A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

-

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába.

Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek ki közvetlenül a Telegram-hoz kapcsolódó blokkláncon, amely a gyors tranzakciós sebességéről és alacsony díjairól ismert.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance és a Tether összefog

Ezen integráció mindkét fél számára stratégiai győzelmet jelent. A Binance a világ vezető stablecoinjának, az USDT-nek a bevonásával erősíti multi-chain kínálatát.

A USDT stabilitása és hatalmas likviditása, amelyet a piaci kapitalizáció alapján a legnagyobb stablecoin pozíciója támogat, jelentős értéket ad a Tether hálózatnak.

A felhasználók kihasználhatják a TON előnyeit, miközben élvezhetik a zökkenőmentes tranzakciókat és az USDT vagyonkezelési képességeit.

Binance
Forrás: Binance

A Binance kezdeményezése ráadásul összhangban van a Binance elkötelezettségével a sokszínű blokklánc ökoszisztéma előmozdítása mellett.

A TON integrációjával a Binance a felhasználók számára a digitális eszközeik kezelésének szélesebb körű lehetőségeit teszi lehetővé.

A zavartalan átmenet biztosítása érdekében a Binance dedikált letéti címeket és okosszerződések adatait biztosította az USDT számára a TON-on.

A TON előtt álló néhány probléma

Ezen a ponton érdemes megjegyezni, hogy ez az integráció az Európai Gazdasági Térségen (EGT) belül várható szabályozási változások hátterében zajlik.

Az Uphold nemrégiben hozott döntése, miszerint a közelgő MiCA-szabályozásra való tekintettel töröl számos stablecoint, köztük az USDT-t is a listáról, jó példa erre.

A Binance TON befogadása stratégiai lépésnek tekinthető a változó szabályozási környezetben való navigálás érdekében.

E frissítések ellenére azonban a TON árfolyama nem látott nagy növekedést. Az elmúlt héten a TON árfolyama 7,11%-kal esett. Az áresés elég jelentős volt ahhoz, hogy megváltoztassa a TON ármozgásának általános trendjét. Amennyiben a piac továbbra is így mozog, a TON jelentősen elvérezhet.

A Santiment adatainak elemzése azt mutatta, hogy a TON körüli hálózati növekedés is jelentősen visszaesett az elmúlt napokban, ami azt jelzi, hogy a TON tokennel interakcióba lépő új címek száma csökkent.

Ezenkívül a TON kereskedési sebessége is csökkent – Ez annak a jele, hogy a TON mozgásának gyakorisága csökkent.

Forrás: Santiment

Amennyiben az új címek továbbra is elveszítik érdeklődésüket, és a sebesség tovább csökken, a TON fordulatára vonatkozó remények még tovább csökkenhetnek.

Olvastad már? Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A top elemző az Ethereum 5000 dollárra való emelkedését jósolja az ETF buzgalom közepette – Az altcoin szezon a következő?

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg nyugodt, de várakozással teli. A befektetők türelmetlenül várják a következő bikafutást, az altcoinok pedig még mindig vonzó belépési pontokat kínálnak. A közelmúltbeli stabilitás...

Az Ethereum ETF-ek az ETH árát az év végére 20.000 dollárra nyomhatják?

A kriptovilág izgalomtól pezseg az Ethereum ETF-ek számára a közelmúltban adott zöld utat követően. Ez mérföldkőnek számító döntés, és ugyanúgy átformálhatja a piacokat, mint ahogyan...

A Kraken a Tottenham Hotspur hivatalos kriptopartnere lesz

A Kraken megosztja a Tottenham Hotspur-rel azt a víziót, hogy miként lehet kihasználni az olyan élvonalbeli technológiákat, mint a blokklánc, az ügyfelek és a szurkolók...

A Solana 2500 dollárig, a CYBRO és a MATIC 25 dollárig? Minden, amit tudni kell az ETH ETF indulásáról és az altcoinok jövőjéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, lélegzetvisszafojtva várja a potenciális bikafutást. Az altcoinok továbbra is csábító belépési pontokon tartózkodnak, ami egy közelgő emelkedésre utal. A legújabb suttogások a közösségben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!