A Bitcoin (BTC) „sokkal erősebb lesz az év végére”

-

A Bitcoin (BTC) a digitális eszközök irányadó árfolyamává vált, gyakran szolgál az iparág pályájának irányadó mutatójaként.

Mivel a jelenlegi ciklus a szabályozási fejlemények, makrogazdasági tényezők és technikai beállítások lenyűgöző keverékét mutatja, egyre több elemző ad bikás előrejelzéseket a csúcs kriptopénzre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az egyik kiemelkedő elemzés a Bitcoin történelmi árteljesítménye körül forog a ciklus mélypontjait követően.

A kriptovilágban a „történelem gyakran megismétlődik” mondás jelentős vonzerővel bír.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

Az elemzők gyorsan kiemelnek egy sor potenciálisan bikás eseményt a Bitcoin horizontján.

A Bitcoin ETF lehetséges jóváhagyása áll ezen események élén, amely azt ígéri, hogy áthidalja a hagyományos pénzügyek és a kriptodevizák közötti szakadékot.

Ezenkívül a közelgő áprilisi Bitcoin-felezés, egy olyan esemény, amely felére csökkenti az új blokkok bányászatáért járó jutalmazást, és hatékonyan csökkenti az új Bitcoin-kínálatot, történelmileg jelentős árnövekedés katalizátoraként hatott.

Ennek az eseménynek a várakozása általában elősegíti a bikás hangulatot, mivel a kínálat szűkössége kerül a középpontba.

Továbbá, a jelek arra utalnak, hogy a Federal Reserve kamatemelései sebességének csúcsához közeledhetnek, ami enyhülést jelent az egyébként feszes monetáris politikai környezetben.

Ez a váltás ösztönözheti a befektetők kockázatvállaló magatartását, ami hagyományosan előnyös az olyan eszközök számára, mint a Bitcoin.

A Bitcoin közelmúltbeli árfolyamának technikai elemzését tekintve a grafikon egy potenciális bika zászló alakzatot mutat, ez egy olyan folytatási mintázatra utal, amely gyakran kitörést eredményez.

A közvetlen helyi ellenállás ennek a zászlós mintázatnak a felső trendvonala közelében található.

Egy e szint feletti meggyőző áttörés megnyithatja az utat a magasabb ellenállások újratesztelése előtt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A támaszszintek eközben a közelmúltbeli mélypontokba vésték bele magukat, ahonnan a Bitcoin visszapattant, biztosítva egy biztonsági hálót az esetleges visszaesésekkel szemben.

Ezek a támaszzónák kulcsfontosságúak lesznek a jelenlegi trend bikás szerkezetének fenntartásában.

Olvastad már? A Bitcoin ETF token a kriptotér kiemelkedő új projektjének ígérkezik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az 5 legjobb kripto, amire érdemes odafigyelni ezen a hétvégén: Ripple (XRP), Cardano (ADA), Polygon (MATIC), Solana (SOL) és a ScapesMania

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg egy mozgalmas időszakot él át, számos kulcsfontosságú szereplő jelentős lépéseket tesz. Ezek közül a Ripple (XRP), a Cardano (ADA), a Polygon (MATIC), a...

Bitcoin Cash (BCH) technikai elemzés 11.30.

Prémium Bitcoin Cash (BCH) A Bitcoin Cash (BCH) árfolyama kissé csökkent azóta, hogy június 30-án elérte a 329 dolláros éves csúcsot. November 21-én az árfolyam kitört egy rövid...

Mozgolódnak a BTC-bálnák

A BTC árfolyama a 40 ezer dollárhoz közelít, de a bálnák még mindig tartják a pozícióikat. A kérdés, hogy mikor kezdenek eladásba? Az elemzők szerint...

A Tron alapítója szerint nem tudják megszabni, hogy kik használhatják a protokollt

Justin Sun a Tron alapítója nemrégiben a közösségi médiában utasította vissza a Reuters vádjait, amelyek szerint a hálózatát bűnözők is használják, mégpedig egyre nagyobb mértékben. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!