Maker (MKR) technikai elemzés 03.25.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Maker (MKR)

A Maker (MKR), a MakerDAO stablecoin kölcsönzési platform irányítási tokenjének értéke az elmúlt 24 órában közel 10%-kal emelkedett, és úgy tűnik, hogy a héten tovább növelheti nyereségét.

A CoinMarketCap adatai szerint az MKR a szerkesztés idején 3199 dolláron cserélt gazdát. A kereskedési volumen kétszámjegyű emelkedése kísérte az árfolyam-ralit az elmúlt 24 órában.

Egyes kulcsfontosságú technikai mutatók értékelése az MKR árfolyamának további növekedésének lehetőségére utalt.

Egyrészt az Elder-Ray indexe, amely a piaci vevők és eladók erőssége közötti kapcsolatot becsüli, a megjelenés idején pozitív volt.

A pozitív Elder-Ray Index érték bikás jel, amely a vételi aktivitás fellendülését mutatja.

A mutató leolvasása során kiderült, hogy március 9-e óta folyamatosan pozitív értékeket mutat. Azóta az MKR árfolyama több mint 50%-kal emelkedett, dacolva az általános piaci visszaeséssel.

Ugyanebben az időszakban az MKR MACD-vonala a jelzővonala felett nyugodott, megerősítve a token azonnali piacának bikás trendjét.

Ha egy eszköz MACD-vonala a jelzővonala fölött keresztezi azt jelzi, hogy a rövid távú mozgóátlag magasabbra tendál, mint a hosszabb távú mozgóátlag.

Ez bikás jel, mivel a bikák újbóli megjelenését és a felhalmozási nyomás növekedését jelzi.

Továbbá a token momentummutatói a megfelelő semleges vonalaik felett észleltek, ami azt jelzi, hogy az MKR iránti kereslet meghaladta a forgalmazást.

A Relatív Erősség Indexe (RSI) 62,22 míg a Money Flow Indexe (MFI) 66 volt.

E mutatók azt mutatták, hogy a piaci szereplők inkább több MKR-t vásároltak, mintsem hogy eladják állományukat ezeken az értékeken.

Hasonlóképpen, az MKR Chaikin Money Flow (CMF) értéke a nulla vonal felett volt, és a cikk írásakor felfelé tendált. A pozitív CMF-érték a piac erejét jelzi.

Jelzi a likviditás beáramlását egy eszközbe, és jó indikátora annak, hogy az árfolyam-rali tartós lehet.

Az MKR hétnapos mozgóátlagon értékelt piaci érték és realizált érték (MVRV) aránya 98%.

Ez azt mutatja, hogy a sajtóidőponti ára jelentősen magasabb, mint az az ár, amelyen a legtöbb befektető a tokeneket szerezte, ami arra utal, hogy az MKR túlértékelt lehet.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Noha ez nettó pozitívumnak tűnhet az MKR számára, egyes kereskedők a magas MVRV arányt medvés jelnek tekintik.

Ennek oka, hogy lehetővé teszi, hogy azok a befektetők, akik alacsonyabb áron szerezték meg az eszközt, a magasabb áron adják el, ami lefelé irányuló nyomást eredményezhet az árfolyamra.


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!