Így segíthetsz te is a Chimpzeenek az ukrajnai állatok megmentésében

-


Vendégbejegyzés


A Chimpzee (CHMPZ) gyakori téma a befektetők körében, és közülük sokan szeretnék is segíteni a bolygó megsegítésééért végzett munkájában.

A már számos jótékonysági akciót végrehajtott kriptoprojekt az ukrajnai háború által érintett állatok megmentését tűzte ki céljául, és azt sikeresen teljesítette is, amikor a CHMPZ előértékesítése elérte az 1,65 millió dollárt.

Te is segítheted a környezetbarát Chimpzee erőfeszítéseit, mutatjuk hogyan!

Röviden a Chimpzee ukrajnai segítségéről

A csapat a CHMPZ token előértékesítési fázisában mindezidáig több mint 1,7 millió dollárnyi bevételt gyűjtött össze.

Jelenleg a 14. szakaszban jár, és 1 CHMPZ token értéke 0,00125 dollár. A következő szakaszban ezt az árat várhatóan 0,0014 dollárra emelik fel.

A CHMPZ token a tőzsdei bevezetéskor 0,00185 dollárért lesz kapható. Ráadásul most még érvényben van a 4x-es bónusz érme ajánlat, mely 0,00093 dollár alá csökkentheti az árat a befektetők részére.

Az ukrajnai állatokért végzett jótékonysági gyűjtés célja 1,65 millió dollár volt, amelyet a rengeteg csatlakozónak köszönhetően a csapat október 22-én sikeresen el is ért.

A Chimpzee a hátrahagyott vagy elfelejtett állatok megmenekülésében segít az adománnyal, és a befolyt összegből elvégzi az ivartalanításukat is.

Ráadásul október 23-án újabb 1 milliárd tokent égetett el, így a készletét 36 milliárd tokenre csökkentette le.

Az, aki részt vesz az előértékesítésben, meghívót kap egy exkluzív Chimpzee NFT Passport eseményre. Ez később is elérhető lesz (de csak a fehérlistás esemény után), ámde csak korlátozott számban, és emelt áron.

A Chimpzee Diamond NFT-útlevelet tehát csak kiváltságosok szerezhetik meg. A Chimpzee NFT útlevelek CHMPZ érmékkel való megvásárlása elindít egy token égetési mechanizmust, amellyel a forgalomban lévő kínálatból várhatóan 5 milliárd tokent égetnek el.

Látogass el a CHMPZ előértékesítésére még ma

A Chimpzee rengeteg funkcióval fogadja a felhasználókat

chimpzee

A Chimpzee olyan alapvető kihívásokat tekint szívügyének, mint például a vadon élő állatok védelme és az éghajlatváltozás mérséklése.

Ezek támogatására a token-kínálat 10%-át és a nyereség egy bizonyos részét olyan szervezeteknek szánja, akik e problémák megoldásán fáradoznak.

A Chimpzee nagyköveti programja és közösségi tájékoztatója szintén a projekt forrásaiból van finanszírozva.

Ezek során felhívják a figyelmet a természetvédelemmel kapcsolatos kezdeményezésekre és pénzgyűjtés jelentőségére. A Chimpzee mellett olyan szervezetek állnak, mint a The Giving Block, a Rainforest Rescue, a WILD és a One Tree Planted.

A projekt ráadásul egy passzív jövedelemszerzési lehetőséget is felkínál a felhasználók számára.

Miközben hozzájárulnak a projekt átfogó céljaihoz, a Play-to-Earn, Shop-to-Earn és Trade-to-Earn funkciói esélyt adnak jutalomszerzésre is.

chimpzee
Forrás: chimpzee.shop

A Chimpzee ökoszisztémájának része még a Chimpzee shop, az NFT piactér és a Zero Tolerance Game is, amelyek egészen biztosan felhívják magukra a kriptovaluta-rajongók figyelmét.

A Chimpzee shop nem egy hagyományos online piactér, gyakorlatilag a termékek és az áruk központi csomópontja. Ruhakollekcióik, kiegészítőik azt az üzenetet hordozzák, hogy együtt pozitív hatást gyakorolhatunk a világunkra. 

Az NFT piactér arra szolgál, hogy megkönnyítse az NFT-k kereskedelmét, és a platform kereskedési díjaiból való részesedésen keresztül passzív jövedelemhez is juttat.

Chimpzee

A játékos kedvű felhasználók számára pedig ott a környezettudatos Zero Tolerance Game, melyen ha elérjük az egyes mérföldköveket, CHMPZ tokenekkel gazdagodhatunk.

A passzív jövedelem tovább nőhet a Chimpzee NFT útlevelek tulajdonlásával, és természetesen egyéb előnyökkel is jár.  

Ráadásul már a küszöbön áll a Chimpzee AI technológiát tartalmazó mobilalkalmazása is, amellyel a felhasználók személyre szabott Chimpzee AI avatarokat hozhatnak majd létre.

Ez az úttörő mobilalkalmazás megadja annak az élményét, hogy mindenki megteremthesse a saját, egyedi csimpánz avatárját.

Látogass el a CHMPZ előértékesítésére még ma

Következtetés

Biztos lehetsz abban, hogy a Chimpzee különbözik az összes eddig általad ismert mém érmétől.

Befektetőivel folyamatosan tesz új erőfeszítéseket az állatok, a környezet és a világ megsegítésére, és céljait sikeresen meg is valósítja.

Vess te is egy pillantást a CHMPZ előértékesítésre és csatlakozz a jótékonysági csapathoz!

Látogass el a CHMPZ előértékesítésére még ma

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!