A Binance bevásárolta magát egy kínai kriptós cégbe

-

A Binance, a világ legnagyobb kereskedési volumenét bonyolító kriptotőzsdéje stratégiai célból befektetett a Mars Finance nevű, kínai média- és adatszolgáltató vállalatba.

A Bloomberg által közölt cikkben a befektetés összegét nem adták meg, viszont a cég kapitalizációját 200 millió dollárra értékelték.

A Binance számára ez az első, kínai stratégiai befektetés. A pekingi Mars Finance vállalkozás emellett olyan befektetőket tudhat még maga mögött, mint a Ceyuan Ventures, valamint a Bitmain társtulajdonos Jihan Wu által alapított Matrixport.
A hírrel kapcsolatban CZ, a Binance vezetője elmondta:

„Elismeréssel adózunk az adatokkal, hírekkel és elemzésekkel foglalkozó cégeknek, amelyek támogatják a blokkláncipar fejlődését, növekedését. Folytatjuk a befektetési stratégiánkat, keressük a befektetési lehetőségeket, hogy a víziónknak megfelelően tovább terjedjen a kriptó. Ezzel növeljük az elfogadottságot, a hozzáférhetőséget, és segítjük az iparág fenntartható növekedését.”

A Mars Finance-t 2018-ban alapította Wang Feng, technológiai szakértő, és a Bloomberg szerint mostanra már kétszer hajtott végre sikeres tőkebevonást.
Olyan befektetőket sikerült megszerezniük, mint az IDG Capital, az OKCoin és a Huobi kockázatitőke-befektetésekkel foglalkozó leányvállalatai.

A cég a honlapja szerint piaci elemzéseket, jelentéseket kínál, valamint egy kockázati befektetési alapot, amely a Consensus Lab névre hallgat (nincs kapcsolatban a CoinDesk Consensus projektjével).
A hír megjelenése egybeesik azzal, hogy a Binance új, hamarosan megnyíló USA-beli platformja már felkészült a felhasználók érkezésére.
A múlt héten a szeptember 18-i dátumot jelölték meg az indulásra – ekkor teszik elérhetővé a Binance termékeit és szolgáltatásait az Egyesült Államok polgárai számára.

Lehet érdekel: Nick Szabo: „A Librának annyi köze van a kriptopénzekhez, mint a játékbabáknak az igazi csecsemőkhöz”

Forrás: coindesk.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!