A Bitcoin feleződési potenciáljának feltárása ezekkel a szakértő által kiválasztott kriptovalutákkal

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin feleződése egy kulcsfontosságú esemény, amely felére csökkenti a bányászatért járó jutalmat.

Történelmileg árnövekedéshez vezetett. A kriptopiac most élénk, 2024-ben bikafutás várható.

Ebben a cikkben olyan kiválasztott kriptovalutákat vizsgálunk, amelyek a felező esemény miatt ígéretes potenciállal bírnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Azokat célozza meg, akik szeretnék megérteni, hogy ez az esemény hogyan befolyásolhatja a különböző kriptovalutákat és azok jövőbeli növekedését.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrég elképesztő debütálással keltett feltűnést a kriptovilágban, és néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze.

bitcoin

Számos ravasz befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, és a staking révén kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kitűnik a tömegből a kriptovilágban. Hátterében a Blast, a hatodik legnagyobb blokklánc a TVL szerint, valódi hasznosságot kínál a DApp vállalkozások launchpadjaként.

A BlastUP mottójával Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra van kihegyezve, hogy a következő hatalmas dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

A Solana jelenlegi trendjei és potenciális emelkedése

A Solana az utóbbi időben 187,3 és 210,62 dollár között ingadozott. Az elmúlt hét árfolyamváltozását tekintve a SOL 1,77%-kal csökkent, ami enyhe lefelé irányuló mozgásra utal.

Azonban havi szinten 37,25%-kal, az elmúlt hat hónapban pedig lenyűgöző 681%-kal ugrott meg.

A legutóbbi visszalépés ellenére a hosszú távú trend erősnek tűnik. A jelenlegi árfolyammozgás inkább korrekciósnak, mint impulzívnak tűnik, inkább oldalazva mozog, mint egyértelmű irányba.

A SOL jelenlegi teljesítményét és technikai szintjeit figyelembe véve a növekedés lehetősége fennáll, a következő ellenállási szint pedig 218,61 dollárnál van. Amennyiben a Solana e fölé tör, a 241,93 dollárnál lévő második ellenállást célozhatja meg.

Az RSI és a Stochastic azonban óvatos álláspontra utal, ami azt jelzi, hogy a lendület jelenleg nem túl erős.

Amennyiben a Solana esne, a 171,97 dollárnál találhat támaszt, további biztonsági hálót pedig a 148,65 dollárnál találhat.

A Cardano jelenlegi dinamikája és jövőbeli árfolyam-útvonala

A Cardano (ADA) értéke a közelmúltban 0,63 és 0,68 dollár közötti tartományban ingadozott. Az elmúlt héten a coin 10,36%-kal esett, egy hónapra visszatekintve pedig 24,68%-kal csökkent.

Ugyanakkor hat hónapos összevetésben az ADA jelentősen, 118,87%-kal megugrott. Az árfolyammozgás jelenleg inkább korrekciós, mint impulzívnak tűnik, amit a támaszszintek közelében tapasztalható oldalazó mozgás is mutat.

Az ADA jövőjét illetően a növekedési potenciál és az éberség szükségességének keveréke nyilvánvaló.

A coin közelsége a legközelebbi támaszhoz, a 0,60 dollárhoz, vételi érdeklődést válthat ki, ami potenciálisan a magasabb, 0,71 és akár 0,76 dolláros ellenállási szintek felé terelheti az árfolyamot.

Ennek ellenére a közelmúltbeli csökkenés óvatosságra inti a kereskedőket. E tényezők kiegyensúlyozása óvatosan optimista kilátásokat sugall a Cardano árfolyamának pályájára vonatkozóan.

NEAR protokoll: Pattanás vagy törés? Árfolyammozgások a fókuszban

A NEAR Protocol érezhető árfolyammozgást tapasztalt egy egyhetes, körülbelül 8%-os eséssel. Az elmúlt hónapban azonban több mint 50%-ot ugrott.

A lenyűgöző hathónapos emelkedés több mint 500%-kal növelte az árfolyamot. A NEAR jelenleg 6,74 és 7,98 dollár között mozog. A mozgás a közelmúltbeli csúcsokat követően inkább korrekciós jellegű.

A NEAR előretekintve a 8,67 dolláros legközelebbi ellenállást célozhatja meg, ha a lendület felerősödik, de az akadályok szilárdan állnak a 9,91 dolláros második ellenállásnál.

Lefelé nézve a 6,18 dolláros védettség tompíthatja az esést, a 4,93 dollár közelében pedig egy erősebb biztonsági háló található.

A NEAR útja a remény és az óvatosság között egyensúlyozva a piaci hangulat és az elfogadás előrehaladásának függvénye lesz.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Következtetés

A kriptovaluták potenciálját elemezve egy bikafutás során a SOL, az ADA és a NEAR rövid távon kevesebb teret kínálhat a gyors emelkedésre.

A BlastUP kiemelkedik a Blast ökoszisztémán belüli erős koncepcióval, ami figyelemre méltó növekedési potenciállal rendelkező kriptopénzzé teszi.

A Bitcoin feleződését kihasználni kívánó befektetők számára a BlastUP innovatív megközelítése és piaci pozíciója miatt vonzó opció lehet.

bitcoin

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!