A bitcoin az emberek pénze

-

Robert Kiyosaki, a Gazdag papa könyvel szerzője bevallotta, hogy túl sokat nem tud a bitcoinról, de annak örül, hogy rendelkezik valamennyivel.

A pénzügyi író a saját podcastjában beszélt a témáról, és ahogy már sokszor most is elmondta, hogy szerinte az arany, az ezüst, és a bitcoin számít a piac kedvenceinek most, az ingatlan pedig kegyvesztetté vált.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

„Kedvelem a bitcoint, szerintem ez az emberek pénze. A dollár nem jó pénz. Nem tudok sokat a bitcoinról, de örülök, hogy vásároltam belőle. 9000 dollárnál vettem, és bár szeretném azt hinni, hogy azért, mert ráéreztem a lényegre. Valójában viszont azért vettem, mert a Covid miatt leállították a világgazdaságot. Öt éven belül eléri majd az 1,2 millió dollárt, úgy gondolom.”

Kiyosaki azt is elmondta, hogy nemrégiben ismét vett egy újabb adagot, kiemelve, hogy nem kereskedik, hanem befektet, ezért neki különösen jól jön, mikor a piac gyenge, és a BTC ára bezuhan.

Kiyosaki régóta ismert arról, hogy a nemesfémek és a bitcoin rajongója.

A múlt héten is részletesebben beszélt arról, hogy szerinte miért fognak továbbra is emelkedni ezek az eszközök.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Elmondása alapján a bitcoin-tulajdonosok jól fognak járni, mikor a Fed újrakezdi a pénznyomtatást, és arra bíztatta a befektetőket, hogy ne habozzanak belépni a kriptopiacra, még mielőtt megérkezik az újabb gazdasági összeomlás.

Azt is elmondta viszont, hogy szerinte az USA tőzsdefelügyelete, a SEC számos kriptopénzt be fog majd tiltani.

Ezzel párhuzamosan pedig úgy fogalmazott, hogy szerinte már globális recesszióban vagyunk, és a világ egyre több csődöt, munkanélküliséget, és hajléktalanságot fog tapasztalni.

Olvastad már? Hosszú út áll még a kriptó előtt

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Chainlink technikai elemzés 03.23.

Prémium Chainlink A Chainlink napos árfolyamgrafikonja árnövekedést mutat. A LINK/USD árfolyam a cikk írásakor 7,38 dolláron kereskedik. A pár még mindig 3,88 százalékos veszteségben van, ha az...

A MakerDAO változásai hatással lehet a DAI-ra

A vezető decentralizált pénzügyi protokoll, a MakerDAO (MKR), változtatásokat javasolt a Peg Stability Module (PSM) műveleteire, válaszul arra, hogy a DAI nemrégiben elvesztette paritását az...

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!