A Bitcoin a 35.000 dollárnál, Peter Schiff összeomlást jósol

-

A Bitcoin-kritikus Peter Schiff lehetséges csúcsértékekre figyelmeztet, ahogy a BTC árfolyama eléri a 35.000 dollárt

Egy jelentős esemény keretében az amerikai fellebbviteli bíróság (U.S. Court of Appeals for the District of Columbia Circuit) arra utasította a SEC-t, hogy vizsgálja felül a Grayscale Investments kérelmét, hogy a GBTC alapját Spot Bitcoin ETF-é alakítsa át.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a döntés sokkolta a kriptopiacot, a Bitcoin ára 15%-kal megugrott, és 35.000 dollár fölé kerekedett.

Ezzel egyidejűleg a SEC jóváhagyta a Grayscale kérelmét egy Spot Ethereum ETF elindítására, ami tovább fokozta a kriptopiaci szereplők amúgy is felforrósodott hangulatát.

Nevezetesen, a szókimondó kriptokritikus Peter Schiff is beleszólt ebbe a kibontakozó történetbe.

Egy tweetben rámutatott a Bitcoin jelenlegi 35.000 dolláros árfolyamára, és azt sugallta, hogy a spekulánsok arra fogadnak, hogy a SEC jóváhagyja a Grayscale GBTC ETF-vé történő átalakítását.

Schiff arra figyelmeztetett, hogy ha ez az átalakítás valóban zöld utat kap, az a folyamatban lévő Bitcoin-árfolyam-rali csúcsát jelentheti.

Figyelmeztetett továbbá arra, hogy a jóváhagyást követő esetleges eladás a vártnál kevésbé súlyos lehet.

Jelenleg két fő kérdés van

A kriptoközösséget mostanra beindították a spekulációk a döntés Bitcoin pályájára gyakorolt hatásáról.

Vajon a jóváhagyás egy újabb árfolyampumpához vezet, ahogy a rajongók remélik? Vagy beigazolódik Schiff óvatosságra intő megjegyzése, ami piaci visszaesést eredményez?


 


A végkimenetel továbbra is bizonytalan, így ez egy kulcsfontosságú pillanat a kriptopiac számára.

Miközben a kriptórajongók a SEC ítéletére várnak, a Bitcoin jövője az éves csúcsok szintjén függ a mérleg nyelvén, az árfolyam és a piac stabilitása pedig mindenki figyelmének középpontjában áll.

Olvastad már? Így segíthetsz te is a Chimpzeenek az ukrajnai állatok megmentésében

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!