A SOL csúcspontjainak, mélypontjainak követése

-

A Solana (SOL), az egyik legnagyobb kriptopénz, az elmúlt 24 órában nem volt más, mint egy hullámvasút.

Visszatért a volatilitás a SOL piacán

A digitális eszköz 26 hetes csúcsra, 141 dollárra emelkedett, miután a Bitcoin történelmi csúcsát (ATH) meghaladta.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Emiatt a Solana kiszorította a BNB-t, és a negyedik legnagyobb kriptopénz lett a piaci tőkeérték alapján.

A negyedik pozícióban való tartózkodás azonban rövid ideig tartott, mivel a Bitcoin éles korrekciója a szélesebb altcoin-piacra is átgyűrűző hatást váltott ki.

A SOL a következő néhány órában 18%-ot esett a fent említett csúcsról, a dip-vásárlások pedig 130 dollárig történő helyreállást eredményeztek.

A végeredmény – a SOL visszatért az ötödik helyre a kriptopénzek piaci kapitalizáltsági listáin e sorok írásakor.

A SOL emellett 9,5 milliárd dolláros kereskedési volument regisztrált a 24 órás időszakban, ami több mint kétszerese az előző napi értéknek.

A legtöbb kereskedő továbbra is bizakodó a SOL iránt

A múlt napi fejlemények felbolydították a derivatívák piacát. A Santiment adatainak elemzése szerint a SOL határidős ügyletek Open Interest (OI) értéke a korrekciót követően 13%-kal zuhant.

Ettől függetlenül sok kereskedő még mindig bikásan állt az eszközhöz, amit a Binance pozitív finanszírozási rátája is jelez.

solana
Forrás: Santiment

A SOL bálnáknak magasabb volt a hosszú kitettsége, mint a kiskereskedelmi, a Hyblock Capital adatainak olvasása szerint.

 

Érdekesség, hogy a bálnák nem voltak különösen bikásak a SOL-ra az ezeket az eseményeket megelőző napokban, amint azt az alábbiakban szemléltetjük.

Ez a SOL lapos pályája miatt lehet. Az elmúlt 24 óra volatilitása azonban arra késztette ezeket a nagybefektetőket, hogy növeljék a longjaikat.

solana
Forrás: Hyblock Capital

A piac a korrekciót követően megnyugszik

Ettől függetlenül az „extrém kapzsiság” hangulatából a piac átváltott a „kapzsiság” hangulatába.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A lehűlés jelezte, hogy az elkövetkező napokban további nyereségre van lehetőség.

Ezenkívül nem volt észrevehető megugrás a SOL-ra vonatkozó említésekben a kriptofókuszú közösségi csatornákon, ami a kiskereskedelmi érdeklődés langyos voltára utal.

solana
Forrás: Santiment

Olvastad már? 360 millió dolláros kárt okoztak a hekkerek februárban

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!