A kereskedők szerint ez az új token lehet az egyik legsikeresebb mém érme

-


Vendégbejegyzés


Szélsebesen közeledik a Bitcoin felezés időpontja, ráadásul a kereskedők és a piaci elemzők egy igen erős év végét jósolnak a kriptopiacon.

Ebben a kedvező időszakban bukkant fel egy igen ígéretes mém érme, a nagy hasznossággal rendelkező Meme Kombat, mely új távlatokat nyit meg a mém érmék kedvelői számára.  

A projekt előértékesítése óta már több, mint 602 ezer dollárt gyűjtött össze, és természetesen a szakértők is felfigyeltek rá.

Ugyan a hosszú távú lehetőségeiről nehéz jóslatokba bocsátkozni, de az elemzők közül sokan várnak el tőle jelentős hozamot.

Látogasd meg a Meme Kombat előértékesítését

Az elemzők máris tízszeres megtérülést jósolnak a Meme Kombatnak

A Meme Kombatot több kereskedő is támogatja. Ilyen például Jacob Bury, aki szerint ez a projekt lehet a következő 10x-es előértékesítés, és azt is jelezte a követőinek, hogy ő már ezer dollárt be is fektetett.

mém érme

A YouTuber Inspector Mindblow szerint is nagy a projekt felértékelődési potenciálja, de emellett dicséri a token hasznosságát, felhasználási lehetőségeit, és azt, hogy az előértékesítési befektetők előreláthatólag nagy nyereséget könyvelhetnek el majd maguknak.

Michael Wrubel elemzésében egy villámgyors előértékesítést jósolt. 

Tekintettel arra, hogy csak Michael Wrubel egyedül 300 ezer előfizetővel rendelkezik, az érdeklődőknek sietniük kell. 

Izgalmas GambleFi mém érme

A Meme Kombat egy Play-to-Earn mém érme, amely a felhasználói számára AI által generált tisztességes, és realisztikus mémcsatákat biztosít. Ezekre fogadni is lehet, méghozzá az $MK token segítségével.

A webalapú platform több kifinomult és funkciógazdag játékmóddal várja a szerencsét próbálókat. 

A játékos vs. játékos mód során a felhasználók egymás ellen küzdhetnek, a közösség pedig várhatóan szívesen részt veszt majd ebben.

A magával ragadó játékos vs. játék opció pedig hagyományos odds-mechanizmusokat tartalmaz.

mém érme

A felhasználók részt vehetnek a „Direct Betting,” típusú fogadásban is, mely során megtippelhetik egy adott csata kimenetelét, vagy egy bizonyos karakter esélyét. Ha gyors és egyszerű játékra vágysz, válaszd ezt. 

Végül a „Side Action Betting” mód lehetővé teszi, hogy dinamikus harci eseményekre fogadj, például arra, hogy mi lesz a következő mozdulat. 

Akárhonnan is nézzük, a Meme Kombat úgy nyújt felejthetetlen szerencsejáték-élményt a mém érmékkel, hogy közben minden egyes részletre figyel.

Ennek köszönhetően várhatóan sokan keresik majd fel a plaformot tokevásárlási céllal, és azért is, hogy próbára tegyék a szerencséjüket a kedvenc mém karaktereikkel. 

Látogasd meg a Meme Kombat előértékesítését

Hasznossága és aktív közössége a következő Shiba Inu-vá teheti

A Shiba Inu-ra a 2021-es bikarally során figyeltünk fel, mert valódi hasznosságot kínált.

Olyannyira, hogy versenyelőnyt sikerült szereznie a piacvezető Dogecoin-nal szemben, és elérte a 37 milliárd fontos piaci kapitalizációt.

Mivel azonban a kriptotérkép folyamatosan megújul, a Shiba Inu már veszített az erejéből: árfolyama az elmúlt egy évben 33%-kal esett, és az ATH-hoz (történelmi csúcs) viszonyítva pedig 92%-kal csökkent. Ezzel egy nagyszerű piaci rés nyílt meg egy olyan mém érme számára, mint a Meme Kombat.

A Meme Kombat tökéletesen betölti a hiányt, hiszen a kripto-szerencsejáték és a P2E integrálásával nem csak felejthetetlen szórakozást biztosít a felhasználók számára, de gyakorlatilag játékosai nevetve kereshetnek kriptót.

mém érme

A Meme Kombat már a közösségi médiában is nagyon népszerű, Telegram oldala 2,3 ezer feliratkozónak ad otthont, a Meme Kombat X fiók pedig már 7 ezer követővel rendelkezik.

Az ugyan nem garantálható, hogy a Meme Kombat lesz olyan sikeres, mint a Shiba Inu, de egyenlőre a hasznossága és a közösségi érdeklődés ereje fényes jövőre utal.

A 112%-os APY jutalom a tokentulajdonosoknak, de leszűkíti a készleteket

A Meme Kombat staking programja mintegy 112%-os százalékos hozamot biztosít. Ez pedig jelentős nyereséget jelenthet majd árfolyam felértékelődése során.

mém érme

A felhasználók tehát bátran kihasználhatják a kedvezményes elővásárlási árat, valamint azonnal le is köthetik a tokenjeiket, hogy  hozamot szerezzenek.

Ami a tokenomikát illeti: a tokenek felét az előértékesítésre szánják, további 10%-át a DEX likviditására költik, 30%-át a tét- és csatajutalmakra fordítják, végül 10%-a pedig közösségi jutalomként könyvelődik el. 

Tekintettel az iparági szereplők nagy támogatására, és az előértékesítés gyors ütemére, azoknak, akik szeretnének a lehető  legalacsonyabb áron hozzájutni az $MK-hoz, érdemes sietniük.

Látogasd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca jelentős, 3,47%-os korrekciót regisztrált az elmúlt 24 órában. Továbbá, a top kriptopénz tokenek is hasonló árfolyammozgást mutattak, letörve a fontos szintjeiket. Ráadásul az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!