A Bitcoin ára valószínűtlen, hogy 30.000 dollár alá süllyedjen

-

Samson Mow, a Blockstream stratégiai igazgatója és a Pixelmatic vezérigazgatója kétségbe vonja annak lehetőségét, hogy a Bitcoin rövidesen 30.000 dollár alá esik.

Mow szkepticizmusát a pénzügyi óriások, például a BlackRock növekvő érdeklődése vezérli a Bitcoin területe iránt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Azokra a pletykákra reagálva, amelyek szerint a befektetők 30.000 dolláros Bitcoin-tartományt várnak a felhalmozáshoz, Mow úgy vélte, hogy csalódni fognak.

Vizsgáljuk meg Mow meglátásait és a kriptoközösség reakcióit.

Kételkedve a merülésben

Az elmúlt 24 órában a Bitcoin 40.000 dollár alá esett, ami arra késztette a befektetőket, hogy felszámolják a Bitcoin tőzsdén kereskedett alapokban (ETF) lévő állományokat.

A Grayscale nevezetesen 14.292 BTC kiáramlást tapasztalta, ami körülbelül 565,84 millió dollárnak felel meg.

A másik oldalon nyolc spot Bitcoin ETF kibocsátó együttesen 9.755 BTC-t szerzett be, ami 386,24 millió dollárnak felel meg. A Fidelity 5.312 BTC beáramlást vonzott, ami 210,33 millió dollárnak felel meg.

Váltakozó reakciók és Mow optimizmusa

Mow tweetje különféle reakciókat váltott ki a Bitcoin közösségen belül.

Egyesek készségüket fejezik ki, hogy többet vásárolnának, ha az ár csökkenne, míg mások Mow pozitív kilátásait vitatják meg, mivel úgy vélik, hogy a Bitcoin végül elérheti az 1 millió dollárt.

Azonban az előrejelzés konkrét idővonalának hiánya miatt egyesek inkább metaforának, mint konkrét előrejelzésnek tekintik Mow legutóbbi tweetjeit.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Szóval, jön az 1 millió dolláros Bitcoin?

Mow tisztázta, hogy korábbi előrejelzései a Bitcoin 1 millió dollár eléréséről „csak viccből” születtek, hogy rávilágítson a piacon a spot Bitcoin ETF-ek jóváhagyása óta bekövetkezett változásokra.

Mivel a bizonytalan piaci körülmények továbbra is fejtörést okoznak, Mow meglátásai hozzájárulnak a Bitcoin jövőjéről és a pénzügyi világra gyakorolt lehetséges hatásáról folyó vitához.


Olvastad már? A Bitcoin ár 20%-kal esik az ETF hype után: Ez egy jó alkalom a vásárlásra?

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!