Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 03.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) jelentős mérföldkövet ért el azzal, hogy 847 nap után elérte a 69.000 dolláros történelmi csúcsot, ami a kriptopénzpiacon belüli bizalom jelentős növekedését tükrözi.

Ugyanakkor ezt az eredményt középtávon a megnövekedett volatilitásra vonatkozó várakozások kísérik, ami számos határidős piaci pozíció felszámolásához vezetett.

A napi grafikon részletes vizsgálata rávilágít a Bitcoin lenyűgöző rallyjára, amelyet a megnövekedett kereslet és a spot Bitcoin ETF-ekbe történő jelentős tőkebeáramlás hajtott, beleértve a Blackrock figyelemre méltó részvételét is.

Ez az emelkedés több kritikus ellenállási szintet is átlépett, és a Bitcoin 69.000 dolláros történelmi csúcsán tetőzött.

Ennek az emelkedő lendületnek ellenére a 69.000 dolláros árrégió jelentős ellenállási területet jelent, amelyet jelentős kínálati túlkínálat jellemez, elsősorban a határidős piaci rövid pozíciókból.

Ez a dinamizmus hozzájárult a megnövekedett volatilitáshoz, ami 7%-os árcsökkenést eredményezett.

Emellett a profitfelvétellel a megnövekedett eladási nyomás egy átmeneti konszolidációs korrekciós fázist indíthat el.

Visszaesés esetén a Bitcoin elsődleges támaszcéljai a napi grafikonon az 53 és 49 ezer dollár közötti tartományban vannak.

Ennek ellenére az általános kilátások továbbra is bikásak maradnak, a Bitcoin a lélektanilag jelentős 100.000 dolláros árrégiót veszi szemügyre.

A 4 órás grafikon közelebbi vizsgálata megerősíti a Bitcoin bikás lendületét, amely a 69.000 dolláros történelmi csúcs elérésében csúcsosodott ki.

Ez az emelkedés aláhúzza a befektetői bizalmat, ami a kriptopénz iránti fokozott keresletet hajtja.

A kritikus 69.000 dolláros küszöb elérését követően azonban figyelemre méltó visszautasítás következett be, ami jelentős csökkenéshez vezetett.

Ez az elutasítás a várt emelkedő csatorna felső határa és a 0,5 és 0,618 Fibonacci visszahúzási szintek közötti kulcsfontosságú támaszszintek felé terjedt ki, ahogy azt korábbi elemzésünkben előre jeleztük.

Ennek a visszaesésnek ellenére gyorsan bekövetkezett egy bikás visszafordulás, ami az árfolyamot visszatolta a 69.000 dolláros ellenállás felé, és rávilágított a vevők ellenállóképességére a piacon.

Mindazonáltal a piac a fokozott volatilitás időszakára számít, az árfolyam a kritikus 69.000 dolláros szint körül ingadozik. Az esetleges kisebb korrekciók ellenére a Bitcoin általános kilátásai továbbra is bikásak.

A mellékelt grafikon átfogó ábrázolást nyújt a Bitcoin árfolyamának pályájáról az MVRV-mérőszám mellett, amely egy fontos mutató, amely az érme piaci kapitalizációját méri a realizált kapitalizációjához képest.

Ez a mérőszám egyfajta barométerként szolgál annak értékeléséhez, hogy az ár túlértékelt-e.

Az MVRV metrika jellemzően a medvés piaci fázisok késői szakaszában a zöld zónába lép át, és a bikás időszakokban folyamatos emelkedést mutat.

A Bitcoin közelmúltbeli erőteljes emelkedő trendje, amely a 69.000 dolláros történelmi csúcson tetőzött, azonban az MVRV értékének erőteljes emelkedéséhez vezetett, és elérte a 2021 elején megfigyelt szintet.

Ez idő alatt a Bitcoin túlszárnyalta a korábbi, 20.000 dolláros történelmi csúcsát, ami egy jelentős bikás piaci ciklus kezdetét jelzi.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Ez a fejlődés egyértelműen jelzi a piacon uralkodó bikás hangulatot, a várakozások pedig egy új történelmi csúcsokat célzó tartós felfelé ívelő pályára igazodnak.

A Bitcoin bikás lendülete közepette azonban időszakos korrekciós mozgások várhatóak, amelyeket fokozott volatilitás kísér.

E fázisok lehetővé teszik, hogy a piac újrakalibrálódjon, és a résztvevők tőkésíthessék a nyereségüket, hozzájárulva a piac általános egészségéhez.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!