A bitcoin bálnák miatt nem eshet tovább az árfolyam?

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

A bitcoin „óriás” bálnáinak forgalmazása közepette az adatok azt mutatják, hogy a kisebbek még mindig ellenállnak az eladási késztetésnek.
A BTC árfolyama még mindig nagy árfolyam-kapitulációnak nézhet elébe, de az adatok szerint előbb több bálnának kell elkezdenie eladni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Széleskörű konszenzus közepette, miszerint a BTC/USD-nek a május 12-i 23 800 dolláros pivot áránál alacsonyabb mélypontot kellene elérnie, a bitcoin legnagyobb birtokosai közül néhányan a türelmetlenség jeleit mutatják.

A bálnatárcák különböző „sávjaiból” származó, el nem költött tranzakciós kimeneteket (UTXO-k) vizsgálva a CryptoQuant munkatársa, Binh Dang Binh Dang a felső kohorszból származó eladásokat jelölte meg, amelyek április óta növekednek.

Az 1 millió dollárral vagy annál nagyobb összeggel rendelkező, „óriás” bálnáknak nevezett entitások növelték az érmék elosztását, míg a kisebb bálnák – az 1 millió dollár alattiak – lassabban változtatták meg a pozíciójukat.

„Miután a visszaesés január végén volt, még mindig láttuk a felhalmozódást, mert az összes vezető értéksáv felfelé ment, de április 21-től mostanáig az óriás bálnák (1M$ – USD feletti tartomány) inkább eladtak, és most sem mutatnak jeleket a felhalmozásra. Ha a kisebb bálnák és a kiskereskedők feladják, azt hiszem, látni fogjuk az abszolút kapitulációt és az aljat is. Ha nem, akkor a pozitív mozgásokat fogom szemmel tartani az 1M$-os tartományban, hogy fontolóra vegyem a visszafordulást.”

Egy kísérő grafikon szerint az óriásbálnák realizált kínálata meredeken csökken, és a 100 000 és 1 millió dolláros készlettel rendelkező bálnák csak most kezdik követni a példájukat.

Ezzel szemben a 10.000 és 100.000 dollár közötti, valamint az 1.000 és 10.000 dollár közötti sávok nem mutatták a kapituláció jeleit.

„Az óriásbálnák tovább folytatják az eladást. A kisebbek és a kiskereskedők megtartják a coinjaikat.”

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

A Glassnode elemzőcég adatai eközben megerősítették a bálnáknak minősülő entitások számának általános csökkenését.

Május 27-én a bálnák teljes száma 2020 júliusa óta a legalacsonyabb volt.

Forrás: Glassnode

Május elején a bálnavásárlási szintek kulcsfontosságú támaszcélokat alkottak 27 000 dollár alatt.

A Whalemap számára ezek a május 12-i kezdeti zuhanás után voltak érdekesek.

Az ezt követő elemzésben a kutatók kimutatták, hogy a BTC/USD esetében előre jelzett típusú kapitulációs eseményekhez szükség volt arra, hogy az érmék mind nyereséggel, mind veszteséggel megemelt összegben mozogjanak.

Forrás: Whalemap/ Twitter

„Május 12-én mind a nyereség, mind a veszteség magasabb volt a szokásosnál. A kapitulációra jó példa volt 2018 decemberében, amikor hasonló MPL aktivitás volt jelen (de sokkal nagyobb mértékben).”

Ezen a héten a láncon belüli tranzakciós volumen észrevehető növekedést mutatott.

Olvastad már? Míg a részvények felépülőben, az aranypiacok nyomás alatt vannak

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!