A Binance kivezeti a derivatívákat Spanyolországban

-

A Binance várhatóan csak azután vezeti be újra a származtatott opciót, hogy megkapta a szabályozói jóváhagyást a Spanyol Nemzeti Bank által kiállított garanciaigazolás formájában.
A Binance az egyik legkitartóbb kriptotőzsde, amikor a szabályozó hatóságoktól szerte a világon szabályozási jóváhagyást és működési engedélyeket szerez.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a törekvésében, hogy teljes körűen engedélyezett pénzügyi intézményként működjön, a tőzsde leállította kripto-derivatíva szolgáltatásait Spanyolországban, mivel a hírek szerint a spanyol szabályozó hatóság, a Comisión Nacional del Mercado de Valores (CNMV) jóváhagyására vár.
A Binance hivatalos spanyol weboldalának tanúsága szerint a kriptotőzsde eltávolította a származtatott ügyletek legördülő menüjét is, amely a globális verzióban továbbra is elérhető.
A La Información című helyi hírportál szerint a spanyolországi származékos ajánlatok elrejtésére irányuló lépés a CNMV, azaz a Nemzeti Értékpapírpiaci Bizottság által meghatározott követelményeknek való megfelelés érdekében történt.
A helyi jelentés szerint a Binance csak azután vezeti be újra a származtatott opciót, hogy megkapja a szabályozási zöld lámpát a Spanyol Nemzeti Banktól (BdE) kiállított garanciaigazolás formájában.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

2021 júniusában a Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao felfedte a kriptotőzsde növekedésének felgyorsítására irányuló terveket a szabályozó hatóságokkal való együttműködéssel.

„Mindenhol engedélyt akarunk kapni. Mostantól kezdve pénzügyi intézmény leszünk.”

A Binance, más kriptotőzsdékkel együtt, mint a Coinbase és a Bit2Me, szerepel a CNMV „szürke listáján”, amely megtiltja a szervezeteknek, hogy teljes körű engedéllyel rendelkező szervezetként működjenek a régióban.
A spanyolországi szabályozási késedelmek miatt elszenvedett kisebb visszaesés ellenére a szomszédos Franciaország pénzügyi hatósága – Autorité des marchés financiers (AMF) – jóváhagyta a Binance-t, mint bejegyzett digitális eszközszolgáltatót.


Amint arról a kriptós sajtó beszámolt, a Franciaországba való belépés a Binance legújabb globális terjeszkedését jelezte, miután áprilisban elvi engedélyt kapott Abu Dhabiban való működésre.

A franciaországi hatósági jóváhagyásra hivatkozva a Binance megosztotta a terveit, hogy jelentősen megnöveli tevékenységét a régióban, miközben „további infrastruktúra-fejlesztést” folytat.

Olvastad már? Jobb kereskedés, jobb élet – ezzel a szlogennel hódít a Bitget kriptotőzsde

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!