-rally után, az altcoinok értékének előre jelzett ugrásszerű növekedésével.

A piacon jelenleg az úgynevezett „Wyckoff-akkumulációs fázis” jelei mutatkoznak, ami arra utal, hogy az olyan nagy altcoinok, mint az Ethereum és az XRP hamarosan jelentős nyereséget könyvelhetnek el.

Ezt a fázist jellemzően bikás felfutás követi, ami azt jelzi, hogy most alkalmas lehet az altcoinokba való befektetés ideje, mielőtt azok megkezdik a várható emelkedést.

A közelgő altcoin rally hatalmas dolog lehet. Érdekes lesz látni, hogy mely altcoinok lesznek képesek kihasználni a kedvező feltételeket és bővíteni az értékeiket.

Lehet, hogy van néhány kereskedő, aki már eldöntötte az első választásait, de ebben a cikkben megpróbálunk alul- és túlértékelt választásokat is javasolni a legnagyobb növekedési potenciállal.

A ScapesMania új magasságokba emelkedik!

A rendkívül sikeres előértékesítés után, amely 6,125 millió dollárnyi támogatást gyűjtött össze, közel 18.400 tulajdonost vonzott, és több mint 60.000 követőt vonzott, végre elérkezett a várva várt ScapesMania tőzsdei debütálása.

A $MANIA belép a PancakeSwapba, a Binance Smart Chain hálózatának népszerű DEX-jébe, amely nagy felhasználói bázisáról és likviditásáról ismert.

De ez csak a kezdet. A PancakeSwap után a projekt a CEX-listázás lehetőségeit vizsgálja, ami bővítheti a potenciális növekedés lehetőségeit. Fedezze fel a csapat megközelítését a CEX-listázással kapcsolatosan itt.

A kereskedés a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT likviditáspárokkal indult. Az USDT a fő likviditási forrás a közösségi keresletnek megfelelően. A debütáló kereskedési nap figyelemre méltó volt.

A token ára ellenállónak bizonyult, ami robusztus tokenomikára és ígéretes projektkilátásokra utal.

A ScapesMania bebizonyította mindenkinek, hogy nem csak egy egynapos ICO projekt, hanem egy komoly vállalkozás, amely elkötelezett a közösségével együtt növekedni a tulajdonosok mellett.

kriptopénz

A birtokosok száma az első 24 órában stabilan 18,41k volt, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,26 millió dollárt. A ScapesMania azonnal uralta a DEXTools Hot Pairs listáját. További magyarázatra nincs szükség.

kriptopénz

Úttörő megközelítés a szerencsejátékhoz

Ha még nem tudod, miről szól a ScapesMania, íme egy gyors összefoglaló. Ez egy olyan játék ökoszisztéma, ahol a játékosok mindenféle előzetes kriptotudás nélkül merülhetnek el magával ragadó élményekben.

Eközben a tulajdonosok a DAO-n keresztül profitálhatnak a projekt sikeréből, és beleszólhatnak annak irányába.

A ScapesMania kedvező helyzetben van, ha a jelenlegi bikafutás során kihasználja a növekvő alkalmi játékipart.

Ha követte a kriptohíreket, valószínűleg tanúja volt a játékprojektek sikertörténeteinek a közelmúltbeli bikapiac során. Most a ScapesMania készen áll arra, hogy elinduljon, és kibontakoztassa potenciálját egy virágzó piacon.

Miért érdemes a ScapesMania-val menni?

Kíváncsi vagy, hogy a közösség miért rajong a ScapesMania-ért?

kriptopénz

Dekódoljuk a vonzerejét:

  • A $MANIA tokenomics gondosan kiegyensúlyozott a sziklákkal és a megszolgálással. A strukturált megszolgálási ütemezést úgy tervezték, hogy fenntartsák az egyensúlyt a kereslet és a kínálat között.
  • A $MANIA token az irányítást szolgálja a fejlődő DAO-ban, és játékbeli valutaként működik a kísérleti játékprojektben. A közösség tagjai további jutalmakért további tokeneket is feltölthetnek, és további tokenekért részt vehetnek tevékenységekben. A csapat aktívan dolgozik a token hasznosságának bővítésén, új projektek bevezetését és az ökoszisztémán belüli felhasználási lehetőségeinek növelését tervezi.
  • A tőzsdei bevezetés után szilárd promóciós stratégia van érvényben. A csapat bebizonyította marketingbeli jártasságát, ami a több mint 6 millió dolláros előértékesítési sikerben, a több mint 20.000 tulajdonos bázisban, az aktívan növekvő több mint 60.000 fős közösségben és a több mint 75.000 fős átlagos havi forgalomban nyilvánul meg. A projekt hatókörének további bővítése érdekében a ScapesMania folyamatosan új marketingcsatornákat tesztel.
  • A projekt intelligens szerződése megkapta a BlockSafu jóváhagyó pecsétjét. Tulajdonosként megbízhat a platform biztonság iránti elkötelezettségében.
  • A ScapesMania egyre nagyobb teret nyer a jelentős kriptoplatformokon, amit a terület elismert influencereitől származó jóváhagyások támogatnak.

Az előttünk álló út

Abban a világban, ahol az alkalmi játékok uralkodnak, a ScapesMania élen jár azáltal, hogy okosan teljesíti a piac igényeit.

Más projektekkel ellentétben, amelyek a közönségtől való elszakadással szembesülnek, a ScapesMania igazodik a közösség vágyaihoz: a játékosok élvezik kedvenc időtöltésüket, miközben a tulajdonosok profitálnak a sikerből.

Az alkalmi játékipar 2027-re várhatóan 19,12 milliárd dollárra ugrik fel. Ez a rést potenciálisan jövedelmezőnek jelöli.

Az alapok létrehozásának céljait meghaladva a csapat most már teljesen belevetette magát a termékfejlesztésbe. A projekt a gyors indulás érdekében együttműködött azokkal a fejlesztőkkel, akik 2023-ban a Metaverse/Gaming/NFT kategóriában egy rangos támogatást biztosítottak.

Sven, a ScapesMania vezérigazgatója szerint:

„Mint tudjuk, az ambiciózus célok eléréséhez egy képzett csapat meglehetősen fontos. Máris láthatjátok, mennyire képzett és hatékony az induló csapatunk. Párhuzamosan dolgozunk a terméken. A fejlesztői csapat megerősítését is kiemelten kezeljük. A műveletek racionalizálása érdekében egyesítem a vezérigazgatói és a technológiai igazgatói szerepkört.”

Csatlakozz a közösségi csatornához, hogy naprakész maradj a legújabb megjelenésekről.

Közösségi bizalom

A kriptoközösség a népszerű platformokon a projektről zeng. Azért csatlakoznak izgatottan a ScapesManiához, mert osztják a víziót, és aktívan részt akarnak venni benne.

A bálnák is felfigyeltek rá, a befizetések már meghaladják a 20.000 dollárt.

Egyértelmű, hogy mindez a siker nem lenne lehetséges egy ilyen hűséges közösség nélkül. A ScapesMania csapata őszintén köszöni támogatóinak ezt az indítást.

És ne feledjétek, ez még csak a kezdet – még rengeteg minden vár ránk!

Csatlakozzon a ScapesMania mozgalomhoz

A ScapesMania kalandozása még csak most kezdődik. Ahogy az alkalmi játékipar az elkövetkező években exponenciális növekedésre készül, soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy bekapcsolódjunk ebbe az ígéretes területbe.

Emlékeztek még, hogy a játékprojektek 2021-ben hogyan virágoztak? Hát, a kriptopiac jelenlegi fellendülése hasonló esélyt kínál arra, hogy jelentős nyereséget termeljen.

A bevezetés utáni stabil árral és erős kezdeti támogatással az érme már bizonyította ellenálló képességét.

A jövőbeli árfolyampálya a közösség erejétől, a fejlesztési mérföldkövektől és a robusztus marketingstratégiáktól függ, amelyekben a ScapesMania mind kiválóan teljesít, így végtelen lehetőségek állnak előttünk.

 

Minek várni? Lépjen akcióba még ma! Biztosítsd a helyed egy potenciálisan kifizetődő utazásban – szerezd meg a $MANIA tokeneket a PancakeSwap-on most.

kriptopénz

>>> Csatlakozz 38.5000 tulajdonoshoz – Vásárolj $MANIA-t a PancakeSwap-on: MANIA/WBNB, MANIA/USDT <<<

Cardano (ADA): A decentralizált alkalmazások jelképe

A Cardano (ADA) jelentős árfolyammozgásaival és ökoszisztémájának fejlődésével került a címlapokra.

Az elmúlt 30 napban bekövetkezett 51,46%-os emelkedéssel a Cardano (ADA) piaci tőkeértéke és kereskedési volumene lenyűgöző növekedést mutatott.

Ez a piaci aktivitás fellendülése tükrözi a befektetők és kereskedők növekvő érdeklődését és bizalmát a Cardano (ADA) lehetőségei iránt.

A Cardano (ADA) árfolyam-előrejelzései bullish kilátásokat sugallnak az elkövetkező hónapokra. Az elemzők 2024 májusára átlagosan 0,73 dolláros árfolyamot prognosztizálnak, a potenciális csúcsok pedig akár 0,79 dollárig is emelkedhetnek.

Ez az optimista forgatókönyv a Cardano (ADA) robusztus fejlesztési ütemtervének és a decentralizált pénzügyi (DeFi) és okos szerződések terén való növekvő elfogadottságának köszönhető.

Előretekintve, a Cardano (ADA) 2024-ben elérheti a 0,95 dollárt, a legmedvésebb forgatókönyv szerint pedig 0,59 dolláron értékelhető. A coin korábbi, 2021 szeptemberében elért történelmi csúcs, ahol a Cardano (ADA) jelentősen magasabbra volt árazva, a potenciálját bizonyítja.

A kriptopiac volatilis jellege és a szabályozási bizonytalanságok azonban kihívást jelentenek a Cardano (ADA) árfolyam-pályájával kapcsolatban.

A coin sikere nagyban függ majd a platform folyamatos fejlesztésétől és a fejlesztők és a felhasználók általi elfogadásától.

Compound (COMP): A DeFi hitelezés forradalmasítása

A Compound (COMP) alacsony volatilitás mellett oldalazó tendenciát mutat, ami egy konszolidációs időszakot jelez egy potenciális kitörés előtt.

A Compound (COMP) ára jelenleg az 50 dolláros pszichológiai határ felett van, ami pozitív hangulatot sugall a piacon.

A Compound (COMP) 2023 egyes heteinek teljesítménye kiemeli az altcoin iránti keresletet, ami egy lehetséges bikafutásra utal 2024-ben.

A Compound (COMP) árfolyamára vonatkozó előrejelzések optimisták, az előrejelzések szerint 2024 végére akár 125,54 dollárig is megugorhat.

Ez a bika kilátás a DeFi szektor növekedésétől és a Compound (COMP) azon belüli szerepétől függ. Az árfolyam emelkedése szempontjából döntő fontosságú lesz, hogy a protokoll képes lesz-e több projektet és együttműködést vonzani.

A Compound (COMP) jövője ígéretesnek tűnik, a potenciális csúcsok 2030-ra akár 412,66 dollárig is emelkedhetnek.

Azonban az ehhez az értékeléshez vezető út tele van kihívásokkal, beleértve a piaci volatilitást és a DeFi téren belüli versenyt. A Compound (COMP) innovációs képessége és versenyelőnyének fenntartása kulcsfontosságú lesz ezen árcélok eléréséhez.

Internet Computer (ICP): A web újradefiniálása

Az Internet Computer (ICP) célja az internet forradalmasítása azáltal, hogy decentralizált platformot biztosít a webes szolgáltatások és alkalmazások számára.

Internet Computer (ICP) ellenállónak bizonyult a kihívásokkal teli piaci környezetben. A projekt ambiciózus elképzelése figyelmet keltett, de az ára még nem tükrözi teljes mértékben a benne rejlő lehetőségeket.

Az Internet Computer (ICP) árfolyam-előrejelzései az elkövetkező évekre vonatkozóan változatosak, és jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek.

Az ICP 2024-re várhatóan 9,75 és 23,28 dollár között fog kereskedni, ami tükrözi a projekt fejlődési előrehaladását és piaci elfogadottságát.

A hosszú távú kilátások még optimistábbak: 2030-ra az árak 123,92 és 202,33 dollár között alakulhatnak.

Az Internet Computer (ICP) jövője attól függ, hogy képes lesz-e beváltani a decentralizált internetre vonatkozó ígéretét.

Miközben az árak jelentős emelkedésének lehetősége fennáll, az olyan kihívások, mint a technológiai akadályok, a verseny és a piaci elfogadási arányok befolyásolhatják a pályáját.

A siker attól függ, hogy a Dfinity Alapítvány képes lesz-e megvalósítani a vízióját és a kriptopiac szélesebb körű fejlődését.

Következtetés

A kriptopénzpiac jelentős átalakulás küszöbén áll, különösen az altcoin-szektoron belül, a jelentős Bitcoin-ralit követően.

Ez az eltolódás várhatóan az altcoinoknak fog kedvezni, a ScapesMania pedig elsődleges jelöltként van pozícionálva a várható altcoin hullámzás előtt.

A projekt erős fundamentumai valóban nagyszerű választássá teszik a projektet számos piaci szakértő és megfigyelő szerint.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!