A Bitcoin 100.000 dollárig szeptemberre? A „Rich Dad, Poor Dad” szerzője állítja…

-

A befektető és a Rich Dad című könyv szerzője, Robert Kiyosaki igyekszik további 10 Bitcoint (BTC) vásárolni, hogy kihasználhassa az árleszállítás előtti kedvezményt.

A Bitcoin március második fele óta „újrafelhalmozási” fázisban van, a közelmúltbeli veszteségeket a 68.000 dollár alatt konszolidálja.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A lépés Kiyosaki középtávú bikás meggyőződését követi, miszerint a BTC árfolyama az áprilisi felezési eseményt követően felértékelődik, és a harmadik negyedévre 100.000 dolláros árcéllal rendelkezik.

Kiyosaki: A BTC 2024 harmadik negyedévére 100.000 dollárra történő lehetséges emelkedésének katalizátorai.

Kiyosaki arra buzdította 2,5 millió X követőjét, hogy fontolják meg a Bitcoin 1/10 részének megvásárlását, ha nem engedhetik meg maguknak az egész érméket.

A hagyományos globális piacok utáni elhalálozásra és a fundamentális kockázatokra hivatkozva Kiyosaki kijelentette,

„Arra számítok, hogy a Bitcoin 2024 szeptemberére 100.000 dollár lesz”.

A befektető a fejlett gazdaságok hagyományos piacain tapasztalható alapvető kihívások feltárására nyilatkozott;

„Az „okos pénz” tudja, hogy az USA a világ legnagyobb adós országa, Kína ingatlanpiaca „megégett”; Japán 1990 óta depresszióban van, Németország depresszióba csúszik, a családanyák hitelkártyákon élnek, a bankok bajban vannak, és a világ a háború küszöbén áll.”

E kockázatok enyhítésére és fedezésére Kiyosaki aranyat, ezüstöt vagy Bitcoint ajánlott. Michael Saylor-hoz hasonlóan azonban ő is óva intett attól, hogy túlzottan a papírpénzre hagyatkozzunk.

„Kérem, ne legyen szegény ember, aki hamis (fiat) pénzt takarít meg”.

Sok elemző és kulcsfontosságú felezési ciklus teoretikus bikás kilátásokat jósolt a BTC április közepén bekövetkező felezés utáni eseményére.

A múlt héten a Standard Chartered 50%-kal, 100 ezer dollárról 150 ezer dollárra emelte az év végi BTC-előrejelzését.

A Bernstein elemzői hasonlóképpen 80.000 dollárról 90.000 dollárra emelték az év végi BTC-célkitűzést, hivatkozva a következőkre

„Erős ETF-beáramlásra és agresszív bányász kapacitásbővülésre”.

Ergo, Kiyosaki 2024 szeptemberére vonatkozó 100.000 dolláros előrejelzése közelebb áll a Bernstein év végi célértékeihez.

Egy jelentés azonban megállapította, hogy a BTC rövid távú kilátásai még mindig medvések.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A cikk írásakor a BTC 67.000 dolláron kereskedett, a 4 órás grafikonon a 66.900 – 67.900 dollár körül egy döntő jelentőségű, felülről érkező medvés rendelési blokkkal.

Amennyiben az árfolyam e megbízási blokk fölé mozog, egy megújult rövid távú bikás szándék mutatkozhat.

Olvastad már? A kripto szakértő maximálisan kiáll a Green Bitcoin előértékesítése mellett

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!