A Bitcoin az egyedüli „semleges online pénz „, ami mindig is létezni fog

-

A PayPal korábbi elnöke és a Facebook volt alelnöke, David Marcus szerint a Bitcoin (BTC) más kriptoeszközökhöz képest egy külön osztályba tartozik.

A Lightning Network fizetési protokoll Lightspark alapítója a What Bitcoin Did podcastban való szereplése során elmondta, hogy most már „megingathatatlan meggyőződése”, hogy a Bitcoin „a világon az egyetlen olyan semleges internetes pénzforma, amely mindig is létezik”.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


„A bitcoinnak több szabályozási egyértelműsége van, mint bármely más kriptoeszköznek. Széles körben elfogadja egy csomó szabályozott pénzügyi intézmény. A Fidelity (Investments) rendelkezik Bitcoin-alapú 401k-val, és van egy rakás jóváhagyásra váró spot Bitcoin ETF. Végül is, ez meg fog történni.”

Az Egyesült Államokon kívül a bankok meg tudják fogni a Bitcoint, és meg is teszik, és tényleg el akarják fogadni azokat a képességeket, amelyeket a Bitcoin hoz az asztalra.

Marcus szerint a Bitcoin fenn fog maradni, mivel már „túljutott az egzisztenciális fenyegetettség pontján”.

„Nem teljesen került le az asztalról (az egzisztenciális fenyegetés). De úgy érzem, hogy az összes digitális eszköz, az Ön által létrehozható és a már létező eszközök földjén messze, sőt, vitathatatlanul talán egy nagyságrenddel jobban felkészült arra, hogy ellenálljon az ilyen típusú támadásoknak és kihívásoknak.”

A Bitcoin a cikk írásakor 26.813 dolláron kereskednek vele a CoinMarketCap adatai alapján.

Olvastad már? A Pepe ára egyre csak esik, ám a Meme Kombat szárnyal: mi lesz még itt?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Mutatjuk, hogy miért lehetesz a WSM-mel a 2024-es bikafutam egyik legnagyobb nyertese

Vendégbejegyzés Nagy a nyüzsgés a Wall Street Memes ($WSM) háza táján. Az ökoszisztéma láthatóan továbbra is növekedik, és az új, kripto alapokkal rendelkező Wall Street Memes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!