A Solana az év CMC kriptója, de ezek a tokenek vezethetik a bikafutást

-


Vendégbejegyzés


Ahogy a Bitcoin új történelmi csúcsot ért el, a kriptovaluták körüli izgalom soha nem látott szintre emelkedett.

A szakértők megosztottak: egyesek kijelentik, hogy a bikafutás megérkezett, míg mások szerint a horizonton van.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, hogy melyik kriptopénz fogja vezetni a rohamot.

Míg a Solana, amely nemrégiben elnyerte a CoinMarketCap „Az év kriptopénze” díját, egykor az élen állt, a konszenzus szerint a fénykora múlik.

A reflektorfény most az új versenyzők felé tolódik, akik készen állnak arra, hogy uralják ezt a bikafutamot.

Cikkünk ezeket a feltörekvő tokeneket vizsgálja, megvilágítva a jövő potenciális piacvezetőit.

A BlastUP a DApp-indítási környezet meghatározó szereplőjeként tűnik fel

A BlastUP egy egyedi launchpad platform, amely a Blaston alapul, egy legendás Layer 2 blokkláncon, amely szédületes indulásával uralta a címlapokat, és mindössze egy hónap alatt több mint 1 milliárd dollár TVL-t biztosított.

A BlastUP hatása óriási lehet, mivel a DAappok indítására szolgáló innovatív megoldásai a Web3 és az AI eszközök teljes csomagjával a startupok körében nagy sikert aratnak majd.

solana

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, és a befektetés ebben a pillanatban olyan lehet, mintha 2017-ben Ethereumot vásároltunk volna néhány dollárért.

Minden egyes újabb előértékesítési fázissal a BlastUP tokenek értéke növekedni fog. A jelenlegi szakaszban az ár 0,05 dolláron áll, míg a tőzsdei jegyzéskor az ár 0,1 dollár lesz.

Itt a tökéletes alkalom, hogy a BlastUP tokeneket a legjobb áron, 50%-os kedvezménnyel vásárold meg.

>> Kapj el egy valódi Game Changer-t: Vásárolj BlastUP tokeneket 50% kedvezménnyel MOST <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kedvezményhez jutnak hozzá az elsőbbségi tokenértékesítéstől kezdve az IDO-kban található exkluzív hűségjutalmakig.

A birtokosok kamatot is szerezhetnek a BlastUP tokenek staking helyezésével, és élvezhetik a seed staking funkció előnyeit, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem egy újabb kriptoprojekt, erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy széles közönség hűségét megnyerje.

Az átfogó eszközkészlet biztosításával ez a launchpad célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy kezdettől fogva mindenük megvan a sikerhez.

A BlastUP részletes ütemterve 2026-ig tart, és tervezi egy AI IDO szűrő, AI Startup Team Tools és a közösségi piactér bevezetését.

A BlastUP arra készül, hogy a kriptopiac következő nagy dobása legyen, ezért jobb, ha sietsz és felpattansz a szekérre, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a Blastupra? Vásároljon BlastUP tokeneket most és katapultálja a befektetését <<

Optimism: A kriptoeszköz növekedési potenciált mutat a piaci volatilitás ellenére is

Mivel az Optimism továbbra is átlépi a 4 dolláros szintet, érdemes megjegyezni, hogy a kripto-eszköz további növekedési tendenciákat mutat.

A jelenlegi 4,55 dollár körül lebeg, és úgy tűnik, készen áll arra, hogy elérje a legközelebbi ellenállási szintet 4,32 dollárnál, és esetleg még a 4,95 dollárnál lévő második szint áttörésére is kinyújtózkodjon.

Tartsd szemmel a MACD és a 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagokat, amelyek mind vételi lehetőségre utalnak.

A másik oldalon a volatilitás továbbra is fennmaradhat a piacon, ami potenciális kockázatokat és jutalmakat egyaránt jelez a tulajdonosok számára.

A jelenlegi emelkedés ellenére a 2,95 dolláros legközelebbi támaszszint, vagy akár a 2,20 dolláros második támaszszint sem zárható ki, figyelembe véve a kriptoeszközök kiszámíthatatlan természetét.

Mindazonáltal, mivel az RSI és a sztochasztikus akciók semlegességet sugallnak, ez egy viszonylag kiegyensúlyozott piacot mutat az Optimism számára jelenleg.

A SEI Coin 210%-os emelkedése megragadja a figyelmet, a lehetséges visszaesések ellenére bikás trendet jósolnak.

A SEI közelmúltbeli 210%-os emelkedése megragadja a figyelmet a kriptopiacon.

Rövidtávon, ha a lendület folytatódik, láthatjuk, hogy a SEI áttöri a legközelebbi, 1,05 dolláros ellenállási szintet, és potenciálisan megérinti a második, 1,27 dolláros ellenállási szintet.

Tekintettel azonban a semleges RSI-re és a MACD és a 10 napos egyszerű mozgóátlag „Eladás” ajánlására, nem lehet teljesen elvetni az árfolyam-ingadozások lehetőségét.

Másfelől a hosszabb távú perspektívákat vizsgálva kevésbé volatilis képet kapunk. A SEI 100 napos egyszerű mozgóátlaga „Vásárlás” ajánlást mutat, ami bizonyos fokú stabilitást jelez.

Bár a legközelebbi támaszszint 0,60 dollárnál található, és a második támaszszint 0,36 dollárnál jelzi, hogy jelentős csökkenés lehetséges, a Stochastic RSI Fast vételt javasol.

Végül hosszú távon egy lehetséges bullish trendre utal, miközben figyelembe veszi az esetleges medvés visszaeséseket.

XRP árelemzés: 0,64 dollárnál ellenállás, 0,51 dollárnál támasz a szabályozási aggályok közepette.

Az XRP jelenlegi 0,61 dolláros árfolyama éppen a legközelebbi, 0,64 dolláros ellenállási szint alatt helyezkedik el. A neutrális és a vételi ajánlások keveréke felfelé ívelő pályára utal.

Ha átlépi a 0,64 dolláros szintet, akkor akár azt is láthatjuk, hogy az XRP a második ellenállási szint felé hajózik, 0,70 dollárnál. Ennek motorja a tartós intézményi érdeklődés és az optimális piaci feltételek.

A befektetői lelkesedés azonban mérséklődhet a megoldatlan iparági problémák miatt. Amennyiben a hangulat csökken, a legközelebbi, 0,51 dolláros támaszszintet tesztelhetjük.

A legrosszabb forgatókönyv szerint az árfolyam a második, 0,43 dolláros támaszszintig húzódhat vissza, ami arra utal, hogy a szabályozással kapcsolatos aggodalmak erősen nyomasztják ezt a digitális eszközt.

A 0,58 dolláros 100 napos egyszerű mozgóátlagot szem előtt tartva óvatos megközelítés javasolt.

Következtetés

Bár az olyan érmék iránt, mint az Optimism, a SEI és az XRP, minden bizonnyal folyamatos az érdeklődés, ezek piaci volatilitást hordoznak, és nem mutattak olyan szintű potenciált, mint a BlastUP.

Ez a szilárd fejlesztési koncepciójuknak, az aktív közösségüknek és a tágabb „Blast” ökoszisztémán belüli kiemelkedő eredményeiknek köszönhető.

A mesterséges intelligenciával, Web3 eszközökkel és a DApps bevezetésének megkönnyítésével teli jövő aláhúzza a projektben rejlő potenciált.

a kriptók világában a BlastUP úgy tűnik, hogy a játék megváltoztatója, és egy olyan koncepcióval jár az élen, amely jelentős piaci potenciált ígér.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!