Mozgassa a befektetéseit: Miért vezethet nagyobb nyereséghez a Solana most történő eladása?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac, beleértve az olyan bevált coinokat, mint a Bitcoin, az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL), jelenleg visszaesésnek indult, a Bitcoin árfolyama 40 000 dollár alá esett.

Ez a csökkenés, amely részben a Grayscale Bitcoin Trustból származó, spot Bitcoin ETF-é alakuló kiáramlásoknak köszönhető, széles körű hatást vált ki.

Az elemzők további veszteségeket jósolnak, különösen a közelgő februári negyedéves amerikai kincstári finanszírozási bejelentés miatt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ennek fényében a befektetők megfontolhatják, hogy a fókuszt az újabb, potenciálisan ellenállóbb kriptovalutákra helyezzék át.

Ha valamiben biztosak lehetünk, akkor az az, hogy a kriptopiac senkire sem vár.

Senki sem tudja megjósolni, hogy a Bitcoin és más érmék hol fognak kikötni az év végére, de most már világos, hogy a bölcs kereskedőknek inkább előbb, mint utóbb lépniük kell, ha a zöldben akarnak maradni.

Ezen a ponton úgy tűnik, hogy a Solana (SOL) és az összes többi top altcoin készen áll arra, hogy februárban kövesse a Bitcoint a lehetséges lefelé vezető útjára, ami azt jelenti, hogy itt az ideje elkezdeni az értékvásárlást.

ScapesMania: Új magasságokba emelkedés

Februárban lezárul a ScapesMania előértékesítése, ami döntő lépés a projekt számára. Az adománygyűjtést követően a token a népszerű tőzsdékre kerül, ami jelentős nyereség lehetőségét kínálja.

A tapasztalt csapat által támogatott ScapesMania szilárd marketingstratégiával rendelkezik a bevezetés után.

A token tulajdonosok olyan előnyöket élvezhetnek, mint a visszavásárlás, a burn és a staking. Nevezetesen a token hasznossága különbözteti meg a trendfüggő mémérméktől.

Ragadd meg a fennmaradó kedvezményes tokeneket ezekben az utolsó elővásárlási napokban. Cselekedj gyorsan, mert a kedvezmény nem tart örökké.

solana

Jellemzők és jövőkép

A ScapesMania egy izgalmas játék ökoszisztéma, amely mind az alkalmi játékosokat, mind a kripto rajongókat kiszolgálja.

A játékosok élvezhetik a magával ragadó játékmenetet anélkül, hogy a kripto bonyolultságával foglalkoznának, míg a token tulajdonosok játék nélkül élvezhetik a projekt teljesítményét és befolyásolhatják annak jövőjét.

A ScapesMania-hoz való csatlakozással egy olyan több milliárd dolláros iparágba léphet be, amely az előrejelzések szerint 2027-re eléri az 521,60 milliárd dollárt.

A projekt olyan funkciókkal tartja a támogatókat, mint a DAO irányítása, lehetővé téve számukra, hogy alakítsák a projekt irányát, és szavazzanak a fontos döntésekről.

Ha tokeneket vásárol, akár 102%-os bónuszokat is feloldhat, és ha megismerteti barátait a ScapesManiával, akkor jutalmakat kaphat az ajánlásokért. A korai felhasználóknak lehetőségük van visszavásárlási és égetési eseményekre és stakingre is.

Tekintettel ezekre az előnyökre, az előértékesítés rendkívül sikeres volt, és csak a közönségtől és a kiskereskedőktől több mint 4 800 000 dollárt gyűjtött össze.

>>> Utolsó esély az elővásárlási kedvezményre – Szállj be most! <<<

Utolsó lehetőség: Biztosítsa kedvezményes tokenjeit!

Ez az utolsó esélye, hogy csatlakozzon a potenciális növekedés korai hullámához. Nem lesz több esélyed megvásárolni a ScapesMania-t ezen az áron. A lehetőség, hogy megsokszorozd a hozzájárulásodat, elúszik, akárcsak a nagyobb bónuszok időkorlátja.

Cselekedjen gyorsan, különben lemarad a nagyobb előnyökről!

Csatlakozzon a ScapesMania-hoz, és a PKA929 kóddal még nagyobb nyereséget érhet el! Szerezzen több ScapesMania tokent ugyanazzal a költségvetéssel, köszönhetően a jelentős 10%-os bónusznak.

Az ajánlat a cikk megjelenésétől számítva csak néhány napig érvényes, úgyhogy siess!

Írja be a PKA929 kódot egy speciális mezőbe, miközben tokeneket vásárol a weboldal tagsági területén.

A Solana (SOL) az ökoszisztéma növekedése és a technikai meghibásodások közepette piaci zavarokkal szembesül

A közelmúltban a Solana (SOL), egy kiemelkedő blokkláncplatform, jelentős piaci ingadozásokat tapasztalt.

Az elmúlt hónapok lenyűgöző növekedése ellenére a Solana (SOL) az NFT-szektorban kihívásokkal és az árfolyamának jelentős csökkenésével szembesült.

A globális kriptopénzpiac visszaesést mutat, és a főbb digitális eszközök, mint a Bitcoin, az Ethereum és a Solana (SOL) vezetik a csökkenést. A Solana (SOL) különösen az elmúlt hónapban tapasztalt visszaesést, az árfolyama 9%-kal esett.

A 10%-os csökkenés a 7 napos változásban pedig a piaci dinamikában bekövetkezett jelentős változást jelzi.

A Solana (SOL) ökoszisztéma lenyűgöző növekedést mutatott az elmúlt hónapokban, és az évet 43,8 milliárd dolláros figyelemre méltó piaci tőkeértékkel zárta, ami elképesztő 423% -os negyedévenkénti (QoQ) növekedést és lenyűgöző 1106% -os éves (YoY) növekedést tükröz.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A protokoll azonban problémákkal szembesült az NFT-szektorban, a Solana (SOL) blue-chip indexében megfigyelhető masszív érdeklődéscsökkenés azt jelzi, hogy nincs minden rendben a Solana ökoszisztémájában.

A technikai elemzés azt mutatja, hogy a Solana (SOL) elszakadt a közel 100 napig fennálló emelkedő támasz trendvonaltól, valamint egy rövid távú szimmetrikus háromszögtől, és egy Fibonacci-támogatási terület alá esett.

Az elemzők túlnyomórészt negatívan ítélik meg a Solana (SOL) jövőbeli trendjét, az előrejelzések szerint a Solana (SOL) árfolyama 70 dollárig fog esni, ami hosszú távú mélypontot jelent.

Ezt a medvés kilátást az RSI indikátor is alátámasztja, amely 50 alatti medvés értéket mutat.

Következtetés

A kriptopénzpiac jelenlegi állapota, amelyet a bevált érmék, például a Bitcoin, az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) visszaesése jellemez, kritikus fordulópontot jelez a befektetők számára.

Mivel a Bitcoin árfolyama 40.000 dollár alá esett, és az elemzők további veszteségeket prognosztizálnak, különösen a közelgő negyedéves amerikai kincstári finanszírozási bejelentés fényében, a piacot bizonytalanság övezi.

A Solana (SOL) sem mentesült ezektől a piaci nyomásoktól. A Solana (SOL) részesedéseinek eladása lehetőséget nyithat arra, hogy olyan feltörekvő kriptovalutákba fektessen be, mint a ScapesMania, amely jelenleg a potenciális növekedés és az előértékesítési előnyök miatt vonzza a figyelmet.

Ez a stratégiai váltás lehetővé teheti a befektetők számára, hogy mérsékeljék a már bevált érmék volatilitásával járó kockázatokat, és potenciálisan tőkét kovácsoljanak az ígéretes új kriptovaluták korai szakaszának növekedéséből.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!