A Bitcoin a 35.000 dollárnál, Peter Schiff összeomlást jósol

-

A Bitcoin-kritikus Peter Schiff lehetséges csúcsértékekre figyelmeztet, ahogy a BTC árfolyama eléri a 35.000 dollárt

Egy jelentős esemény keretében az amerikai fellebbviteli bíróság (U.S. Court of Appeals for the District of Columbia Circuit) arra utasította a SEC-t, hogy vizsgálja felül a Grayscale Investments kérelmét, hogy a GBTC alapját Spot Bitcoin ETF-é alakítsa át.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a döntés sokkolta a kriptopiacot, a Bitcoin ára 15%-kal megugrott, és 35.000 dollár fölé kerekedett.

Ezzel egyidejűleg a SEC jóváhagyta a Grayscale kérelmét egy Spot Ethereum ETF elindítására, ami tovább fokozta a kriptopiaci szereplők amúgy is felforrósodott hangulatát.

Nevezetesen, a szókimondó kriptokritikus Peter Schiff is beleszólt ebbe a kibontakozó történetbe.

Egy tweetben rámutatott a Bitcoin jelenlegi 35.000 dolláros árfolyamára, és azt sugallta, hogy a spekulánsok arra fogadnak, hogy a SEC jóváhagyja a Grayscale GBTC ETF-vé történő átalakítását.

Schiff arra figyelmeztetett, hogy ha ez az átalakítás valóban zöld utat kap, az a folyamatban lévő Bitcoin-árfolyam-rali csúcsát jelentheti.

Figyelmeztetett továbbá arra, hogy a jóváhagyást követő esetleges eladás a vártnál kevésbé súlyos lehet.

Jelenleg két fő kérdés van

A kriptoközösséget mostanra beindították a spekulációk a döntés Bitcoin pályájára gyakorolt hatásáról.

Vajon a jóváhagyás egy újabb árfolyampumpához vezet, ahogy a rajongók remélik? Vagy beigazolódik Schiff óvatosságra intő megjegyzése, ami piaci visszaesést eredményez?


 


A végkimenetel továbbra is bizonytalan, így ez egy kulcsfontosságú pillanat a kriptopiac számára.

Miközben a kriptórajongók a SEC ítéletére várnak, a Bitcoin jövője az éves csúcsok szintjén függ a mérleg nyelvén, az árfolyam és a piac stabilitása pedig mindenki figyelmének középpontjában áll.

Olvastad már? Így segíthetsz te is a Chimpzeenek az ukrajnai állatok megmentésében

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana: Az FTX legutóbbi lépése hatással lesz a rövid távú árprognózisra?

A Solana (SOL) azóta van a figyelem középpontjában, amióta az FTX bejelentette, hogy tervezi eszközeinek felszámolását. Nemrégiben egy FTX-hez kapcsolódó pénztárca olyan lépést tett, amelyet...

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!