A Bitcoin összeomlás tőkésítése – A jelenlegi összeomlásból megvásárolható altcoinok

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelentős nyomás alatt áll a Bitcoin árának drasztikus esése miatt. Az eladások túlsúlyban vannak, de a bikafutás még mindig a levegőben lóg a horizonton.

A mostani piaci összeomlás ellenére az altcoinok továbbra is alacsony áron vannak, és robbanásszerű növekedésre vannak kilátásban.

Ebben a cikkben a legjobb altcoinokat vizsgáljuk meg, amelyeket érdemes megfontolni ebben a mélyrepülésben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Fedezd fel, mely kriptovaluták állnak készen a potenciális fellendülésre, még akkor is, ha a Bitcoin vezeti a piaci visszaesést.

A kíváncsi befektetők értékes betekintést nyerhetnek a kisebb érmék rejtett lehetőségeibe, amelyek felkészültek a fellendülésre.

A CYBRO előértékesítése elérte az 1 millió dolláros mérföldkövet: Egy a millióból egyszeri befektetési lehetőség

A CYBRO magára vonzza a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az élenjáró platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

összeomlás

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Izgalmas fejlemény, hogy a CYBRO egy július 15-ig aktív ajánlási programot is indított, amely 12%-ot kínál a közvetlen ajánlók tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű ajánlókból és 2%-ot a harmadszintű ajánlókból.

A jutalmak heti rendszerességgel USDT-ben kerülnek kiküldésre, és a referensek az első befizetéskor az ajánlói kód használatával dupla CYBRO pontokat kapnak.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Vegyél részt a CYBRO-ban, és célod az akár 1200%-os jövőbeli hozam<<<<

A Toncoin (TON) a legutóbbi piaci zuhanás ellenére is bikapotenciált mutat.

A Toncoin (TON) jelenleg 7,18 és 8,01 dollár között kereskedik, ami potenciális bikás támogatást jelez még a piaci visszaesés esetén is.

Az érmének komoly esélye van a növekedésre, mivel a legközelebbi ellenállás 8,35 dollárnál, a támasz pedig 6,69 dollárnál található.

A heti 15%-os esés ellenére az érme az elmúlt hat hónapban több mint 200%-ot emelkedett.

A második ellenállás áttörése 9,18 dollárnál jelentős nyereséget eredményezhet, ami a jelenlegi szintekhez képest akár 20%-kal is emelkedhet.

A 30,25-ös RSI és a -0,24-es MACD-szint a túlértékeltség jelei mutatkoznak, ami vásárlási lehetőségre és bikás lendületre utal a horizonton.

Az Ethena (ENA) a legutóbbi esések ellenére is bikás visszatérésre készül.

Az Ethena (ENA) 0,48 és 0,59 dollár között kereskedik, a bikák a rugalmasság jeleit mutatják a csökkenő nyomás közepette.

A heti közel 36%-os és a havi 63%-os csökkenés ellenére az érme még mindig potenciált mutat.

A legközelebbi ellenállási szint 0,65 dollár, ami kaput kínál a nagyobb nyereséghez. Ha az ENA-nak sikerül áttörnie ezt, akkor potenciálisan 0,76 dollárig emelkedhet, ami 60%-os növekedést jelentene a jelenlegi sávhoz képest.

A történelmi minták és az elmúlt hat hónap 22,77%-os emelkedése ígéretes fellendülésre utal.

Az alacsony RSI és Stochastic értékek azt jelzik, hogy az ENA túladott, ami egy potenciális emelkedésre utal, ahogy a vásárlási nyomás növekszik.

A NEAR Protocol jelentős növekedésre készül a piaci turbulenciák közepette

A NEAR Protocol (NEAR) néhány nehéz hetet élt át, árfolyama jelenleg 4,89 és 5,67 dollár között ingadozik.

Ez a tartomány teszteli a bikák erejét a közelmúltbeli piaci merülések közepette.

Ennek ellenére az alacsony, 29 közeli RSI azt sugallja, hogy a token erősen túladott, ami egy potenciális fellendülésre utal.

Ha a NEAR áttöri a legközelebbi ellenállást 6,04 dollárnál, akkor 6,82 dollárig emelkedhet, ami több mint 30%-os potenciális emelkedést jelentene a jelenlegi tartomány alsó végéhez képest.

A múltbeli minták a 2021-es bikafutást tükrözik, a NEAR-nak komoly lehetősége van arra, hogy a befektetői bizalom visszatérésével szárnyaljon.

A Wormhole (W) rugalmas potenciált mutat piaci ingadozások közepette

A Wormhole (W) árfolyama jelenleg 0,33 és 0,38 dollár között mozog. A közelmúltbeli csökkenés ellenére úgy tűnik, hogy a bikák felkészülnek a lökésre.

A közeli ellenállási szint 0,40 dollárnál van, egy másik pedig 0,46 dollárnál. A támaszszintek 0,29 és 0,23 dollárnál vannak.

A 100 napos mozgóátlag 0,34 dollárnál tart, ami némi erőt mutat. Bár az érme az elmúlt hónapban közel 61%-ot esett, hat hónap alatt közel 400%-ot emelkedett, ami növekedési potenciálra utal.

Ha áttöri az ellenállási szinteket, akkor körülbelül 20-30%-os emelkedést láthatunk.

Az alacsony RSI azt jelzi, hogy túladott, ami arra utal, hogy hamarosan lehetséges a visszapattanás.

Következtetés

Míg a TON, ENA, NEAR és W rövid távon kevesebb potenciált mutat, a CYBRO páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek.

Ez a fejlett DeFi platform a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozamaggregációval maximalizálja a jövedelmeket.

A funkciók közé tartoznak a jövedelmező staking juttatások, az exkluzív airdropok és a vásárlások után járó készpénzvisszatérítés.

A CYBRO kiemelkedik a kiváló felhasználói élmény biztosításával, zökkenőmentes befizetésekkel és kifizetésekkel.

Az átláthatóságra, a megfelelésre és a minőségre helyezett hangsúlya kiemelkedő projektté teszi.

A kriptobálnák és influencerek erős érdeklődése tovább pozícionálja a CYBRO-t, mint ígéretes befektetési lehetőséget.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!