Így segíthetsz te is a Chimpzeenek az ukrajnai állatok megmentésében

-


Vendégbejegyzés


A Chimpzee (CHMPZ) gyakori téma a befektetők körében, és közülük sokan szeretnék is segíteni a bolygó megsegítésééért végzett munkájában.

A már számos jótékonysági akciót végrehajtott kriptoprojekt az ukrajnai háború által érintett állatok megmentését tűzte ki céljául, és azt sikeresen teljesítette is, amikor a CHMPZ előértékesítése elérte az 1,65 millió dollárt.

Te is segítheted a környezetbarát Chimpzee erőfeszítéseit, mutatjuk hogyan!

Röviden a Chimpzee ukrajnai segítségéről

A csapat a CHMPZ token előértékesítési fázisában mindezidáig több mint 1,7 millió dollárnyi bevételt gyűjtött össze.

Jelenleg a 14. szakaszban jár, és 1 CHMPZ token értéke 0,00125 dollár. A következő szakaszban ezt az árat várhatóan 0,0014 dollárra emelik fel.

A CHMPZ token a tőzsdei bevezetéskor 0,00185 dollárért lesz kapható. Ráadásul most még érvényben van a 4x-es bónusz érme ajánlat, mely 0,00093 dollár alá csökkentheti az árat a befektetők részére.

Az ukrajnai állatokért végzett jótékonysági gyűjtés célja 1,65 millió dollár volt, amelyet a rengeteg csatlakozónak köszönhetően a csapat október 22-én sikeresen el is ért.

A Chimpzee a hátrahagyott vagy elfelejtett állatok megmenekülésében segít az adománnyal, és a befolyt összegből elvégzi az ivartalanításukat is.

Ráadásul október 23-án újabb 1 milliárd tokent égetett el, így a készletét 36 milliárd tokenre csökkentette le.

Az, aki részt vesz az előértékesítésben, meghívót kap egy exkluzív Chimpzee NFT Passport eseményre. Ez később is elérhető lesz (de csak a fehérlistás esemény után), ámde csak korlátozott számban, és emelt áron.

A Chimpzee Diamond NFT-útlevelet tehát csak kiváltságosok szerezhetik meg. A Chimpzee NFT útlevelek CHMPZ érmékkel való megvásárlása elindít egy token égetési mechanizmust, amellyel a forgalomban lévő kínálatból várhatóan 5 milliárd tokent égetnek el.

Látogass el a CHMPZ előértékesítésére még ma

A Chimpzee rengeteg funkcióval fogadja a felhasználókat

chimpzee

A Chimpzee olyan alapvető kihívásokat tekint szívügyének, mint például a vadon élő állatok védelme és az éghajlatváltozás mérséklése.

Ezek támogatására a token-kínálat 10%-át és a nyereség egy bizonyos részét olyan szervezeteknek szánja, akik e problémák megoldásán fáradoznak.

A Chimpzee nagyköveti programja és közösségi tájékoztatója szintén a projekt forrásaiból van finanszírozva.

Ezek során felhívják a figyelmet a természetvédelemmel kapcsolatos kezdeményezésekre és pénzgyűjtés jelentőségére. A Chimpzee mellett olyan szervezetek állnak, mint a The Giving Block, a Rainforest Rescue, a WILD és a One Tree Planted.

A projekt ráadásul egy passzív jövedelemszerzési lehetőséget is felkínál a felhasználók számára.

Miközben hozzájárulnak a projekt átfogó céljaihoz, a Play-to-Earn, Shop-to-Earn és Trade-to-Earn funkciói esélyt adnak jutalomszerzésre is.

chimpzee
Forrás: chimpzee.shop

A Chimpzee ökoszisztémájának része még a Chimpzee shop, az NFT piactér és a Zero Tolerance Game is, amelyek egészen biztosan felhívják magukra a kriptovaluta-rajongók figyelmét.

A Chimpzee shop nem egy hagyományos online piactér, gyakorlatilag a termékek és az áruk központi csomópontja. Ruhakollekcióik, kiegészítőik azt az üzenetet hordozzák, hogy együtt pozitív hatást gyakorolhatunk a világunkra. 

Az NFT piactér arra szolgál, hogy megkönnyítse az NFT-k kereskedelmét, és a platform kereskedési díjaiból való részesedésen keresztül passzív jövedelemhez is juttat.

Chimpzee

A játékos kedvű felhasználók számára pedig ott a környezettudatos Zero Tolerance Game, melyen ha elérjük az egyes mérföldköveket, CHMPZ tokenekkel gazdagodhatunk.

A passzív jövedelem tovább nőhet a Chimpzee NFT útlevelek tulajdonlásával, és természetesen egyéb előnyökkel is jár.  

Ráadásul már a küszöbön áll a Chimpzee AI technológiát tartalmazó mobilalkalmazása is, amellyel a felhasználók személyre szabott Chimpzee AI avatarokat hozhatnak majd létre.

Ez az úttörő mobilalkalmazás megadja annak az élményét, hogy mindenki megteremthesse a saját, egyedi csimpánz avatárját.

Látogass el a CHMPZ előértékesítésére még ma

Következtetés

Biztos lehetsz abban, hogy a Chimpzee különbözik az összes eddig általad ismert mém érmétől.

Befektetőivel folyamatosan tesz új erőfeszítéseket az állatok, a környezet és a világ megsegítésére, és céljait sikeresen meg is valósítja.

Vess te is egy pillantást a CHMPZ előértékesítésre és csatlakozz a jótékonysági csapathoz!

Látogass el a CHMPZ előértékesítésére még ma

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

A Bitcoin tőzsdei kínálata 2017 decembere óta a legalacsonyabb szintre csökken

A Bitcoin-tulajdonosok egyre inkább az önmegőrzés mellett teszik le a voksukat, miközben a kriptopénz-tőzsdékbe vetett bizalom egyre csökken. A Bitcoin a mai nap folyamán rövid időre...

Beperelték Cristiano Ronaldo-t a Binance népszerűsítéséért

A futball szupersztár Cristiano Ronaldo egy nem tervezett csoportos perrel néz szembe, amiért a Binance kriptotőzsdét népszerűsíti. A november 27-én az Egyesült Államok egyik floridai kerületi...

Binance coin (BNB) technikai elemzés 11.29.

Prémium Binance coin (BNB) BNB ár csökken 250 dollár alatt - Hogyan lehet visszaállítani, ha egyáltalán sikerül. A Binance coin (BNB) árfolyama jelentősen csökkent a múlt héten, ami...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!