A Bitcoin küzd a 17.000 dolláros szinttel

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

A Bitcoin árfolyama nehezen tudta áttörni a 17 000 dolláros határt. Úgy tűnik, hogy a BTC egy kettős csúcsmintát hoz létre, és a 16 000 dolláros támaszszint alá kerülhet.

Nehezen tudott visszapattanni a 15 500 dolláros támaszszintről. De átlépte a 16.000 és 16.500 dolláros küszöbszinteket.

Még a 16.300 dolláros szintet és a 100 órás egyszerű mozgóátlagot is áttört. A medvék viszont a 16.800 dolláros szint közelében voltak aktívak.

Úgy tűnik, hogy az árfolyam újabb erős vissza pattanáson ment keresztül a 16 800 dolláros határ közelében, és egy kettős csúcsmintázatot alakít ki.

Az árfolyama a 16 800 dolláros szintről újabb esésbe kezdett.
bitcoin
Forrás: tradingview.com

Bitcoin (BTC/USD) Technikai kilátások

A BTC/USD páros óránkénti grafikonján egy döntő fontosságú bullish trendvonal alá történt áttörés, amelynek támasza 16.420 dollár közelében van.

16.420 dollárnál közelít a legutóbbi emelkedés 23,6%-os Fibonacci visszavezetési szintjéhez, amely a 15.470 dolláros swing mélypontról a 16.791 dolláros csúcsig ment.

Továbbá a 16,300-as és a 100 órás egyszerű mozgóátlag felett kereskedik.

Az emelkedés során a közvetlen ellenállási szint a 16.600 dollár közelében van.

Az első jelentős ellenállás 16,800 dollár közelében található. A 16,800 dolláros ellenállási szint fölé történő sikeres áttörés egy valódi fellendülési hullám kezdetét jelentheti.

A következő nagy akadály 17.000 dollár közelében található, ekkor az árfolyam a 17.500 dolláros zóna felé ugorhat.

Ha a bitcoin nem tudja áttörni a 16.800 dolláros korlátot, akkor folytatódhat a zuhanás.

Lefelé a 16.280 dolláros szint és a 100 órás egyszerű mozgóátlag közelében van azonnali támasz.

A következő kulcsfontosságú támasz a 16.130 dolláros zóna, illetve a 15.470 dolláros swing mélypontról a 16.791 dolláros csúcsra való legutóbbi emelkedés 50%-os Fib retracement szintje, amely alatt az árfolyam csökkenésnek indulhat.

A fent említett forgatókönyv szerint az árfolyam a 15 500 dolláros támasz zóna körülre eshet.Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 06.07.

Prémium Bitcoin  Az Egyesült Államok továbbra is szabályozási nyomást gyakorol a kriptovalutákra, és a Binance tőzsde ismét a figyelem középpontjába került. Egy korábbi, márciusi CFTC-bejelentés után az amerikai...

A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

A CNBC-nek adott keddi interjújában Gary Gensler, az amerikai értékpapír és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke határozottan kifejtette álláspontját a digitális valutákkal kapcsolatban: "Nincs szükségünk több digitális...

Litecoin technikai elemzés 06.06

Prémium Litecoin Bár a legutóbbi amerikai SEC-bejelentés hasonlít a korábbi CFTC-bejelentéshez, az LTC-t nem említik értékpapírként. Ugyanakkor a MATIC, a SOL, az ADA és mások értékpapírként lettek kiemelve. Az...

Az ADA 7%-kal esik vissza a Binance-per miatt

A Cardano (ADA) tulajdonosok nem gondolták volna, hogy az elmúlt 24 órában 7,64%-ot zuhannak, amikor a token viszonylag jó szezont futott. Az amerikai tőzsdefelügyeletnek (SEC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!