Ripple (XRP) technikai elemzés 04.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple (XRP) árfolyama a közelmúltban egy jelentős támaszterületen pihent, amely a 0,58 dollártól a háromszög-alakzat felső határa által biztosított dinamikus támaszig terjed.

E kritikus támaszzóna várhatóan megakadályozza a további lefelé irányuló nyomást, és középtávon megteremti a feltételeket egy figyelemre méltó fellendüléshez.

A napi grafikon alapos vizsgálatakor nyilvánvaló, hogy az XRP nemrégiben jelentős zuhanáson ment keresztül, és végül a 0,57 dollárt magában foglaló, a háromszög felső határának dinamikus támasza által támogatott kulcsfontosságú támaszterületen landolt.

Ennek következtében fordulat várható, ahogy a fokozódó vételi nyomás megközelíti ezt a kritikus szintet, és az árat a 0,66 dolláros kritikus ellenállás felé hajtja.

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a Ripple hosszú távú pályája egy döntő tartományon belül konszolidálódik, ahol a 0,7 dollár döntő ellenállásként, a 0,6 dollár pedig jelentős támaszként működik, amíg a kitörés meg nem történik.

A 4 órás grafikon közelebbi vizsgálata az áringadozásokat mutatja a 0,57 dolláros támasz és a 0,66 dolláros ellenállás közötti sarkalatos tartományon belül, a legutóbbi árcsökkenés pedig e tartomány alsó határához közelít.

Ezenkívül az árfolyam a közelmúltban áttörte a döntő fontosságú több hónapos emelkedő trendvonalat a visszaesés miatt, és a letört szintre történő visszahúzódást hajtott végre.

Ez a cselekvés arra utal, hogy az eladók hajlamosak a Ripple árfolyamát az alacsonyabb szintek felé terelni.

Az XRP azonban továbbra is találkozik egy kulcsfontosságú támaszterülettel 0,57 dollárnál, és egy sikeres áttörés e sarkalatos támasz alatt potenciálisan egy kiterjesztett csökkenő tendenciát indíthat el a 0,55 dolláros támaszzóna felé.

Ennek ellenére, ha a vételi nyomás a 0,57 dolláros tartomány körül realizálódik és támogatja az árfolyamot, akkor a 0,66 dolláros ellenállás felé történő visszapattanás küszöbön áll.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!