A Binance csatlakozik a Dubai World Trade Centre új kriptoközpontjához

-

A Binance a helyi kormánnyal együttműködve segíti a kriptotőzsdéket és vállalkozásokat abban, hogy engedélyt kapjanak Dubajban.
A világ legnagyobb kriptopénz-kereskedési platformja, a Binance az első kriptotőzsdék között van, amely csatlakozik a Dubai World Trade Centre Authority (DWTCA) által létrehozott új kriptohubhoz.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance másnap hivatalosan bejelentette, hogy szándéknyilatkozatot írt alá a DWTCA-val, miután ez utóbbi hétfőn hivatalosan is bejelentette egy átfogó kriptoközpont elindítását Dubajban.
A DWTCA kezdeményezésében való tagsága részeként a Binance segíteni fog a hatóságnak felvázolni azt az elképzelést, hogy hogyan lehetne „felgyorsítani a virtuális eszközök új, globális iparági központjának létrehozását” – áll a vállalat közleményében.
A Binance emellett segíteni fogja Dubaj elkötelezettségét egy új nemzetközi digitáliseszköz-ökoszisztéma létrehozása mellett, hogy a digitális innovációval lehetővé tegye a hosszú távú gazdasági növekedést – tették hozzá.

„A Binance hisz abban, hogy Dubaj új céljai hozzájárulnak a globális gazdaság növekedéséhez. A cél az, hogy segítsük a kriptotőzsdéket, a blokklánc- és elosztott főkönyvi technológiai szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásokat, valamint a digitális valuták és eszközök széles skáláját, hogy engedélyt kapjanak Dubajban”.

A Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao az utóbbi időben egyre jobban érdeklődik a dubaji kriptotőzsdék körüli szabályozási fejlemények iránt.


A kriptoközösségben CZ az elsők között volt, akik hétfőn beszámoltak a DWTCA új kriptokezdeményezéséről. Zhao emellett állítólag októberben megvásárolta első otthonát is Dubajban.
A Binance együttműködése a DWTCA-val jelentős lehet a kriptotőzsde számára, mivel a vállalatnak nehézséget okozott a kapcsolatok kialakítása több globális pénzügyi szabályozóhatósággal, amelyek az év elején alaposan megvizsgálták a tőzsdét.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Binance kénytelen volt felfüggeszteni egyes szolgáltatásait, miközben több tucat globális pénzügyi szabályozó hatóság figyelmeztetéseket adott ki a kriptotőzsdével szemben.
A Binance működését komolyabban szabályozó országok közé tartozik többek között Németország, Olaszország, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Japán, Lengyelország és Kanada.

Olvastad már? Új magyar NFT indult CryptoMemories néven

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

A Bitcoin egy rendkívül ritka aranykeresztet mutat

Általában az „aranykereszteket" és a „halálkereszteket" a középtávú bitcoin piaci hangulat megbízható indikátoraként interpretálják. Egy tapasztalt piaci elemző egy szuper ritkát szúrt ki, és biztos...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!