A Binance Labs, a vezető kriptotőzsde kockázati részlege bejelentette, hogy új alapot indít, amely a Web3 és a blokklánc technológiákra összpontosítja tevékenységét.

Az 500 millió dolláros tőkével induló alap olyan vállalatokba fog befektetni, amelyek a kriptovalutákat a Web3 és más technológiák felhasználásával kombinálják és bővítik azok felhasználási területeit.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Binance Labs, a kriptopénz tőzsde befektetési és VC szervezete új befektetési kört jelentett be, amelynek célja a befektetési portfólió diverzifikálása.  Az alap, amely 500 millió dollárral fog rendelkezni, a kriptovaluták funkcióinak bővítését célzó projektek mögé igyekszik majd pénzt tenni.

Az alapban többek között a DST Global Partners és a Breyer Capital cégek és befektetők is részt vesznek.

A Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao kijelentette, hogy az alap egyik célja az új technológiák bevezetésének felgyorsítására hivatott elemek összekapcsolásának megkönnyítése.

„Az újonnan elindított befektetési alap célja, hogy felfedezze és támogassa azokat a projekteket és alapítókat, akik képesek a Web3 építésére és vezetésére a defi, NFT, a játékok, metaverzum, közösségi hálózatok és más területeken.”

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Befektetési stratégia

A Binance Labs 2018 óta létezik, és olyan, a kriptopénz- és Gamefi iparágban releváns projekteket támogatott, mint az Axie Infinity, az Elrond, a Dune Analytics és a The Sandbox.

A részleg az ilyen cégek inkubálására specializálódott, ami azt jelenti, hogy olyan startupokat finanszíroz a területen, amelyek most kezdték meg működésüket, és finanszírozást és tanácsadást keresnek a működésükhöz.

A Binance Labs eddig négy szezont rendezett globális inkubációs projektjének, amelynek során több mint 100, 25 különböző országból érkező projektet karolt fel a szervezet.

Az inkubáció az új alapnak is nagy részét képezi majd, a tőzsde igyekszik kapcsolatot teremteni ezekkel a startupokkal és segíteni őket a növekedésükben azzal, hogy finanszírozást és szakértelmet biztosít számukra különböző területeken.

A Binance azonban azt is bejelentette, hogy érettebb projektekbe is befektet, beleértve a korai fázisban lévő cégeket olyan területeken, mint a defi, az NFT-k, a szerencsejáték, a metaverzum, a közösségi média és a kriptó, valamint olyan, már működő cégekbe is, amelyek a Binance partnereiként működnének – a Binance funkcióit és hatókörét bővítenék a platformja használatával.

Olvastad már? Bitcoin, Ethereum technikai elemzés: kereszteződtek a mozgóátlagok

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!